Jump to content

nielsek

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

nielsek

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 16.09.1980

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Tallinn
  1. Midagi valgurikast, mida grillida?

    Grillida tuleb ikka liha, mitte "lihatooteid" :-). Ise pean parimaks lõhe/forell'i. Kalkunit (nii rinda/kintsu) on ka viimasel ajal vabalt ja odavalt saadaval. Valmist 1x kastmed (ca. 13kr) on ka pärsi normaalsed, kuigi grilliõli tundub siiani parim lahendus (kui just marinaadi ei viitsi enne teha).
  2. Naise Kõige Ilusam Lihas?

    biitseps/triitseps, aga ma ka tean, et tegemist on minu personaalse kiiksuga
  3. Toitumine enne ja pärast trenni

    söö nii nagu peale trenni peab sööma. Mina olen aru saanud, et vahet pole, kas trenn õhtul, päeval või hommikul, taastumist vajad siiski. Muidugi, eeldusel, et trenn on korralik ja ennast (glükogeenist) tühjaks pigistad, siis vajavad need varud täitmist ja ära karda, et rasvadeks lähevad õhtused süsivesikud. (mina lõpetan trenni ca. 20:00, lasen korraliku koguse vadakut/glükoosi/malto't alla, söön ca. 21:00 mehise kõhutäie, ja kell 23:00 on juba "kõht tühi" ja sööks veel).
  4. Vedeliku kogus sheigis

    Kas/kuidas kasutate vee koguseid sheigi tegemisel mis on ära toodud artiklis "Treeningjärgne toitumine - II"? (4-8%) Sheigite mitu korda (2x peale trenni) Valate ümber suremasse nõusse Joote vett vahele/peale Kasutate väiksemaid vee koguseid vms
  5. Tublid on need mehed, kes suudavad tõsist jõusaali trenni teha, korralikult ning tervislikult toituda ja elada ainult/põhiliselt sellel eesmärgil, et naistele meeldida. Natukene tunnen ka kaasa neile, kuna elu ju näitab, et tuleb mitte kõige "atraktiivsem" mees, kes sosistab õigeid sõnu naisele kõrva ja kõik treenitud musklid kaotavad oma "mõju" :-)
  6. Õhtune söök

    mõned ajad tagasi olin ise sama mure taga. Niipalju kui infot leidsin, sain aru, et erilist vahet pole, millal trenni teed, treeningjärgne toitumine on ikka ühesugune. Väidetavalt su keha tarbib selle ühtemoodi ära, olenemata kas on õhtu või hommik. Las tegijad parandavad, kui eksin. PS. olen lugenud, et peale jõutreeningut (esimene korralik söök peal shake'i) soovitatakse küll süüa riisi, kartulit. Peale aeroobset/fatburn'i ei ole need küll head valikud.
  7. Kust saaks Tartust glükoosi?

    Kui Trauben Zucker on dekstroos, siis on ikkagi tegemist glükoosiga :-) Vähemalt mina olen aru saanud, et toidutööstuses nimetatakse glükoosi dekstroosiks (tegemist sünonüümidega). Olen ennemgi siin foorumis näinud postitusi, kus väidetakse, et eri asjad, kas tõesti on see nii?
  8. valk/süsivesik

    krt, selle peale pole tulnudki :-), aga ikkagi, riietusruumis söögikorra tarbimise asemel võtaksin ühe sheiki, mugavam nii endale, kui ka teistele. Korraliku söögikorra võtan ette kui koju jõuan trennist ;-)
  9. valk/süsivesik

    Ei hakka uut teemat tegema, kuna see paistab õige koht minu küsimuseks. Probleem seoses enne ja pärst trenni toitumisega. Enne trenni (30min) normaalselt toituda ei jõua ja peale trenni (koheselt) ei saa (kuna pole sööki kuskilt võtta). Olen ca. 1a lihasvastupidavus treeningut teinud ja viimased kuud tõsisemalt jõusaali algajate kava järginud. Nüüd tundub, et aeg ka sheik appi võtta. Saan aru (Treeningueelne valgusheik rokib!), et nii enne kui ka pärast trenni on soovitatav tarbida vadku valku? Erinevate postitustest aga silma jäänud, et aeglasti imenduvat valku soovitatakse enne trenni. Peale trenni soovitaakse võimalikult kiirest imenduvat valku (Whey3? nn. hüdrolüüsitud isolaati?) ilma süsivesikuteta (paljud jällegi väidavad, et lihtsüsivesikutega - viinamarjasuhkurga näiteks? Tegelikult, lühidalt, erinevaid soovitus/tõestusi on väga palju, mida siis üks algaja sheikijooija peaks tegema. Muul ajal ma sheki ei tarbiks kuna olen õppinud planeerima toidukordasi sellisena, et valgud kätte saaks. Kui juba sheiki kasutada, siis õiget õigel ajal, arvan ma - või pole algajal vahet? Mingit rusikareeglit on?
  10. Fat Burner 3000?

    Mina kasutan ikka ainult enne treeningut, enne korralikku aeroobset pudel (50-60min), enne väiksemat treeningut (30-40min või BodyBump) pool pudelit. Kui jook turule tuli, räägiti et tuleb juua enne trenni (30min). Nüüd viimasel ajal on aga liikvel jutt, et pool pudelti enne trenni ja teine pool veega segamini tenni ajal. Millest siis selline muutus? Kas tootjad/promojad tahavad rohkem pudeleid trennis näha? :-)
  11. Kombat

    miks ta siis mõtetu on? St, liiga aeroobika või?
  12. Puhkus peale BP

    BodyPump on küll lihasvastupidavus treening, aga tehes max. raskustega, siis ikka põletab päris korralikult. Selest tulenevalt küsimus, et kuidas ja kui pikalt peaks peale BP'i puhkama? Kohati ei taha aega raisata ja järgmine päev teeks hea meelega midagi aeroobset (sõuda, joosta, spinning vms.), samas kui jätta päev/kaks vahele siis on tunda hommikul peale head väljamagamist kuidas lihased on puhanud. Jõusaali ei jõua, ja piisavalt aega/stabiilset elu ei ole, et mingit kava jälgida, seega tegelen BP ja aeroobse trenniga, mõlemat üritan 2-3 korda (kokku 5x) nädalas/tööpäevadel teha (nädalavahetusel muud tegemised). Sisetunne ütleb, et koorman ennast üle ja ei saa piisavalt puhkust, mis teie arvate?
×