Jump to content

Bozz

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Bozz

  • Tase
    Algaja
  1. Erinevad kreatiinid ?

    olen seda kuulnud jah,aga ma alustasin võtmisega vist liiga vara,kui tegin teise kuuri paranes tulemus üle öö rinnalt peaaegu 10 kg.
  2. kiire ainevahetus

    ma tarbisin trenni ajal süsivesikuid ja sõin ka ikka päevas vähemalt 2 praadi ning kuuga tuli 9 kg juurde! massi pidigi lisama süsivesikute tarbimine trenni ajal.
  3. SÜDA

    perearsti juurde ma kindlasti ei lähe,sest asi ei ole nii hull-süda rinnust välja hüpata ei taha! see jutt, et ei tasu visiiditasu peale raha raisata, on ikka loll jutt küll,kui on vaja minna siis lähen,pealegi minult küll mingit visiiditasu ei võeta,lihtsalt lohistan ennast arsti ukse taha ja kui tal vaba aega on siis saan omad mured kurdetud,või siis panen aja kinni ja saan kindlal ajal. mingi 2 aastat tagasi tehti mulle EKG ja midagi ei olnud.
  4. Mandlite ära lõikamine

    mul ka juba kindel minek septembris,ma arvan küll, et 2 nädalat puhkust on norm,ma igatahes küll ei kavatse kauem trennist eemal olla.
  5. SÜDA

    ma arvan ka , et see möödub,sõbra tuttavatel oli lihtsalt nii läinud, et nad ei saanudki enam trenni teha ,sest süda jäi haigeks. kui see tõsi on, et see võib olla kaaliumi ja magneesiumi puudusest,siis võibki see nii olla,kuna suur valgu kogus pidi seda kehast välja viima panangini kuure olen ma teinud ehk alustan siis sellega.
  6. SÜDA

    pigem on torkeid siis kui puhkan trennis nagu ei olegi tglt ma ise arvan et asi on ajautine aga lihtsalt lootsin infot saada kas kellelgi on sama asi ja kas läheb hullemaks
  7. SÜDA

    Tere. tahaks teada et kas kellelgi on/oli südames valulikke torkeid? mul on hetkel,arvatavasti pingutan üle,aga mis te siis ette võtsite? Tahaks just et keegi jagaks kogemusi, pole mõtet kirjutada et tee vähem jõudu ja käi jooksmas,seda ma teengi!
  8. kava

    olen ise ka viimaselajal ajaga kimpus olnud, ma teen neile harjutustele rohkem seerjaid mida (e. 4 v 5)ma vajalikuks pean ja selliseid mõtetumaid 2 v 3 seerjat.
  9. Fat Burner fitness drink !

    mul ikke veab seda toodetakse Viljandis,saab kõikjalt
  10. Fat Burner fitness drink !

    kuskil seletas selle joogikohta Ott,ma sain aru et seda võib ikka iga trenni algust juua. seda kui palju päevas võib tahaks isegi teada aga arvan et mõistlikoleksikka 1pudel päevas. parandage kui midagi sokkisin.
  11. Fat Burner fitness drink !

    Viljandist saab seda peaaegu igast toidupoest. tundub küll hea kraam olevat aga eks näe,kõhust olin küll veidi lahti aga see võis ka liigsest vesipiibust olla
  12. Musklimasendus Club

    kõik ädaldavad et süüa pole,mul on masendus et ma ei suuda süüa vähem. siis ajab närvi kui ühel päeval vaatad ohh et lihas on kasvanud teiselpäeval vaatad küll need rinnalihased on vedelad.(siis ma olen talveunest äratatud karu) ja see muusikavärk on meil siin jõusaalis selline et kas tuleb paska raadiost või mõni laseb transi.(volüümi panevad ka normilt)IMEGU!!!
  13. järgmine toidulisand?

    see WDGP tundub jah kasulik olevat aga seal on vähe valku kuidas ma lisa sinna juurde võtaks,segan kokku v
  14. Valk peale trenni

    kust saseda no 1 ostsid ,turult v, ma ksutan ka seda jalahustub kasvõi jääkuubikutes aga sheikeris peab raputama mitte õlleklaasis segama
  15. Erinevad kreatiinid ?

    nu ma oskan niipalju öelda et ise kasutasin seda mida singi agamulle eriti ei mõjunudki sõber aga surus rinnalt poole kuuga 15 kg rohkem kui varem ,see on uskumatu
×