Jump to content

RDK

Kasutajad
  • Sisu loend

    95
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

RDK

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 31.08.1990

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Maardu
  1. Massilisajad

    Selge, tänud
  2. Proteiin + ujumine

    Kuidas lisada süsivesikuid, segada proteiini vee asemel näiteks mahlaga? Mahlast saab süsikaid ma tean, muidugi mitte 60g vist...mingi hea soovitus ehk?
  3. Massilisajad

    Jälle üks eriti loll küsimus (mul on annet selliste koostamisel muide). Tähendab mis on massilisaja (nimi kõlab kuidagi huvitavalt lihtsalt), kas seda tarbida ka siis, kui tarbin proteiini ? Kui jah, siis millal ja kuidas? Samuti võite soovitada mõnda head ja paremat toodet, otsisin siit foorumist, aga ei leidnud selle kohta küll midagi.
  4. Proteiin + ujumine

    Kohe vabandan ära, kui sellest on varem kirjutatud, mina infot selle kohta ei leidnud. Küsimus on lihtne: kas proteiini võib tarbida ka pärast ujumist(korralikku trenni mõtlen selle all) või peaks piirduma vaid jõusaaliga? Hetkel jõusaalis ei käi, pole võimalust, kuid käin iga õhtu ujumas ja mõtlesin, et võiks ka proteiini pärast seda võtta. On see hea mõte?
  5. Rasked lihasevalud

    Selge suured tänud teile vastamise eest, ma kasutan teie nõuandeid(teen kerget aeroobset trenni ja võtan lahjat valuvaigistit). Veelkord tänud.
  6. Rasked lihasevalud

    Olgu. Aga nüüd kus ma juba kannatan, kas on mingit head soovitust, kuidas seda valu kiiremini eemale peletada? Samuti tahaksin teada, kas võin naaseda kohe jõusaali pärast lihasevalu (Näiteks kui üks hommik ärkan ja olen korras, kas võin kohe samal päeval minna jõusaali või pean veel mõne päeva puhkama või lihtsalt muid lihaseid treenima mõned päevad?)
  7. Proteiin

    Tegelikult ma saan ka kohe pärast trenni endale sheiki teha ja see pole mingi probleem, lihtsalt segada piimaga ja jätta koju külmkappi ja siis pärast koju jõudse see ära juua on lausa fantastiline Hea külm nagu olema peab, maitse lausa fantastiline (Protein No.1, maasikamaitseline) Aga tänan kõigile kes vastasid ja eks ma siis hakkan kohe pärast trenni tarbima. Vastustest oli tõesti palju kasu.
  8. Rasked lihasevalud

    Täpselt nii, ma tegin omast arust kõik õigesti, nagu olen koguaeg teinud. Aga jah, tõesti mul oli pikem vahe sees, natuke alla aasta, ja nüüd hakkasin kohe uuesti selle sama tambiga edasi panema, mis kunagi tegin.
  9. Rasked lihasevalud

    Ma ise mõtlesin ka, et venituse viga. Samas ma tegin venitusi, aga ju siis mitte piisavalt. Proovin siin kergelt kätt masseerida ja panin salvi ka peale ja vasak käsi tunneb ennast juba inimese moodi Aga parem annab ikka tunda.
  10. Loodan, et see on õige koht, kuhu oma teema postitada. Tähendab 2 päeva tagasi(teisipäeval) käisin jõusaalis ja treenisin kätt(biitseps, triitseps ja käsivars - täismäng). Eile(kolmapäev) oli normaalne, lihased olid mõnusad nagu alati pärast trenni. Täna aga hommikul ärgates tundsin kohutavat valu. Kätt ei saa sirgeks panna, peab kõver koguaeg hoidma. Valu lööb esile just sealt biitsepsi ja käsivarre vahepeal, seal kus küünarnukk on, ainult teisel pool. Kas keegi oskab öelda, mis viga ja kui kaua need valud kestavad ja mida tegema peaks. Edit: Kiiresti lisan, et kui käsi sirgeks panna, siis tekib selline tunne, nagu oleks hull kramp sisse löönud.
  11. Proteiin

    Kiirelt ja efektiivselt kaks konkreetset vastust. Tänan
  12. Proteiin

    Vabandan kohe alguses ära, kui kuskil on mu küsimusele vastus, mina seda igatahes ei leidnud. Nii minu mõte oli selline: teen valmis endale proteiini joogi, panen külmkappi, ise lähen trenni ja trennist tagasi tulles joon selle ära. On hea mõte? Ehk siis teisisõnu kas ma võin teha proteiini valmis ja lasta tal seista paar tundi(soovitatavalt külmkapis) ja tagasi tulles siis see ära juua. Siiamaani olen proteiini võtnud alati peale trenni, arvestades, et pesemine ja kojujõudmine võtab ka oma 30-40 min. Teisisõnu: 1) Kas proteiin võib seista valmis tehtuna? 2) Kas on hea/mõtteks juua proteiini 30-40 min pärast trenni (kui ei, siis kas varem või hiljem) ? Ette tänades
  13. Tsüklid

    Mainin kohe alguses ära, et otsisin selle kohta infot, kuid ei leidnud. Ehk olen lihtsalt saamatu ^^ Igatahes tahaksin teada massi-, jõu- ja reljeefitsükli vahe.
  14. Kohv

    Tänan neile, kes vastasid ja ei targutanud niisama. Siiamaani pole kohv mulle halvasti mõjunud ja palju ma teda ka ei joo, päevas 1 mõ nikord 2 tassi.
  15. Kohv

    Et tähendab tegemist on siis nii suure jõusaali kui ka kohvi sõbraga ja sooviksingi teada, kas kohvi joomine aeglustab minu lihastekasvu või on mingit muud moodi kahjulik.
×