Jump to content

extrance

Kasutajad
  • Sisu loend

    82
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

extrance

  • Tase
    Värske olija
  1. Kas ja millist kreatiini tasuks osta?

    No kui see kreatiin nii hullusti mõjuks kui seal kirjas siis oleks vist päris paljud seksuaalvõimetud. Mina ei teagi mida uskuda, kas neid kes väidavad, et ei ole kahjulik või neid kes väidavad et on. Ise küll kreatiini kasutamise tõttu kuidagi kannatanud ei ole. Laadimisperioodil 5 päeva võtan 20g päevas, trennipäevadel 10g, muudel päevadel 5g. Ei tea, ei tahaks uskuda, et kretiini normi piires süües midagi halba saab juhtuda. Samas seal on juba 10g üledoos, niiet ma ei tea. Natuke pani mõtlema küll, kuigi selle kirjatüki teaduslikkuses ma kahtlen tõsiselt.
  2. Ei saa aru:D

    Ma alustan kah järgmisest nädalast Kaido saadetud kava järgi treenimist. Kreatiini kah peaks hakkama võtma. Vaatab, kas saab arengu madalseisust üle või ei saa. Kuna siin ikka räägitakse suhteliselt suurtest maksimum jõu juurdekasvu näitajatest siis loodetavasti suudan ise kah 15-25 kg maksimum raskusele juurde saada.
  3. Surumiskava Kaidolt

    Kui juba jagamiseks läks siis ega ma ise kah sellest kavast ja uutest teadmistest ära ei ütleks. Sooviks edasijõudnute kava. Trennistaaž on kusagil 5 aastat pikk, kuigi vahepeal on kooli ja sõjaväe tõttu järjepidevus kannatanud. Nüüd tahaks jälle surumist arendama hakata, kuna areng on suht seisma jäänud. Jõusaalitrenni teen 3x nädalas. e-posti aadress: extrance@gmail.com Tänud juba ette ära!
  4. homoseksuaalid

    See, et keegi ei ole tolereeri sellist väärarengut nagu omasooiharus ei tähenda, et mees kohe mitteharitud, vägivaldne ja kitsarinnaline on. Neid, kes omasooiharusele hästi ei vaata on nii naiste kui meeste seas. Jah võibolla on mehi, kes homosid tänava peal ründavad või paraadil munadega loobivad, aga neid on käputäis. Enamik, nagu ma ka ise ei taha, et homod ennast paraadidel ja meedias reklaamiks. Ma ei taha, et ühiskond seda normaalseks peaks ja ma ei arva, et ebanormaalsuse jaoks on vaja seaduslikke aluseid tekitada küll kooseluks, homoabieluks või lapsendamiseks. Homod on looduses kasutu nähtus ja väärareng. Tõsi on see, et ega neid ümber ei kasvata ja terveks ei ravi, aga olgu kapis, ärgu nõutku õiguseid nagu normaalsetel inimestel ja ärgu reklaamigu oma väärastumist tänavatel. Kui homodele antakse õigus lapsi kasvatada siis on ühiskond totaalselt hukas, sest mina ei kujuta ette, kuidas lapse psüühikale mõjub kahe isaga peres elamine. Õudne mõeldagi. Lihtsalt igasugused homosõbrad ja suured tolerandid, ei maksa siin vigiseda kui kõik kahe käega ühiskonna homostamisele alla ei kirjuta. Küll on neid vaja igasse reality showsse, küll peavad nad debatte internetis ja teles, teevad paraade ja nõuavad oma õiguseid. No mida veel. Ülitolerantsus igasuguse jama vastu on minuarust palju kahtlasem ja sinisilmsust näitav kui see, et keegi teatud objektiivsete põhjuste tõttu mingit ühiskonnagruppi ei salli. Mina ja ma arvan, et suur osa normaalsetest inimestest vaatab praegu ja ka tulevikus homodele halvasti, aga see ei tähenda, et kõik need inimesed olid sellel ajal jõusaalis kui mõistust jagati, samuti ei tähenda see seda, et kõik nendest vägivaldsed on või mis iganes. Kes tahab see tolereerigu homosid, aga kedagi teist nende mittesallimises süüdistada on ajuvaba. Vend vähi jutu peale tuli meelde, et Zelluloosis jõusaalis Tallinnas olen kah mingit homo märganud. Juba riietusruumis vahtis üks tüüp seal väga kahtlaselt, naeratas ja oli kuidagi rõve. Läksin saali ära, tegin peegli ees hantlitega seal midagi. See tuli kah kohe midagi sinna samma tegema ja oli mingi kahtlane irve näol ja jõllitas peeglist. No ei saa, andke andeks no mida kuradit. Läksin lihtsalt minema, aga sisimas oli küll tunne, et kui see tüüp jälitamist jätkab ja oma irvet näolt ei pühi siis kuluks talle keretäis ära ja see oleks olnud õigustatud.
  5. homoseksuaalid

