Jump to content

Biits

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Biits

  • Tase
    Algaja
  1. jook

    Mida Ott ja teised tegijad söögi kõrvale joovad???
  2. PLAHVATUS

    tegelen poksiga, mis arvate selllisest tsükkilist 3 ndlat jõutrenni lisaks tavatrennile (baasharjutused 6sed seeriad) ja 1 ndl kiiretele kiududele 15-20 kordust seerias plahvatuse peale kiiresti. Kõik arvamused soovitused tretulnud!
  3. venitamine

    kumb on kasulikum a) teen rinna trenni ära ja siis lõpus venitan või pärast igat seeriat ja miks?
  4. VITAMIINID

    jõudu teen 4 korda nädalas
  5. VITAMIINID

    85 kg on kaalu, palju peaksin c ja a vitamiini päevas tarbima?
  6. Tänapäeva kulturistid

    M a ei saa aru miks tänapäeval nii kohutavalt suur lihasmass ''moodi'' on läinud, asi läheb järjest hullemax, 70datel olid kulturistid liikuvad , eriti on märgata erinevusi jalalihaste massis. Kuidas on arvamused?
  7. jutukas

    ..ekraanile ei tule mingit halli pilti, lööb lahti akna , kus üleval vasakus nurgas on rist ja kogu värk punast värvi... ja sellisele kujule ta ka jääb, edasi ei juhtu midagi, ei löö lahti mingit lisaaknakest , kust saax jes vajutada. mis võib arvutil puudu olla ?
  8. jutukas

    kas amazon jutukas on JAVA või CGI variant?
  9. koolitus

    Selline küsimus, et millal teevad treenerid ise trenni? Kõigil nagu tugevad kehad taga niipalju kui mina tean . Õhtuti kliendid ja kas tõesti ommikupoole teist töökohta pole? Tõsiselt kahtlen et kui treener olla ja samas tahta ka ise tugevasti trenni teha, siis kust võetakse motivatsioon, aeg jne?? Vähemalt kvaliteet kannataks küll kõvasti, või kuidas kommenteerite.
  10. mis aegadel proteiini võtta

    See toitumisplaan sul tundub täitsa okei va lõpp.. Ja M.M i käest küsiks, kes need soovitajad on (mis allikad või nimed) kes ütlevad, et pärast trenni võetud valgusheigile tuleks tunni aja pärast veel lisax tavatoitu süüa?
  11. Haarde tugevus

    Küsimus Bohemianrhapsodyle!! Mis lihastega liigutad rannet? Kui näitex õlavarre2pealihasega lähendad käsivart õlavarrele, siis käsivarrelihastega teed sa mida? millest sõltub haarde tugevus (mis lihastest)? see pole negatiivse tooniga kirjutatud, lihtsalt, mõtle .
  12. taastumisaeg

    no rind on raudselt 3 päeva vähemalt valus..., kõige ullem on selja ja rinna puhul 2 päev päraste nende treenimist. individuaalne.... ei kujutax ette ka 1 päev puhkust, ikka 3 vähemalt selja ja rinna puhul.....
  13. kui palju maksab üks kreatiini kuur???

    Pane oma suumulk parem kinni! no kirjutas , et kreatiinikuur algajale, mis sest siin nii hullu siis! Läks hinge või? Küsija suu pihta ei lööda, nii et mulk kinni, kui sealt midagi asjalikku ei tule.
  14. Uus luulevõistlus

    aaaaaa ja mehed võivaxivad ka aerooobikas käia siiis näivaxivad kaunist lihakesta ja äkki taxaksivad ise ka peenemaksa muutumaie kargaksivad, saavaxsivad üppaxsivad, peeretaxsivad ossassa, trullallaa .............millal see kuradi tramburai lõpeb?
  15. Uus luulevõistlus

    aeroobikas peavad naised ikka käima siis saab rasvast lahti ja pekk ei ripu enam lisaks liigutavad nad ka end muidu löövad niisama perset paksux ja tahavad saada a niisama ei saa midagi käigu aerooooobikas ........vot siis saab!
×