Jump to content

R.Tamm

Kasutajad
  • Content count

482
  • Last visited

Everything posted by R.Tamm

1. LÕUNA-EESTI II LAHTISED KARIKAVÕISTLUSED

Päris hea mõte Tead, ma vist kirjutangi selle endale vöö peale ;D
  2. LÕUNA-EESTI II LAHTISED KARIKAVÕISTLUSED

Aitäh kõigile, kellel mu kohta häid sõnu jagada...see teeb mulle häädmeelt Ja kindlasti suured tänud ja kiidusõnad siit merede tagant Imre Vähile ning kogu korraldustiimile ja kõigile teistele, kellel osa selle suurepäraselt korraldatud-õnnestunud võistluste kordaminekus. Parimat, Raimo Tamm nr. 29
  3. Naisele sobilik?

Raivo, ära tee nägu, et sedalaadi väidet esimest korda kuuled/loed Sarnaste nö vabandustega puutub ju pea igapäevaselt kokku.
  4. MR. OLYMPIA 2010

1. Jay Cutler 2. Kai Greene 3. Dexter Jackson 4. Phil Heath 5. Victor Martinez 6. Branch Warren 7. Roelly Winklaar 8. Melvin Anthony 9. Ronny Rockel 10. Toney Freeman
  5. Toitumiskava

Planeerida ju võib, aga seda, kui palju energiat kulub, tööde-tegemiste etteteadmisega välja ikkagi ei selgita. Teoorias võimalik, kuid praktikas vähetõenäoline. Seda enam, et organism on pidevas muutumises ja selle vajadused niisamuti. Rääkimata sellest, et nö liigutuse-täpsusega oma päeva paika panna on tegelikkuses võimatu. Umbkaudselt on võimalik oma vajadused tõesti ka kaloraaži-numbrites paika seada, aga milleks see, kui niisama umbkaudselt saab need asjad ka nende numbriteta.(?)
  6. EKV ja Balti Matš 2010

