Jump to content

zwen

Kasutajad
  • Sisu loend

    368
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

Koik zwen postitused

  1. Jälle lisandid.

    Toidulisanditest mõtekaid väga polegi. Parim idee on raha kulutada kvaliteetsele päris toidule.
  2. Abi natukene ja ideid

    Kui sa pead dieeti ja kaloraaž on piiratud, siis soovitan proteiiniallikat, mida saab närida ja mis täidab kõhtu.. Aga iseenesest on HC Wheymix mõistlik valik. Maitsed ja lahustuvus on head ning mis kõige tähtsam, hind pole ülepaisutatud.
  3. Abi natukene ja ideid

    Soovitaks mõne tõhusama treeningkava poole vaadata. Fitness.ee võiks siin lehel olevad kavad kriitilise pilguga üle vaadata... Ei ütle, et see kava ei toimi. Aga mulle ja sulle pole see kindlasti mitte kõige optimaalsem..
  4. Raske füüsiline töö ja valgupulber

    Maitse asi. Ma pigem naudiks head toitu. Agu kui tunned, et ei jõua niipalju süüa, siis tuleb vedelal kujul toit appi.
  5. Taavi Merisalu Blogi

    Saaks esmalt võistlevate sportlaste kontrollimisega hakkama...
  6. Taavi Merisalu Blogi

    Mis seal siis täpsemalt tervist rikub ja kuidas?
  7. Rasvaprotsendi alandamine

    Eespool mainisid, et soovid lihast kasvatada/säilitada. Seega jõutrenn on seda eesmärki silmas pidades esmatähtis. Aeroobne ei ole kehakoostise muutmisel tingimata vajalik.
  8. suvised hinnad

    http://pakkumised.ee/index.php?act=offers.view&id=378240&category_id=9
  9. Kõhulihased, sixpack

    Inimkeha on üks tervik. Kas ainult üheainsa lihasgrupi treenimine tundub loogiline, kasulik?
  10. Fred Vunk blogi

    Don't get it. Vabalt saab ju. Või sain ma mingist nüansist valesti aru... Ma vist tegin sellist asja nagu crunch
  11. Kas palgatöö on ka füüsilist laadi? Pea vastu!
  12. Taimetoitlus - hea või halb?

    Ka see väide on äärmuslik..kas pole..
  13. Antidepressandid ja kehakaal

    Olen tarvitanud kunagi kahte-kolme erinevat. Halvemaks midagi ei teinud. Oluliselt paremaks ka mitte, pigem stabiliseeris. Kehakaalu ei mõjutanud. Oma kogemus ei maksa suures pildis küll midagi aga näiteks alkohol on minu meelest hullem asi, eriti "mõned õlled" pea iga päev.
  14. Kalorid

    Mille jaoks on vajalikud meetrid, tunnid, liitrid jne...
  15. Millist shake-i enne ja pärast trenni?

    http://www.acaloriecounter.com/diet/pre-and-post-workout-meal/
  16. Taavi Merisalu Blogi

    Eks maitseasi. Mõnele meeldivad õhukse kuivanud põhjaga pitsad. Aga pizzakiosk.,.das it mane. Kui pizzakiosk alguse sai oli neil hoopis mu kodulinnas pizzarestoran ja seal oli pizzabufee...45 EEK-i eest sai süüa niipalju kui jaksasid....siis läks ikka kaks pitsat korraga,
  17. Taavi Merisalu Blogi

    Väga äge vorm! Jalg on vinge ja tagant lailihas ka võimas. Huvitab ka palju kaal on?
  18. Kavajaotus

    Otsi push/pull/legs kava Näiteks. Week 1 Monday: Push (Chest, Shoulders, Triceps) Tuesday: Pull (Back, Biceps) Wednesday: off Thursday: Legs (Quads, Hamstrings, Calves, Abs) Friday: off Saturday: Push (Chest, Shoulders, Triceps) Sunday: Pull (Back, Biceps)Week 2 Monday: off Tuesday: Legs (Quads, Hamstrings, Calves, Abs) Wednesday: off Thursday: Push (Chest, Shoulders, Triceps) Friday: Pull (Back, Biceps) Saturday: off Sunday: Legs (Quads, Hamstrings, Calves, Abs)
  19. Tubli, et teed regulaarselt trenni. Soovitan varuda aega, mõtle, et kehaehitamine on elukestev projekt. Kindlasti hoidu ebarealistlikest eesmärkidest. Ära võrdle end "muskijafitnessi" sarnaste ajakirjade modellidega. Nemad kasutavad erinevaid "lisandeid". Treeni mõistusega ja jäta ego jõusaali ukse taha. Õpi selgeks harjutuste tehnika ning püüa tunnetada lihast, millele konkreetselt harjutust teed, nii väldid ka vigastusi. Tulemuste saavutamiseks on esmatähtis järjepidevus treeningutes ja toitumises. Toitumise osas pole mõtet äärmustesse minna. Peaasi, et vundament oleks paigas. so.siis kaloraaž ja makrotoitained. Edasine on rohkem eelistustuste ja võimaluste küsimus. Treeningu osas on kõige tähtsam progresseerumine mis lühidalt tähendab seda, et homme oled pisut tugevam kui eile. Progressi jälgimiseks oleks mõistlik pidada treeningpäevikut. Vali mõistlik treeningkava. Keskendu baasharjutustele.Ei ole vaja teha igasugu keerulisi harjutusi. Samuti ei vii sind sihile kümnete seeriate biitsepsi ja triitsepsi tilu-lilu harjutuste vohmimine.
  20. Sixpack

    http://www.aworkoutroutine.com/ http://www.acaloriecounter.com/diet/ Suht head lugemist. Lihtsalt, loogilisel ja ausalt kõik vajalik kirja pandud. Tasub lugeda...päriselt ka. Musklijafitnessi ajakirja võid ahju visata.
  21. Aga ilma "heade geenideta" poleks seda valdkonda.
  22. Kui võitlus dopinguga tugevneb, siis miks on uute kohustuslike pooside "modellideks" sellised mehed?
  23. Jõusaali kava.

    Kas peaksin sellise viletsa jaotuse heaks kiitma? Ma soovin teemaalgatajale parimat ja soovitan tal seepärast mõistlikum jaotus valida. Kui ta kehaehitamisest tõesti huvitatud on ja asjasse süveneb, saab ta muidugi varem või hiljem ise ka asjadest sotti. Aga eks inimene peab ikka kõik ise ära proovima.
  24. Jõusaali kava.

    Nt. treeningsagedus. Triitseps saab vatti kolmel järjestikusel päeval. Õlg saab vatti kahel järjestikusel päeval. Samas Rinda, selga ja jalga treenitakse iga 7 päeva tagant, mis pole sugugi kõige optimaalsem. Ning eraldi käte päev??
×