Jump to content

sub

Kasutajad
  • Sisu loend

    35
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sub

  • Tase
    Algaja
  1. osta omale head geenid

    Teoorias võiks selline asi ju olla võimalik ja teoorias võiksid ka kõrvalmõjud olla palju väiksemad kui anaboolsetel steroididel. Eks nad seda üritavadki müüa. Samas geene see siiski ei muuda, retseptorite kaudu töötab, kui töötab.
  2. Nutrients and botanicals for erectile dysfunction: examining the evidence. (Altern Med Rev. 2004 Mar;9(1):4-16.) Kirjutatakse: Well-controlled clinical trials regarding the effects of DHEA or potential precursors to DHEA such as protodioscin are nonexistent. Due to the absence of quality research on DHEA and Tribulus terrestris there is minimal information regarding the long-term safety or efficacy of these agents when used to treat ED. Pro-sexual activity of these agents via increased steroid hormone production is plausible, but a clear causative relation-ship is yet to be determined. ED - erectile dysfunction DHEA - dehydroepiandrosterone
  3. Eriti palju uuringuid jõunäitajate suhtes ei paista olevat tehtud (publitseeritud). Viljakuse tõstmist on rohkem uuritud. Siin on üks trenniga seotud uuring, mis on kahjuks tehtud väikese arvu osalejatega ja tulemused on suht kahtlased: __________________ Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2000 Jun;10(2):208-15. Related Articles, Links The effects of Tribulus terrestris on body composition and exercise performance in resistance-trained males. Antonio J, Uelmen J, Rodriguez R, Earnest C. Human Performance Laboratory, University of Nebraska, Kearney, NE 68849-3101, USA. The purpose of this study was to determine the effects of the herbal preparation Tribulus terrestris (tribulus) on body composition and exercise performance in resistance-trained males. Fifteen subjects were randomly assigned to a placebo or tribulus (3.21 mg per kg body weight daily) group. Body weight, body composition, maximal strength, dietary intake, and mood states were determined before and after an 8-week exercise (periodized resistance training) and supplementation period. There were no changes in body weight, percentage fat, total body water, dietary intake, or mood states in either group. Muscle endurance (determined by the maximal number of repetitions at 100-200% of body weight) increased for the bench and leg press exercises in the placebo group (p <.05; bench press +/-28.4%, leg press +/-28.6%), while the tribulus group experienced an increase in leg press strength only (bench press +/-3.1%, not significant; leg press +/-28.6%, p <.05). Supplementation with tribulus does not enhance body composition or exercise performance in resistance-trained males.
  4. Naharebendid

    Kõik õige jutt. Seda me loeme ajakirjadest ja igalt poolt ka. Ega ma ise ei kuulu nende hulka, kes arvavad, et megadoosides C oleks imeravim, ma lihtsalt ütlesin nende arvamust. Eeldan, et sa oled tutvunud Linus Paulingu teostega vitamiin C kohta? Ja siis veel Irwin Stone ja meie kaasaegsetest Robert F. Cathcart (kuulus http://www.orthomed.com/titrate.htm ). Saad sa kuidagi nende seisukohti ümber lükata, peale selle, et tsiteerid toda põhilist õpikulauset vit C kohta? Tean, et raske küsimus, kuna see teema pole aastakümnetega lahendust endiselt leidnud... Muidugi näiteks Cathcart on loonud omale sellised väited, mida on praktikas väga raske kontrollida või ka ümber lükata (platseebo katset teha vms).
  5. Naharebendid

    Vitamiin C suurte koguste (ikka 3-10g päevas) pooldajad räägivad, et see aitab naistel raseduse ajal oluliselt vähendada naharebendite teket. Eks seal ole oma idee sees, kuna vitamiini C kulub terves organismis kõige suuremas koguses kollageeni sünteesiks. Samuti on jõusaal nahale parajalt pingeline, nii et võtke siis korralikult C-d.
  6. Sooviks kriitikat ja arvamusi.

    Ma ütleks pigem, et 14a on nii noor, et raske on suurt lihaskasvu saada (sõltub muidugi indiviidi kehalise arengu kiirusest). See ei tähenda kindlasti, et ei peaks jõusaalis käima, praegu õpid harjutusi tegema ja lihast tunnetama jne, tuleb kindlasti kasuks. Varsti on väga hea kasvuiga käes
  7. Proteiin No1 kuidas on

    Mul saab varsti läbi pakk No1-te, varem sõin whey lemonit ja ei saa öelda, et mingit vahet oleks märganud tulemustes. Aga no1 maasika variant on väga hea maitsega küll Järgmiseks tahaks leida siiski mingi 100% vadakuvalgu.
  8. Kehamassiindex ei ole sobiv kulturistidele ja alla 18 aastastele!!! Seda on väga selgelt öeldud igal pool. Siis peax enamus kulturiste ülekaalulised olema Äkki sa siis ütled ka, kuidas vastav organisatsioon defineerib mõiste "kulturist"?
  9. Glükoos ja suhkruhaigus

    Jah, ma eksisin seal veidi. Tõepoolest, ei ole leitud seost suure koguse lihtsüsivesikute tarbimise ja insuliini resistentsuse või puudujäämise vahel. Suhkrute söömise oht seisneb seega peamiselt selles, et need kipuvad paksuks tegema ja kui rasvunud oled, siis võivad tulla need II tüüpi diabeedi hädad.
  10. Glükoos ja suhkruhaigus

    Jah, see oht on olemas. Kui sa suure koguse glükoosi korraga võtad läheb insuliinitase järsult üles. Pidevalt nii tehes rakud "harjuvad" selle rohke insuliiniga ja normaalse tasemega glükoos nii hästi rakkudesse ei lähe. Selle peale toodab kõhunääre insuliini juurde, aga kuskil on piir, kus toodetavast insuliinist enam ei jätku. Selline olukord, kus tekkinud insuliinikogus pole piisav nim. teist tüüpi diabeet. Tasub mõõdukalt tarbida glükoosi, mitte lasta rasva koguneda ja uurida ega suguvõsas seda tüüpi diabeeti pole esinenud.
  11. reie siselihased

    Jalad laialt ning varbad väljapoole suunatud. Vaata siit mõlemad partid ära, näitab ja seletab, mis kuhu mõjub: http://www.thefitshow.com/week5/milos_quad...os_quads1lg.htm
  12. küsimus Vend Vähile

    Ikka nii nagu nad on.
  13. Käte haardeulatus

    Pikkus: 176cm Ulatus: 191cm Päris friik ju. Varem polnud mõõtnud, aga muidu jõusaalis olen tähele pannud küll, et küünarvarred (ma mõtlen neid, mis on randme ja küünarnuki vahel) on suht pikad, kuna paljusid asju tehes saavad nad suure koormuse ja siis ei jõuagi teha korduseid juba enne kui õige lihas väsib. Aga see on probleem peamiselt siis kui treeningus on paus olnud, mingi aja pärast need lihased kohanevad ja ka ümbermõõt kasvab
  14. Leidsin vastuse: http://www.hot.ee/kzma/tabel.jpg
  15. Kas keegi oskab öelda kollageeni valgu aminohappelist koostist? Ma tean, et kollageeni valke on palju ja erinevaid, aga mingi keskmine orienteeruv koostis? Ka lihtsalt BV (bioloogiline väärtus) oleks abiks. Robocopi meestel näiteks protein no 1 kohta pole andmeid? Paki peal igatahes pole kirjas. Tänud!
×