Jump to content

Andres

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Andres

  • Tase
    Algaja
  1. Back to the primitive Fuck all you wannabes You don`t mean shit to me Let it bleed...!
  2. Kulturismi Eesi MV

    Back to the primitive Fuck all you wannabes You don`t mean shit to me Let it bleed...!
  3. Toitumine enne ja pärast trenni

    Võib süüa ikka! Aga oleneb mida süüa!? Kuna tegemist on suhteliset hilise õhtutunniga,ja organism enam raskemaid süsivesikuid ja rasvu ei vaja,selleks et katta päevalõpukest,siis trennijärgseks menüüks sobiks valgurikkam ja lahjam toit. Kasvõi üks korralik proteiini?heik(vt.Robocop linki!) või lahja liha või kala,piimatooted...!
  4. vee kasutamine treeningul

    Trenni ajal oleks soovituslik vee tarbimine 0,5-1,5 liitrit või vahel enamgi,kui vedeliku kadu on treeningintensiivsuset või palavusest tingitult suurem.Ka treenija enda kehakaal määrab vee tarbitavuse.
  5. Spordialast see sõltub ikka ka,kuid seda olulisemalt sõltub toitumine kulturismis.
  6. Tavaline rõhk mul 120/80,kui vähe närvilisem päev siis kusagil 127/90-132/92,rohkem pole täheldanud.Kulturismi staaz vist juba 11-aastat,ja lihagi omajagu vist.
  7. Endal oli sama jama talvel. Jook ei tahtnud kuidagi alla minna mingi imelik maitse oli juures. Ainult nii sain juu kui midagi võtsin kohe peale
  8. MAREKI poolehoidijad.

    kunagi olin isegi Oti poolt aga nüüd kalmuse. juba selle pärast, et mida kõike ma olen tema ülbuse ja siin foorumis kijade kohta oma meelt muutnud. Ja Kalmus on Tartu poiss. Ainult,et ta võiks vahen nõu kah anda. Ega ei olegi eriti julgenud tema käest küsida kah.Aga kunagi peaks seal Tähes ära käima.
  9. Tartus treener?

    To Marek Kalmus Aga kui ma vajan nõu siis kas ma sinu poole võin pöörduda.Ja kui võib siis kust ma sind kätte saaksin.Ise olen Tartust
  10. õllekõht

    Joo vähem:):)
  11. Veel kord biceps

    Kas ei ole võimalik treebida bicepsit nii et tuleks nihukene nagu punn.Nagu mina vaatasin võistlustel on pikkliku kujuga bicepsit ja punni Kas trenniga kah on võimalik mõjutada. Kui soovin sellist nagu punnis kas on omad harjutused kah selle jaokks
  12. Venitamine

    kui kaua peab venitama ühte lihast? Mittut erinevat venitus hatjutust on vaja teha.Kas peale igat trenni on hea kui rippuda 5 min?Kas internetis on kuskil üleval venitus harjutused koos piltidega? Ette tänades Andres
  13. Reljeefi periood

    Kui sa kasvatad aeroobse treeningu mahtu liiga palju võib tekkida ületreening.Pole just parim valik või mis! Pane suuremat rõhku õigesti toitumisele ja puhkamisele.Kõvasti treenimine ei ole alati edu saladus.
  14. Reljeefi periood

    Kui sa väidad,et suudad kahe päevaga ära teha nelja päeva treeningu ei treeni sa õige intensiivsusega.Ega see ei tähenda,et kordused kasvavad ja raskused vähenevad,viimane tuleb oma lihastest ikkagi välja pigistada.
  15. Reljeefi periood

    Ma ei ole küll treener kuid vastan ikkagi! Kahest jõusaali päevast jääb väheks,kuna ega siis reljeefi perioodil või kangitreeningust loobuda.Treeni edasi neli korda nädalas,lihtsalt tee rohkem kordusi 10-15 Pausid pea seeriate vahel lühemad 45-60 sek. Kasuta super seeriaid ja põletamist.
×