Jump to content

arx9

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

arx9

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kulturismi maine

    Ei, kust Sa selle välja lugesid!? Lihtsalt lõpuks väsid seletamast, et sa ei ole kaamel. Mingile kontorirotile ei tee ju eluilmas selgeks, kui mõnus on õhtul pärast tööd rauda sikutada või lörtsisajus vinge tuule käes mööda pimedat metsateed sörkida.
  2. Kulturismi maine

    Üldiselt kipub jah niimoodi olema, et töökaaslastele ja juhututtavatele trennitegemisest ei räägi, muidu on kohe selline stamp-suhtumine, et mingi poolearuline. Lohvakad riided seljas ja ei see muskel siis välja paista. Kui mõni ära jagab, et füüsis tublisti üle harju keskmise, siis poetad moka otsast, et "kunagi kooli ajal sai tehtud, enam ei tee", siis rahunetakse ka maha ja kõik on OK .
  3. nina verejooks.

    Eks see verejooks selline pärilik värk ole. Mul vanamehel jooksis ja jookseb ka mul. Salvrätik on alati tagataskus - kui aga tilkuma hakkab, siis kohe prunt ette ja kogu lugu. Nii harjunud juba, et ei pane tähelegi. Ja vererõhk pole kõrge vaid isegi sutsu liiga madal.
  4. Mida teete kui..

    To: p2rt Miks üldse lahtist haaret kasutada? Ma olen vaadanud, et mõned nii suruvad ja proovinud ise ka, aga väga imelik tundus, kinnine on hoopis mugavam. Turvalisuse koha pealt soovitaks lahtist haaret ainult enesetapjale.
  5. Mida teete kui..

    Üle kõhu veeretamine on kõige lihtsam. Tegelikult ei peagi eriti veeretama. Ma olen vast 5 korda elu jooksul kangi alla jäänud (kõige rohkem vast 140 kg). Olen pannud siis kangi lihtsalt kõhu peale ja kogu lugu. Mingit üle munade veertamist küll vaja pole - kui kangi kõhule paned, siis on raskuskese juba nii all, et saad ilusti püsti tõusta. See kõhu peale asetamine on loogiline liigutus, tahaks näha lolli kes kangi omale kõri peale laseb. Kõhule ei tee see midagi, järgmine päev annab natuke tunda, igatahes vähem kui pärast tugevat kõhu treeningut. Nii et treenige oma vöölihaskond tugevaks ja polegi enam probleemi.
×