    Ma ei ole tolerantne nende suhtes. Mina küll ei ole inimene, kes neid paraadi ajal munadega loopima läheb, aga mul on hea meel kui Kalev Rebane või muud skinnheadid seda teevad. Niisama suvalist pede tänaval ei ole mõtet rünnata, aga neid kes tänava peal oma orientatsiooni reklaamivad nilbelt neid võib munadega loopida küll ja natuke võibolla peksa anda. Mina enda tutvusringkonnas ühtegi kahtlast isikut ei tea, aga kui näiteks selguks et mu parim sõber on pede siis tõenäoliselt ma ei suhtleks temaga enam kunagi. Olgu see siis vaba valik või mitte, aga minu jaoks peavad peded kappi jääma.
  6. Bowling kui aeroobne treening

    Bowling nüüd aeroobse trenni alla ei kvalifitseeru, samuti puudub seal füüsiline koormus, aga muidu lahe mäng
  7. Maitsvad proteiinipulbrid

    Whey Gold on hea, ma ei usu, et ta Ultralife-ile saab väga alla jääda. Ise pole küll Ultralife-i proovinud, aga Whey Gold on küll nii hea, et sellest ei annagi eriti parem olla. On erinevaid maitseid, kellele mis meeldib, aga üldistelt jooks nagu jäätisekokteili. Tavalise kraaniveega on asi väga maitsev ja midagi lisaks tuunida pole vaja. Lahustub kah ülihästi. PS. vahepeal proovisin ON-i Serious Massi kah, aga noh selle kohta pean ütlema, et see oli õudsaim asi mida proovinud olen. Whey Goldiga võrreldes oli see õudusunenägu, mis alla kuidagi ei läinud ja mille poti tühjaks saamine oli vaevaline tegevus, sest tõenäoliselt oleks sõnnik kah maitsvam. Serious massi erinevus muidugi ongi see, et seal on süsivesikud sees, aga igatahes see ei lahustu praktiliselt üldse, väikesed tükid jäävad sisse, sheigi kuidas tahes. Samuti on maitse nii läägelt magus, et pärast seda ei taha enam nädal aega midagi magusat näha. Ühe kopatäie kohta peab 2 liitrit vett panema, et asi joodav oleks, kuigi ka siis jäävad vahepeal mingid tükid hammaste külge ja kurku kinni. Niiet ON Whey Gold on super, aga noh Serious Massi ei võtaks ma enam tasuta kah.
  8. Micheal schumacher

    Njaa, pärast Schumacheri lahkumist ma regulaarselt enam vormelit ei jälginud, aga nüüd küll järmine hooaeg olen teleka ees jälle. Tean, et ta ei pruugi enam kõrgeimate kohtade pärast võistelda, aga tema kogemuses ja sõiduoskuses ma ei kahtle. Kindlasti teeb see vormeli karuselli atraktiivsemaks. Ja noh kes teab, ega Schummi mingi papist poiss ei ole ja võimalik, et ta jõuab ka poodiumile mõningatel etappidel.
  9. LE rikkujad

    Njaa ma arvan, et reaalne kiirus võiks jääda sinna 90-100 km/h vahele. Kui meil oleks idiaalne ühiskond ja kõik sõidaksid seal vahepeal siis ei oleks neid möödasõite vaja kellelgi teha, sest enamvähem sama kiirusega liiklejast pole mõtet mööda sõitma hakata. Just hullumeelsed möödasõitjad on need "vastastsuunda kaldujad", kes asja ohtlikuks teevad. Endale meenub, kui eelmine aasta sai Tallinnasse sõidetud ja üks BMW hakkas möödasõitu tegema, mida poleks iial jõudnud lõpetada. Aga saades sellest aru ei üritanud ta mitte oma ratta tagasi minna, vaid hakkas pidurdama täiega jäädes vastassuunda, jäädes lõpuks pidama vasakulepoole teeserva, ehk, et meie teepoolele. Mina ei olnud roolis, aga juht kellega sõitsin pidurdas nii, et jutid taga. Saime õnneks pidama õigeaegselt. Meie juht läks välja BMW juurde ja sõimas juhti, kelleks oli selline 30 ringis naisterahvas kellel mees istus kõrval. Naisel käed värisesid täiega ja ta ei suutnud sõnagi öelda. Midagi ta kõrval istuv vend seal rääkis, et noh kogemata juhtus, aga noh kogemata võivad mõned nii ka oma elust ilma jääda. Pooldaks muidugi seda, et Tallinn-Tartu maantee oleks 4 realine, aga noh kuna seda niipea ei juhtu siis loodan, et inimesed ei "kaldu nii palju vastassuuna vööndisse". Mul on mitu tuttavat Tallinn-Tartu maanteel elu jätnud, kusjuures süü ei olnud nendepoolne. Ühel juhul kaldus reka vastassuuna vööndisse ja teisel juhul oli mingi kolme auto kokkupõrge, kus mu sõber sai löögi nii veoautolt kui ka mingilt VW ja lendas puudesse. Igatahes see teema puudutab mind isiklikult. Ja mina arvan, et ma võibolla valin edaspidi Tallinnasse sõiduks pigem Piibe maantee, millel liiklus palju hõredam ja seetõttu sõit ka ohutum. See, et ma seetõttu võibolla ajas kaotan mind ei huvita. Tallinn-Tartu maanteel 80 sõitmine teeb pigem asja ohtlikumaks kui 90-100 sõitmine, kuna nii on neid möödasõitjaid vähem. Aga ühtlast voolu 110-120 peal hoida nagu vahel suvel tundub ei ole kah mõtet. Rekad ja paljud autod nigunii sellega kaasa ei lähe ja seega on see kihutamine mõtetu. Niiet pooldan teemaalgatajat selles, et liikluseeskirjast võiks kinni pidada, et sõbrad, vanemad ja muud lähedased ei peaks matustel käima ja kedagi taga leinama.
  10. Hea jõusaal Tartus, mõistliku hinnaga