Noored 1. Silver Eensalu 2. Rainer Neemsalu 3. Illimar Gaidalenko 4. Kert Uppin Juuniorid -75kg 1 . Anton Ostroglasov 2 . Maxim Zavertailo 3. Taavi Taros 4. Kalev Hein 5. Risto Rõõmusoks 6. Rinaldo Olberg Juuniorid +75kg 1. Dmitri Kostitsõn 2. Edward Oks 3. Jevgeni Kuzmin 4. Vladimir Aleksejev 5. Keit Koppel Noorte ja juuniorite ABS. - Dmitri Kostitsõn Mehed -80 1. Andrei Abrossimov 2. Mihkel Jakobson 3. Meelis Piik Mehed -90kg 1. Argo Vaible 2. Indrek Viska Mehed +90 1. Ott Kiivikas 2. Marek Liiva Kulturismi ABS - Ott Kiivikas Klassikaline Kulturism -175cm 1. Imre Vähi 2. Harri Indus Klassikaline kulturism +175cm 1. Taavi Koovit 2. Janar Rückenberg Klassikalise kulturismi ABS - Taavi Koovit Fitness Mehed 1. Oleg Anissimov Fitness naised 1. Natalia Nazarenko - Kiivikas 2. Liisa Otsus 3. Kristina Koroljak Bodyfitness -163cm 1. Vitaliya Dmitrieva 2. Kati Grabbi 3. Janika Jürgenson 4. Aire Lossmann 5. Marina Sakutene Bodyfitness +163cm 1. Kadi Rõõm 2. Olga Skavõsh 3. Sandra Järv Bodyfitness ABS - Vitaliya Dmitrieva Kulturism Naised 1. Merike Sula Meeste absoluutarvestus: 1. Ott Kiivikas 2. Taavi Koovit 3. Imre Vähi 4. Janar Rückenberg 5. Argo Vaible
  7. Minu kiidusõnad Otile ja tema meeskonnale. Samuti Imrele, kes Tartus super ürituse korraldas. Kui kõik plaanipäraselt läheb, olen järgmisel kevadel Reval Cup-i laval. Kui hea või halb saab vorm olema -eks näis. Ja loodan, et Imre järgmisel kevadel Lõuna- Eesti karika taas korraldab ja ka juba võistelnutele annab võimaluse lavale tulla. Raimo (LEKV 2010 +90kg) PS! Kui hästi meil õnnestus Saarlaste-Tartlaste grimm?
  8. Noored 1.Rainer Neemsalu 16a. 2.Timo Noot 17a. 3.Hendrik Ennusaar 17a. 4.Oleg Akunets 17a. 5.Sten Lõhmus 17a. Juuniorid -75kg 1.Anton Ostroglazov 19a. 2.Taavi Taros 19a. 3.Maksim Zavertailo 19a. Juuniorid +75kg 1.Edward Oks 18a. 2.Dmitri Kostitsõn 19a. 3.Jevgeni Kuzmin 19a. Naised bodyfitness -163cm 1.Kati Grabbi 2.Aire Lossmann Naised bodyfitness +163cm 1.Olga Skavõš 2.Kadi Kallaste Mehed klassikaline kulturism 1.Mihkel Jakobson 2.Meelis Piik 3.Kaido Paloviir 4.Deniss Novgordski Mehed kulturism: 1.Janar Rückenberg 2.Taavi Põri 3.Maikal Pikalev absoluudi parim noor ja juunior: Edward Oks absoluudi parim kulturist :Janar rückenberg absoluudi parim bodyfitnessist:Kati Grabbi
  9. Tänan ka võistluse korraldajaid (korraldajat). Hea töö. Õnne kõigile võistlejatele, eriti aga võitjatele. Mis nn mädapunnidesse puutub, siis ei maksaks ennatlikke järeldusi teha. Nagu asjale tähelepanu pööranu ka ise kirjeldas, siis tegu on noorte meestega ja akne on nende puhul küllaltki tavapärane. Ja veel enam: esineb seda väga paljudel ka hilisemas eas (ilma, et midagi keelaltut kasutataks). Edu ja jõudu kõigile treenijatele.
  10. Suured tänud:) Nii palju lisan, et seda Orissaare spordiklubi pole vast mõtet lisada sinna registreerimis- ja võistlejakaartidele mitte kellegile, kes me siit Saaremaalt tuleme. Ametlikult sellist klubi ei ole registreeritud. Jõudu!
  11. NB! Siiani on meeste täiskasvanute võistlejate nimekirjas ainult 1 võistleja! Kes on aastaid treeninud ja sooviksid võistelda ning uue kogemuse saada, siis andke endast märku! Tere, Kuidas nii, et ainult üks täiskavanud Ma saatsin sulle eile õhtul e-kirja oma andmete ja osalemissooviga. Äkki pole kohale tulnud kiri? Nimi: Raimo Tamm Vanus: 25 Kaalukategooria: +90 Maakond: Saaremaa Sordiklubi: kirjutasin, nagu Timogi, Orissaare spordiklubi, aga nagu aru saan, pole vaja selle koha peale midagi luuletada Kas saadan uue kirja?
  12. Magusaisu

asdfghjkl, sa küsisid magusaisu ja rasva seose kohta; sellele küsimusele ma vastuse ka andsin. Mis vastuse taga on, saab igaüks ise uurida-juurelda. See aga ei tähenda, ja ei ole ma seda ka kusagil väitnud, nagu minu kirjutatu oleks antud asjas ainuke faktor. Praegu pole paraku mahti pikemalt selle teema küsimustesse-vastustesse süübida ja kaasa rääkida.
  13. Magusaisu

Miks rasvarikas toit pärsib magusaisu? Põhjust tuleb otsida insuliinist ja selle sisaldusest veres. Viimane on aga tugevasti seotud toidu GI-ga. Miks organism "nõuab" näljatunde korral ennekõike magusat? Organism (keha ja psüühika koos) ei ole rumal, kui nii võin ennast väljendada. Organismil on olemas kogemus, kuidas üks või teine söök-jook kehas toimib, sh insuliinieritust mõjutab, ja toidust energia kättesaamist võimaldab. Pikemalt hetkel ei kirjuta, kuivõrd asja põhituum on sellega vast välja toodud. Kui nüüd ka nii mõnegi eelneva postitaja jutt siia kõrvale panna ja netiavarustes ringi vaadata, siis leiab kõigele sellele ka kinnitust uuringute ja praktiliste kogemuste kirjelduste näol.
  14. Tuleb nõustuda, et nii see kipub olema aeg-ajalt. Ka nt siis, kui dieedilt maha tulla ja juba pisut massi taas peal. Sellisel juhul on kontrast samuti ilmekas. Mõned päevad tagasi ehmusin iseenda peegelpildi peale. Enda arvates olin ikka üksi ruumis, aga keegi nagu oleks veel olnud
  15. Kui tõesti nii on ja jääb, siis söögi seda kana:) Rasvased piimatooted ja muna jäävad ikkagi menüüsse.
  16. Liha (loom, lammas, siga, lind) ja kala söö ikka ka. Seda nn värsket kraami (aedviljad ja see, mida loodus pakub, nt naat, nõges, nurmenuku- ja võilillelehed jms.) tuleb süüa tublisti. Ja asi toimib tõepoolest. Ja kui asja õigesti ajada, ei kao ka jõud ega esine nõrkusehooge. Olen ise läbi teinud. Hetkel enam ei tee - kasutan seda lähenemist nn rasvapõletustsükli ajal. Ka massitsükli ajal kasutan osaliselt keto-dieedi põhimõtteid, et mitte liialt kiiresti paisuda. Ketos küll hetkel ei ole, kuid teatavad paralleelid selle ja minu hetke toitumise vahel aitavad asja nö kontrolli all hoida ja mõistliku kiirusega kasvada. Lühidalt: uuri ja praktiseeri.
  17. Kaldpink?

