Jump to content

kivo

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kivo

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 20.04.1985

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kuna liigestega on ikka probleeme, korra parem ranne, siis vasak ranne, siis vasak õlg, ostsin jälle purgi glükosamiinsulfaati 750mg,milles glükosamiini 600 mg. Ette nähtud 1tbl päevas, ise mõtlen et võtan mingi aeg 2tbl päevas, või peaks lausa 3 võtma.?Keegi kirjutas et lausa 1500mg kogust tuleks topelt võtta, et aitaks.
  2. Õlaprobleemid

    Nõksud õlas viitavad liigeseprobleemile? Tekkis asi nii, et mõni kuu tagasi hommikuse kätekõverduse ajal hakkas vasakus õlas ebameeldiv nõks käima, otseselt valus polnud, aga siiski ebameeldiv ning enam ei teinud. Nüüd vahepeal avastati borrelioos mul verest, see pidavat liigestele kehvasti mõjuma, et ehk on seotud. Igatahes antibiootikumi kuur tehtud borrelioosi vastu ja nüüd proovin siin vaikselt edasi trenni teha. See õlg ikka tuikab natuke kogu aeg. Kui otseselt valus ei ole, kas on mõistlik treenida või peaks üldse puhata laskma ja oodata kuni ära paraneb. Kätekõverdusi ega rinnaltsurumist ei tee, rinnale saan teha dumbbell pullovers, see ei tekita ebameeldivusi, samas õlaharjutusi tehes on hiljem see vasak õlg veidi hell. Randme valu, mis on pikalt vaevanud, on igatahes ära kadunud, et midagigi head.
  3. Borrelioos

    Sain ka borrelioosi diagnoosi. Kaua see juba mu sees on, tont seda teab. Igatahes määrati antibiootikumi kuur 20 päeva. Kuna kaebasin arstile, et liigestega on probleeme, siis selgus et see võib olla ka borrelioosi tagajärg. Teen kuuri ära, siis uuesti proove andma, loodan, et saab lahti sellest.
  4. Tere kas glükosamiin tarbimine pidevalt on ok või pigem kahjulik.Arst määras pool aastat tagasi kuuri ja olen neid siiamaani võtnud.
  5. Jooksmine

    Mingeid kangiga trenne teinud pole. Ravi kohta ei oska öelda,sest ku ravile läksin siis ja ka tegelikult miski enam ei valutanud,tean,et valu tuli peale paari km jooksmist.Pole julgenud veel, aa spaas jõusaalis olles tegin lindil 10 minutit jooksmist poolteist kuud tagasi,siis polnud midagi häda.Lint on muidugi midagi muud ka kui maastikul jooksmine.Ma mõtlesin,et enne ei julge pikemalt jooksmist proovida kui olen üleval viidatud teadjamehe pool konsultatsioonil käinud.
  6. Jooksmine

    jooksin tavaliselt 2x nädalas,igapäevaselt mitte
  7. Jooksmine

    Tere,hea kui viitsid kaasa mõelda.Võib vist öelda,et küljelt tuleb valu,ega väga täpselt aru ei saa ka.Külmalt 9 kildi peale kindlasti ei läinud.2012 aastal hakkasin paarikilomeetriseid ringe tegema,2013 ostsin ratta ja hakkasin sellega sõitma,siis vist üldse ei jooksnud,2014 suvi hakkasin uuesti jooksma,vahemaa on väga aeglaselt tõusnud,alguses ka 2-3km ring, aasta lõpus 5-6km. 2015 algusest olen jah jooksnud enamvähem 7-10 km korraga,paar korda ka veidi rohkem.Kuni siis hakkas põlv valutama. Ma siis järjest hakanud mõtlema,et kas asi võis olla tingitud ka uutest tossudest,mis ma ostsingi vahetult enne seda kui põlvevalu tekkis,paar korda vist sain nendega joosta,krt seda teab
  8. Jooksmine

    Ma arvan,et enne kui uuesti jooksmist proovin,tulen näitan jah.
  9. Pikamaajooksuks treening

    Sa peaksid siis üle päeva distantsi duubeldama,et see 16km täis saaks,tundub kahtlane.Või kui pikad ringid praeguseks on juba?
  10. Jooksmine

    Kuidas aru saada kas üks jalg on natuke pikem kui teine? Füsioteraapias see laser ja magnetravi tunduvad küll selline psühholoogiline ravi olevat.Teab keegi,et see kellegil on tõesti põlve terveks ravinud?
  11. Jooksmine

    jama värk,jooksmine just meeldib.Ega neid valusid ei olegi,kui ei jookse.Arvate,et ei olegi mõtet üldse üritada enam?
  12. Jooksmine

    Ah ei õnnestunud ikka,põlv hakkab endiselt valutama.Läksin siis arsti juurde,teen nüüd ühe tabletikuuri ja käin füsios laser ja magnetravis,näis kas aitab.Eks peab mõnda aega jalgrattaga sõitma.
  13. Jooksmine

    Olen siin vähe uurinud ning ilmselt põlvevalu tekkis valesti jooksmisest.Ehk siis üle kanna,vaatasin oma jooksutosse ka,ning parema talla kanna välimine serv on oluliselt rohkem kulunud kui muu tald ja ka rohkem kui teise jala kand.Olen kaks kuud jalgadel puhata lasknud,kannan ka põlvesidet igapäevaselt paremal jalal.Varsti peaks hakkama uuesti jooksmist proovima ja üritada ikka päka peal jooksma.Ehk saab see aasta ikka asja käima jälle.
  14. Jooksmine

    Jooksimsega nüüd pahasti,oktoobri alguses hakkas jooksu pealt parem põlv tuikama,jooksin lõpuni,pärast ei saanud mitu päeva normaalselt käiagi,siis kadus ära,kuskilt tunda polnud,et miskit häda oleks,kahe nädala pärast proovisin uuesti joosta,paar kilomeetrin jooksin ära,hakkas uuesti tuikama,siis olin juba targem,edasi ei jooksnud vaid jalutasin koju tagasi,peale seda polnud kõndimisega mingit häda,ootasin veel pea 3 nädalat ja proovisin uuesti,panin jalasideme ka ümber põlve,aga ei midagi,2 km saab ilusti joosta,siis juba tunned,et hakkab põlv valutama jälle.Ei tea kas tahab pikemat puhkust saada või peaks arsti juures käima muret kurtmas.Põlved ei tohiks väga hullu koormust saada ju,kaalun ainult 73kg
×