    Mina olen MV-s käinud aastaid. Enamik teisi Tartu jõusaale kah läbi proovitud. MV on väga hea koht, kuigi varustus on vana. See varustus vähemalt töötab ja kõik on olemas mida vaja. Mind häirivad igasugused uued jõusaalid, mis on orinteeritud vaid trenažööridele ja vabaraskused on praktiliselt olematud. Endale on kah MV spordiklubi väga kaugel, pean läbi terve linna sõitma. Seetõttu kaalun Arctic sporti üle kolimist, samas mind hirmutab mõte, et seal pole ei tõstepõrandaid, kükipuure ja vabaraskustele pole üldse rõhku pandud. Trenažöörid pidid kah naistekad olema, kuhu saab väga vähe raskuseid peale panna. Üks variant oleks veel Fittest Eedenis, aga see nii väike ja ülerahvastatud. A Le Coq spordihoone on mul üle tee, kunagi sai seal käidud, aga mingi hetk loobusin, kuna seal kah muutus asi ülerahvastatuks ja pooled vajalikud asjad olid puudu. Võibolla nüüd olukord parem. Aga ma siin kaalun kas jätkata MV spordiklubis või Arcticus.
  11. "Ajakirjanikele" ju see hea koht kust infot kaevata. Sama infot, mis siin ei saa tõenäoliselt ükskõik keda küsitledes kuidagi kokku. Ajakirjanikul hea, istub netis, refreshib foorumit ja kui piisaval hulgal huvitavaid postitusi kokku saab siis kopi-pasteb asja lihtsalt vajalikku kohta.
  12. Toidulisandite kaitseks ja teavituseks!

    Mul on üks tuttav nägi kapiotsas valgupurki ja arvas, et küll ma ennast ükskord niimoodi hauda viin. Ma ei saanud alguses kohe aru, et mismõttes hauda, aga siis taipasin, et ta vist arvab, et seal valgupotis on mingid kahjulikud steroidid või mis iganes. Ma ei viitsinud nii asjatundmatu inimesega vaidlema ja selgitustööd tegema kah hakata. Tihtipeale ei mõista mõni isegi bioloogia põhitõdesid. Olen ka varem korduvalt pidanud valgupulbri kaitseks välja astuma, aga kes on lihtsalt vastu, need ei hakkagi mõistma, mis argumentidel mõned neid tarbivad. Valgupulbri osas võibolla veel suudab kellegi arusaamu muuta, aga noh kreatiin on küll selline imevigur, mille kohta selgitustööd teha juba keerulisem. Valgust ollakse veel kuulnud, aga kreatiin tundub kohe mingi keelatu ja halvana. Aga nõustun teemaalgatajaga, et teavitustööd võiks teha, sest kui jõusaalis käijaid, kes valgupulbrit või kreatiini tarbivad kuidagi halvasti vaadatakse siis see ei ole normaalne.
  13. Njah igalpool juba pasundatakse uudist: "Argo Aderil lasub dopingukahtlus, Kiivikas on puhas" Tsiteerides siis Õhtulehte: "Et segadust ei tekiks, siis sain teate, et minu dopinguproov oli puhas," ütles Kiivikas. "Rohkem ma seda teemat praegu kommenteerida ei taha, sest kui pole selgunud B-proovi tulemust, ei saa me rääkida dopingusüüst."
  14. whey gold standard

    Peab proovima. Seda pole tõesti veel proovinud, kui Whey Gold otsa saab siis ehk proovin Dorian Yatesi oma.
  15. whey gold standard

    Peale trenni muidugi oleks hea koos valguga natuke süsivesikuid kah saada. Aga esmane asi on siiski valgud kätte saada niiet, üks korralik valgusheik peale trenni on idiaalne, eriti kui valguks on Whey Gold Standard. See on parim valk, mida mina proovinud olen ja nüüd vahepeal midagi muud proovides sain aru, et peale Whey Gold Standardi ma muid valgupulbreid enam ei taha. Whey Gold on liiga hea, nii maitselt, lahustuvuselt kui ka omadustelt.
×