On mõjutatav küll, kuhu pisut rohkem koorust anda, kuhu vähem. Üle ei maksaks selle asjaga aga tõepoolest mõtelda; vaheldust võib aga sellegipoolest enesele pakkuda.
  18. Flavourwave

Minu arusaamist mõõda on mikroahju ja selle toote tööpõhimõtted erinevad. Näitab seda nt see, et mikroahju metallesemeid panna ei tohi. Flavourwave-tüüpi toodetesse aga tohib.
  19. Eks inimene näeb asju sellistena, nagu talle meele järgi on. Naiivsus vs. paranoia. Tõde on ilmselt seal vahepeal ehk elu on hall, mitte must ega valge.
  20. Paluks teie abi toitumisel

Midagi ei tohi piiramatult süüa. Ja see piir võib tegelikult üsna ruttu ette tulla. Mispuutub neisse nö vanadesse soovitustesse, siis kohati hakkavad need õnneks siin-seal "teist tooni" võtma. Mida olen aga tähele pannud, on see, et topeltmoraali, kui nii võib ütelda, tuleb selles kontekstis kohati ette - a la "kogu aeg on selline jutt olnud". Kui mõistate mu puudulikult formuleeritud mõtteavaldust.(?)
  21. Toitumine

Hoolimata sellest, kas tahad koguda massi või rasva põletada, võiksid toitumispõhimõtted samad olla; väikesed modifikatsioonid määraku, kas kasvad või kahaned. Seda muidugi juhul, kui eesmärk ennekõike lihast kasvatada/säilitada ja teha seda tervislikult (tervist säästes). Kui eesmärk on viimatimainitu, siis loe parem nt seda http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=4631 ja lähtu sealt loetust. Jõudu!
  22. Treening motokrossiks.

Motokross on väga karm ala. Väga tugev füüsiline koormus, millega paralleelselt vaja ka sõidu tehnilisele poolele konsentreeruda. Nagu enamiku, et mitte ütelda iga asja puhul - kui tahta hästi sõita, tuleb sõita. Lisatreenimise korral soovitaks jõusaali poole pealt ennekõike baasharjutusi jm võimalikult paljusid lihasgruppe kaasavaid harjutusi. Tegemist ülimalt atraktiivse ja ka sõitjale nauditava, vaatamata ka teatud kannatustele, spordialaga. Edu!
  23. Toitumine

Esimene eine võiks ka midagi värsket sisaldada, tomatit nt. Ku puder, siis soovitavalt tatar. Teine eine OK, aga puuviljad pole siinkohal ilmtingimata vajalikud. Kolmas eine - kui järgneb pea vahetult trenn, siis võib ju olla kah nii, aga mesi pole vast kõige parem variant. Tegelikult ka riis ja sai pole parim valik. Pealegi, kui treening järgneb nt 30 min jooksul, siis on kirjeldatud eine liialt mahukas. Treeningjärgne eine võiks olla päeva "tugevaim". Tärkliserikkad toidud, kui neid süüa soovid, peaksid jääma peamiselt just sellesse einesse. Päeva viimane eine võiks olla kergem.
  24. LE rikkujad

See on üks ohtlikumaid manöövreid, mida liikluses teha saab. Veel ohtlikumaks teeks vast asja see, kui mõlemad oleksid "õmblusmasinad", nagu kirjutasid, ja juhtide egod suuremad kui autode mootorid.