Jump to content

Kaido

Kasutajad
  • Sisu loend

    38
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kaido

  • Tase
    Algaja
  1. Hüppeliiges

    Tere, Juhtus nii, et tööl olles jooksin ja astusin gaasi juhtme peale...väänasin oma jala välja ja seda juba 22. aprillil, ehk siis on sellest möödas juba 22 päeva. Jalg annab siiani tunda, vahel rohkem vahel vähem. Paistes ta mul väga ei olnudki. Tundub et olen sidemeid vigastanud ja võibolla midagi muudki, kuna vahel on nii et kui tunnen et jalg hakkab rohkem valutama siis tõstan jalga (päkka taeva poole) ja siis käib jalast (kanna poolt) selline kraks läbi, peale mida annab jälle vähem tunda. Käisin jalaga ka traumapunktis ja tehti röntken, kuid seal ei tuvastatud midagi..luud on terved. Jalg paindub kah veidi vähem, kui tõstan päkka ja veidi kange kah. Olen määrinud fastum geeli peale ja tõmmanud elastse sidemega kinni. Muidugi ma pole jalale rahu kah andnud, kõik päevad tööl olnud ja puhata saan vast alles 20. mail. et mida ma peaksin selle jalaga tegema, et ta kiiremini paraneks, või mis värk sellega on, et ta nii kaua mul tunda annab ja see raks mis jalast läbi käib on ikka kahtlane. Kas ma peaksin laskma ta kipsi panna, et ma sellel jalal üldse ringi ei tadiks või mis? Kuulsin et olemas selline eestlase leiutatud ravim paps 20, kas sellest võiks abi olla? või on mingi spets harjutus mida peaksin tegema? Palun aidake, ei soovi 26 aastaselt invaliidiks jääda. Ette tänades, Kaido
  2. Mina arvan hoopis nii, et mine kuhugi spordisaali parem...vaata kui palju kuid sa saaksid 150 000 krooni eest klubi kasutada ja seal olevaid veloergomeetreid ja steppereid kasutada.
  3. kickboxing

    Vaata siit www.riveta.ee
  4. küünarnukid

    Glükosamiin on looduslik aminoduhkur, mis on vajalik sidemete, kõõluste, kõhrekoe ja luude parandamiseks ning taastumiseks. See vähendab liigeste valutundlikkust ja toimib põletikuvastaselt, aitab parandada liigesepindade struktuuri ja liikuvust. Ja see on parem kui Ultra Gel, kuna toimeainet on rohkem.
  5. stanabol

    Vaata äkki leiad infi www.steroid.ee või www.bodybuilding.ee Aga muud pole öelda, kui mõttetu mees oled wladek, soovin sulle head teed...pane lõpuni välja
  6. proteiini pulber

    Hea soovitus...siin foorumis on igasugustest pulbritest ja nende võtmisest palju räägitud, näe vaeva, kasuta otsingumootorit!
  7. Põlv annab tunda:(

    Glükosamiin on looduslik aminoduhkur, mis on vajalik sidemete, kõõluste, kõhrekoe ja luude parandamiseks ning taastumiseks. See vähendab liigeste valutundlikkust ja toimib põletikuvastaselt, aitab parandada liigesepindade struktuuri ja liikuvust. Hind on 30 kapslit 125 krooni (healthilife) ja 100 tabletti 310 (Futura). Toimeaine glükoosamiinsulfaat. Mind on see aidanud!
  8. tai kane

    Kas keegi teab Tai kane koduda aadressi?
  9. EKFL t-särk VS. Robocopi t-särk

    Võtke siis ometigi hinda alla! Või ei kõlba vaestel seda särki kanda?
  10. EKFL t-särk VS. Robocopi t-särk

    Särk võiks ju tõesti odavam olla...siis ostaksin isegi
  11. 6x100

    Kas 1,8 aastaga püstitatud rekord lamades surumises 6X100 on väga kehv tulemus või?
  12. Jõusaal

    Kas keegi teab, kas ka saaremaal kuresaares ka jõusaali leidub ja kus?
  13. Artroskoopia

    Oskab keegi veel, midagi tarka öelda, ei tahaks just uskuda, et selle portaali külastajate hulgas olen ma ainuke kellele artroskoopiat tehakse. Kaua kestab võimalik taastumisaeg, millal võin jälle täiega trenni teha? Praegune seis: Probleem tekkis pärast käesurumist. Pärast treeningut küünarnukk veidi valutab, ragiseb siis kui lükata kätt sirgeks või pöörata kätt. Tugev ja kuuldav raksakas käib läbi siis, kui koormus taga, näiteks saalis trenni tehes või ennast istumis asendist käte jõul pusti tõugates. Arsti juures käidud ja roht määratud, kuid küsin siit veel üle. Söön praegu kapsleid GLUCOSAMINE SULPHATE 500mg. Kui see ei aita tehakse artroskoopia. On kellelgi sarnane probleem olnud, kuidas paranenud? Ette tänades.
  14. Artroskoopia

    Kas kellelegi on tehtud artroskoopiat küünarnukile, kui on siis, kui kaua võttis aega taastumine. Ühesõnaga millal võib jälle trenni tegema hakata.
  15. käesurumine

    Kätt ei soovita ma küll suruda, eriti kui ei tunne seda tüüpi, kellega surud, jumal teab mida ta võib korda saata. Nimelt minu küünarnukk ragiseb ja pärast trenni ka valutab. Võtan praegu rohtu GLUCOSAMINE SULPHATE 500mg. On küll veidi paremaks läinud, aga äkki leidub veel midagi paremat, on vist selline asi nagu ULTRAGEL, või see mida siin amazonis müüakse GELENK NAHRUNG. Kui korda ei saa tehakse artroskoopia. Äkki teab keegi midagi tarka öelda?
×