Jump to content

Acid

Kasutajad
  • Sisu loend

    116
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Acid

  • Tase
    Kasutaja

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. metallica

    Vabandust, minu viga. Miskipärast on minuni jõudnud kunagi info, et St. Anger on ainuls plaat kus nad ise on lood kirjutanud.
  2. metallica

    Eh. Karta on, et mu teadmised ei piirdu ainult nende kahe teosega. Ja millest selline küsimus, kui küsida võib.
  3. metallica

    Kusjuures “Mercyful Fate” ja “The Prince” pole minuteada Metallica kirjutatud lood. Heh, kui jahid taga Metallica enda kirjutatud laule, siis tuleks neid ennekõike otsida St. Angerist. Kogu ülejäänud material on kaverid.
  4. Jõutsükkel

    Tähendab sõltub mis kava kasutad. Rusika kaval on näiteks pool jõutsüklist 80% maks. raskusest ja edaspidi see protsent tasapisi tõuseb.
  5. UUS PROTEIIN!!! Juba aastasadu on inimesed otsinud ürginimeste tohutu jõu saladust, juba aastasadu on uuritud kes olid need jõumehed, kes ehitasid püramiidi kiviplokkidest millest enamus kaaluvad 2,5 tonni, mõned 15 tonni ja üksikud suisa 70 tonni, milline on see liikumapaneb jõud mis sunnib inimest sellist raskust taluma? Täna avaldatud www.firstaprilscience.com uuringu mahuka teadusuuringu tulemusena on leitud jõu allikas, ookeani salapärasest sügavusest on nüüd välja toodud piiramatu eluenergia sinu kehale, sealsest täielikust liikumatusest ja pimedusest avastatud mikroorganismidest pärit pärlikarpidest saadud proteiin on uskumatult kiirelt organismi imenduv. Pärlikarpidest saadavad kaitsevalgud varustavad organismi aminohapetega ja on lihaskiude uuendava ning tugevdava efektiga, vähendab lihaste aminohapete ja valkude defitsiiti, paraneb lihase reljeefsus ja lisaks sellele annab pärliproteiin tohutu jõu! Pärliproteiin suurendab fibroblastide aktiivsust ja suurendab kollageeni ja elastiini sünteesi, pinguldab lihaseid ja parandab elastsust. Uurigust selgub,et pikaaegne tarbimine annab isegi mõõduka treeningu kaasabil USKUMATUID tulemusi! Asjakohasemad uuringud on läbi viidud 12 noore kulturisti peal, võttes aluseks rinnalt surumise harjutuse. Katsealustele anti kas 10 grammi dekstroosi (platseebot) või 10 grammi pärliproteiini iga päev neli nädalat järjest. Peab aga pöörama tähelepanu nende treeningule: 10 järjestikust seeriat, iga seeria kuni suutlikkuseni, üheminutiliste vahedega seeriate vahel, kasutades kangil raskust, mis on võrdne atleedi kehakaaluga. Tulemused olid hämmastavad: rühm, kes tarvitas pärliproteiini, koges 57,8% jõunäitajate kasvu platseebo 7,42% vastu. Hetkel uuritakse veel pikaajalist mõju orgamismile aga igatahes on kindel, et uus tohutu murrang jõukasvatuses on sündinud ja PÄRLIPOTEIINID leiavad olulise kohe ka kulturistide toidulauale. Pärliproteiin on 100% looduslik ja seega organismile tõiesti ohtu.
  6. Ronnie Coleman Las Vegases

    Eestis, täpsemalt Võrus, on Andrus Murumets ja kuritegevus jätkub ikka täiel mürinal.
  7. Teie seksuaalne orientatsioon?

    Ei tea kui tõele see väide vastab, aga samasooarmastajatel pidavat oleme mingi "tõrge" selles ajuosas mis reguleerib inimestevahelisi suhteid ning see nn. tõrge kompenseeritakse tavaliselt loomingulise poolega. Seega tähendab see seda, et homoks ei hakata üleöö. Samahästi võiks öelda, et kõik inimesed, kes on alla 170cm pikad peaksid kuuluma mahalaskmisele. Ja pealegi. Mõelda vaid kui igav see maailm oleks, kui kõik inimesed oleks täiesti sarnased - sarnased huvid, abikaasad, muusika maitse. Andreaz: sa oma peenisest (ja naise suguelundist) kõrgemal ka natuke mõtled? Kogu su jutt tiirleb just nende kahe kehaosa ümber. Edit: tõrge võib olla mõlemapoolne. Keegi pole ümber lükkanud teooria, et heterobaasil üles ehitatud suhted oleks tõrgetevabad. Kui jälgida kulgu mil sai ahvist inimene, siis pole ka võimatu, et heteroseksuaalsed elusolendid on hoopiski selle kiiksuga, mitte homod. Acid@hetero.
  8. metallica

    Neetud. See 500 on liig mis liig.
  9. Foorumi külastajate kokkutulek!

    Või Illegaardi .
  10. Ainult valk + rasv

    Ma nägin seda tasuta ETV pealt. Nendele kes veel ei tea, siis üks ameeriklane tegi 30 päevase katse mil sõi ainult mäki tooteid. 20. päevaks oli tal maks rasvunud ning pea samas seisus mis alkohoolikul, tekkisid hingamis- ning südameprobleemid. Näidati ka mingit opile minevat tegelast, kes jõi päevas kümneid liitreid coca-colat. Tekitas üpris masendava ettekujutuse Ameerika toiduharjumustest. Soovitan vaadata, väga õpetlik materjal.
  11. Kui kiiresti taastun?

    Eks see kõik sõltu ka kavast. Igal üks peaks endal seda taastumise piiri tajuma (tõsi, algajatelt oleks midagi sellist üpriski sadistlik nõuda). Suht selline katseeksitus meetodi värk see.
  12. Roheline tee

    Tekkis aga selline küsimus, et mis vahet on mustal ja rohelisel teel?
  13. Mis Sorti Muusikat keegi kuulab?

    Ma olen siin vist ainuke, kes kogu südamest jazzi fännab. Aga noh, jazzi kõrvalt veel sellised stiilid nagu ambient, vanakooli disko ja teatud tujude ajal rock. Acid: Duke Ellington - Bateau
  14. Bio Slim

    Olen kuulnud vastukajasi, et tekitas suure suu kuivuse.
  15. Valutav õlg

    Käed risti. Õlad peaks terved olema, sest teiste harjutuste juures nad ei streigi.
×