Jump to content

kaido leesmann

Reval-Sport Powerlifting
  • Sisu loend

    1 392
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    12

kaido leesmann viimane päevavõit oli April 19 2016

kaido leesmann's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

51 Tasub teda kuulata

kaido leesmann

  • Tase
    Eesti parim suruja 2003-2012, 7 x Eesti absoluutne meister, 9 me

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male

Viimase Profiili Külastajad

11 105 profile views
  1. World Masters Powerlifting Championships 2016, Tallinn

    On väga põnev olnud. Eile pakkus Gunnar Enkel kõva lahingu kulla eest. Oleks kükis natukene rohkem kirja saanud, oleks shansse rohkwm olnud. Täna võistleb Ants Torri. Homme Peep Päll, Andres Külaviir. Laupäeval vennad Koovitid.
  2. Palju õnne Ott!! Loodame et varsti (MM-il) tuleb ka see täispauk!
  3. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Saime ka õhtale. Meestes jäime siis 2-ks, rootslaste järel. Seal oli päris hea, ühtlane võistkond. Meeste absoluudi võitis Siim, proovis ka Eesti abs lamades surumise numbrit 233kg, kuid seekord jäi midagi puudu. Siimu numbrid olid 315/225/325. Eestlastest tegi Jevgeni oma parima võistluse: 237,5/170/275, Martin tegi 220/150/250, Andri 220/142,5/220, Arge Erit tegi 220/190/290. Aitäh kõikidele osalejatele ja kaasaaitajatele, järgmine aasta siis Stockholmi!
  4. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Algas kaalumine, soomlased ja eestlased on kohal. Meie kahjuks ilma naisteta.
  5. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    On plaan jah Islandile minna. Teeme Teamiga Euroopa MV kaasa. Kui palju meid sinna reaalselt minemas on saab veel näha, aga esialgu on tahtmine plajudel. Tänane trenn oli maso. Panin selga särgi nr.48/50, ehk siis käsi 50ck, rind/selg väiksemad. Oli selline elamus nagu viimati kogesin 2000 keskel... Kaal oli selle juures 130,6kg. Aga ülesse sai varuga surutud kõik. Viimane katse oli 1-ne pakk, 4cm 305kilo. Hea meel on Tarmo üle, kes peale pikka vigastust sai kangi jälle korralikult kätte. Nädalavahetusel tuleb siis Tallinn-Helsingi-Stockholm linnavõistlus, seekord korraldame selle Revalis. Vaatab mis tulemusi seal tehakse. Meestest on väljas: Siim, Andri, Argo.E, Jevgeni.J ja Martin.V. Anname kindlasti lahingu!
  6. Meeldivalt palju osavõtjaid, tublid!
  7. Palju õnne Ott!! Täislaks tuli ära, kaua tehtud kaunikene...
  8. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Suured tänud kõigile õnnitluste eest! Kokkuvõttes oli hea päev. Algas muidugi keeruliselt: võistluaeg oli toodud ettepoole tehnilisel koosolekul. Minuni see info ei jõudnud, seega jõudsin kohale 10min enne kaalumise lôppu ja sain ilusti kaalutud. Soojendus oli väga kerge ja selle pealt juba lubas. Katsetest: kõik võeti vastu häältega 3:0, kohtunikud jälgisid eriti tähelepanelikult (kõigil) kangi rinnani jõudmist ja pausi. Lõpuks oli tunne et midagi sisse ka veel. Aga olen rahul ja võtan nüüd paar päeva kergemalt. Laupäeval kohtume Spartas Eesti mv-tel. Edu seal kõigile ja tänud veelkord Teamile, Revalile ja kõikidele kaasaelajatele!
  9. Ma küsin igaks juhuks täpsustava küsimuse: kas võistlused on lahtised või mitte?
  10. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Tore näha, et Team'is töö käib. Kes teeb katuseid (Tarmo), kes töötab saalis raskustega (Hjalmar), keegi toob medaleid (Andri). Siim lubas ka siin 400st kükki kahe nädala pärast. Käisin ka siin vahepeal kõrvalala kabega tegelemas. Olin Otepääl ühel memoriaalvõistlusel/kokkutulekul. Hea aeg oli koos vanade sõpradega... Kohal oli palju oma ala absoluutseid tippe. Turniir õnnestus võita 100%-se tulemusega. Seda just väga tihti ei juhti, viimati võitsin sellise tasemega võistluse 100%-ga 1993 aastal... Väike link ka:http://www.kabeliit.ee/index.php?title=Lehti_turniir
  11. European Junior and Sub-Junior Powerlifting Championships 2016

    Väga tublid, palju õnne!!! Jälgisin eile mängu, nägin et Andri andis endast kõik. Nüüd paneme uued sihid paika ja siis paugutame edasi.
  12. Oslo Grand Prix 2016 - Ott 1st place!

    Tubli Ott, palju õnne!!
  13. EMV lamades surumises 2016 - juhend

    Oli väga hästi korraldatud võistlus. Aitäh Kaido Vahesalule ja Sportkunda inimestele. Enda võistluste hindeks paneks 4+. Ootasime Siimuga mõlemad enamat, aga seekord siis niipidi. Suured tänud SK Reval-Spordile ja Powerlifting Teamile.
  14. Suured tänud kõikidele toetajatele ja kaasaaitajatele! Oli võimas üritus, rahvusvaheline tagasiside meie alaliidule on kirjutatud ülivõrretes. Ajalooline võistlus Eesti jõutõstmises!
  15. Väga kiire reageerimine meedia poolt, positiivne.
×