Jump to content

Flux

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Flux

  • Tase
    Vaatleja
  1. Massilisajad

    Niisiis pole teinud juba trenni 2 kuud ja enne seda sooritasin päevas 5 x 25 kätekõverdust, ülestõstetud jalgadega, 3 x 50 kõhulihast (pikali lamades) - selg hakkas valutama. Nüüd mõtlen siis uuesti alustada samaga. Aga tahaks ka tarbima massilisajat, et kas on mõtekas? Ise kaalun 68 kg, vanust 20 ja pikkust 184 cm - kaalu on vähevõitu. Nu... tahaks kuskil 75kg + kaalu pealt näha.
  2. Õhtune söök

    aga kas unenorm saab piisav? Hommikul polegi vaja tööle minna varakult? Ärkamisega probleeme ei teki?
  3. Biceps

    Annab ju... Mõtled lihase suremaks ja saadki 2x suurema bicepsi
  4. Mida teete kui..

    Ükskord mu klassivennale kukkus 90kg näkku, see oli paar aastat tagasi. Väga kole pilt. Nägu oli täiesti sassis... Üritas aga ei suutnud. Olge ettevaatlikud sellise asja puhul ikka edasi..
  5. Selgroog.

    Saangi lubada ainult omale ühe korra nädalas jõusaalis olemise. Põhimõte ongi selles, ja selg, on vaja korda saada.
  6. Selgroog.

    Asjaga on täitsa tõsi taga. Mul õhtul hilja ei soovi eriti jõusaali minna, sest ei jõua Tallinnast koju nii kiiresti. Ja kuna olen veel alles kutsekooli õpilane siis mul pole seda raha samuti, et pidevalt jõukas käia...
  7. Selgroog.

    Jah seda küll... Aga asi ongi nagu selles, et ei pole eriti aega jõusaalis käia, muid tegemisi on niivõrd palju. vot . Tahaks nagu kodus harjutusi sooritada.
  8. Selgroog.

    Tere . Nimelt selline probleem. Üks tuttav arst ütles mulle, et mul on selg alt kõver. olen muidu 19a. trenni teen ka veic aeroobset ja mõned kätekõverdused ja kõhulihast. Ütles et probleem võib olla selles et lihas pole pikkusega jõudnud areneda piisavalt ja ehk olen raskustega ja istumisega(põhiliselt koolis ja kodus arvuti taga) kõveraks kuidagi teind... Mainis ka, et kõhulihaste harjutused kodus mõjuvad väga halvasti seljale. On ehk mõned harjutused pakkuda selja jaoks??? Ei tea kui just saali omad ei tea, jõuan saaalis käia 1x nädalas. tänan, Peeter
×