Jump to content

zwen

Kasutajad
  • Sisu loend

    368
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

Postitused posted by zwen


  1. On 20.1.2018 at 9:40, ReinoL ütles:

    Hetkel selline küsimus, et millist proteiini soovitaksite? Ise leidsin sellise kuid ei tea, kas see õige http://www.hcgym.eu/gym_et/toidulisandid-551/proteiinid/2x-hc-professional-wheymix-1-3kg-kokku-2-6kg-ja-1kg-hind-alla-15-eur.html

     

    Sest neid valikuid on palju ja ma ei tee neil vahet väga

    Kui sa pead dieeti ja kaloraaž on piiratud, siis soovitan proteiiniallikat, mida saab närida ja mis täidab kõhtu..

    Aga iseenesest on HC Wheymix mõistlik valik. Maitsed ja lahustuvus on head ning mis kõige tähtsam, hind pole ülepaisutatud.

    • Like 1

  2. Kas oleks mõistlik hakata kasutama valgupulbrit kui teed 8 tundi päevas rasket füüsilist tööd, et taastuks kiiremini ja võibolla aitaks kaasa ka lihaskasvule?

    Või pigem ikka kuhjata kaloreid näost sisse ja piisavalt puhata?

    Maitse asi.

    Ma pigem naudiks head toitu.

    Agu kui tunned, et ei jõua niipalju süüa, siis tuleb vedelal kujul toit appi.


  3. Samuti veel kas hetkel peaksin rõhku pöörama rohkem kardiole või jõusaalile kui tahan rohkem rasva põletada ja protsenti alla poole saada?

    tänan veelkord vastuste eest

    Eespool mainisid, et soovid lihast kasvatada/säilitada. Seega jõutrenn on seda eesmärki silmas pidades esmatähtis. Aeroobne ei ole kehakoostise muutmisel tingimata vajalik.


  4. Pizzakioskis on 90% sai ja väga vähe lisandeid peal ju, pärast jääb süsivesiku laksust magama ka veel...

    Eks maitseasi. Mõnele meeldivad õhukse kuivanud põhjaga pitsad.

    Aga pizzakiosk.,.das it mane.

    Kui pizzakiosk alguse sai oli neil hoopis mu kodulinnas pizzarestoran ja seal oli pizzabufee...45 EEK-i eest sai süüa niipalju kui jaksasid....siis läks ikka kaks pitsat korraga,


  5. Otsi push/pull/legs kava

    Näiteks.

    Week 1

    1. Monday: Push (Chest, Shoulders, Triceps)
    2. Tuesday: Pull (Back, Biceps)
    3. Wednesday: off
    4. Thursday: Legs (Quads, Hamstrings, Calves, Abs)
    5. Friday: off
    6. Saturday: Push (Chest, Shoulders, Triceps)
    7. Sunday: Pull (Back, Biceps)

    Week 2

    1. Monday: off
    2. Tuesday: Legs (Quads, Hamstrings, Calves, Abs)
    3. Wednesday: off
    4. Thursday: Push (Chest, Shoulders, Triceps)
    5. Friday: Pull (Back, Biceps)
    6. Saturday: off
    7. Sunday: Legs (Quads, Hamstrings, Calves, Abs)

  6. Tere,

    mina olen 19A poiss, kaalun 61kg ja pikkust on 183 cm. Jõusaalis olen käinud nüüd 4 kuud ja jõudu on muidugi juurde tulnud ja raskused on suurenenud, jõuan kiiremini kauem joosta (soojendus, lindil), kuid kaalu mitte väga ja tean, et kaloreid ei ole piisavalt. Kuid mul on küsimus neile, kes kunagi olid umbes samas seisus. Kuidas te toitusite ja kas vahetevahel rämpstoit/maiustused takistavad lihaskasvu, kas te tegite toidud mingil päeval kogu nädalaks valmis ja, kui kaua võttis see aega, et oli juba näha muutust nii kaalus, kui lihasmassis. Oskan ka guugeldada, kuid soovin nõuandeid kaasmaalastelt :)

    Tubli, et teed regulaarselt trenni. Soovitan varuda aega, mõtle, et kehaehitamine on elukestev projekt. Kindlasti hoidu ebarealistlikest eesmärkidest. Ära võrdle end "muskijafitnessi" sarnaste ajakirjade modellidega. Nemad kasutavad erinevaid "lisandeid". Treeni mõistusega ja jäta ego jõusaali ukse taha. Õpi selgeks harjutuste tehnika ning püüa tunnetada lihast, millele konkreetselt harjutust teed, nii väldid ka vigastusi.

    Tulemuste saavutamiseks on esmatähtis järjepidevus treeningutes ja toitumises.

    Toitumise osas pole mõtet äärmustesse minna. Peaasi, et vundament oleks paigas. so.siis kaloraaž ja makrotoitained. Edasine on rohkem eelistustuste ja võimaluste küsimus.

    Treeningu osas on kõige tähtsam progresseerumine mis lühidalt tähendab seda, et homme oled pisut tugevam kui eile. Progressi jälgimiseks oleks mõistlik pidada treeningpäevikut.

    Vali mõistlik treeningkava. Keskendu baasharjutustele.Ei ole vaja teha igasugu keerulisi harjutusi. Samuti ei vii sind sihile kümnete seeriate biitsepsi ja triitsepsi tilu-lilu harjutuste vohmimine.


  7. Mis siis, et rinna päeval saab ka triipseps tööd teha, see ei tähenda et seda tuleks treenida nüüd ainult rinna päeval. Kindlasti on ka sinul kavas harjutusi kus üks lihas saab koormust mitmel päeval. Kohe inimene kava maha tegema, teadmata detaile, on päris lame ikka sinu poolt.

    Kas peaksin sellise viletsa jaotuse heaks kiitma? Ma soovin teemaalgatajale parimat ja soovitan tal seepärast mõistlikum jaotus valida. Kui ta kehaehitamisest tõesti huvitatud on ja asjasse süveneb, saab ta muidugi varem või hiljem ise ka asjadest sotti.

    Aga eks inimene peab ikka kõik ise ära proovima.


  8. Räägid sa äkki lähemalt, mis selle kavajuures siis nii valesti on ?

    Nt. treeningsagedus. Triitseps saab vatti kolmel järjestikusel päeval. Õlg saab vatti kahel järjestikusel päeval. Samas Rinda, selga ja jalga treenitakse iga 7 päeva tagant, mis pole sugugi kõige optimaalsem. Ning eraldi käte päev??

×