Jump to content

Dastin

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Dastin

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 21.05.1987

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/DastinSong

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Sinu tulemused?

    Vanus 22, kaal 77, pikkus 177 Surumine: 120 Jõutõmme: 175 Kükk: 10x100
  2. Tere selline kõhulihaste harjutus

    Palun mine soorita antud harjutust: http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=99822 . Kui suudad teha vähemalt 25 kordust, siis palun kirjelda kuidas teha tavalisi istessetõuse kordustevahemikus 20-25 nii, et ei kasuta lisaraskust, kuid kõhulihased on koormatud suutlikuse piirini?
  3. Tere selline kõhulihaste harjutus

    Ehk täpsustad Teistele kaaskodanikele ka milliseid harjutusi on mõttetu lisaraskustega treenida. Kui sa juba sellise väite lagedale lajatasid Mina olen nii aru saanud, et kui harjutuse sooritamine ilma raskuseta on liiga lihtne(lihasgrupp pole harjutuse sooritamise lõpuks piisavalt koormatud saadud) siis tuleb kaasata lisaraskusi.
  4. Tere selline kõhulihaste harjutus

    Kas sellest on rohkem kasu kui pingi peal sooritatud istessetõusudest? Siin ei ole ühest vastust. Kuna sa juba vastasid, et keegi eriti ei tee seda, siis on küsimus, et selles kas ei osata seda harjutust tehniliselt õigesti sooritada või on leitud teised harjutsed paremaks kõhulihaste koormamiseks. (Sagedasemaks probleemiks võib lugeda hoopis harjutuste vähest varieeruvust kõhulihaste treenimisel) Kas treenib vormi, mõtled siis pigem reljeefi või teeb kõhulihaseid tugevamaks, tõlgendame seda kui suurendab kõhulihaste lihasmassi.(Tead sa mõnda kõhulihaste harjutust, mis teeks kõhulihaseid nõrgemaks ?) Kuna see harjutus nõuab palju keskendumist kõhusirglihaste pingele, siis on oluline, et seda ka järgitakse. Selle harjutuse sooritamisel peaks kordustearv olema vähemalt 30 kuna tavaliselt enne seda, ei teki kõhulihastes n.ö kõrvetav valu. Sageli valitakse liiga suured algraskused ja jäädakse madalate kordustevahemike juurde ja siis öeldakse, et see harjutus pole efektiivne. Seega tuleks vältida suuri raskusi ning nagu öeldud keskenduda kõhulihaste pidevale pingele harjutuse sooritamise ajal.
  5. Kehatüübid, huvitav test.

    2.58 ecto-meso
  6. kreatiin+proteiin?

    Ma jätsin ükskord võtmise järgi ja samuti ei tundnud enam vanemad ära. Nii et julge muutuda!
  7. Tugevam Treening

    .
  8. Tugevam Treening

    .
  9. Tugevam Treening

    .
  10. Tugevam Treening

    .
  11. Tugevam Treening

    Ega see siis kogu trenn ei olnud.
  12. Tugevam Treening

    .
  13. Vajaks abi .

    Alusta erialase kirjanduse lugemisega !
×