Jump to content

PuReSuruja

Kasutajad
  • Sisu loend

    77
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

PuReSuruja

  • Tase
    Värske olija

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. kuidas mõjub

    seerjate vahel on 100 jällegi palju.. 60 sec pigem
  2. Soolatüügas

    hea, lihtne ja kodune viis on sibulatükk mis on äädikas leotatud aga see peab olema täpne tükk soolatüüka peal( tõmmad marliga kinni sinna peale ja vaatad, et ära ei nihkuks sealt ja korras) muidu kõrvetab kõrvalt ka nahka natukene..Soolatüüka kõrvetab ära ööga aga koorik on veel mõni nädal.
  3. emm ei ole enda teha aga muskild küll !
  4. Õla esi ja tagaosa

    kuigi küll jah siin sellest juba juttu olnud aga siigi võin üelda, et õla esiosale omal mõjub kõige paremini üless surumine kangiga ja tagaosale on siiamaani kõige enam meeldinud plokil lõuaalla tõmbed.
  5. Mesi

    et mesi vedelaks jääks ei pea teda tingimatta suhkruga solkima.. piisab vaid kõrgel temepratuuril kuumutasmisest mõnda aega ja mesi jääbki vedelaks..aga kuumutamisega kaovad ka suurem osa mee kasulikest omadustest.. seda võib sageli kohata poelettidel.. otse mesinikult on parem mett osta.
  6. Creatine

    Kõige paremat kreatiini pole vist võimalik välja otsida sest inimesed on erinevad ja erinevad kreatiinid mõjuvad erinevatele inimestele erinevalt.
  7. Seljalihased

    to qmaster minumeelest oli juttu selja sirutaja lihastest Ja soovitaks ka keretõsteid pingil sest nii saad rohkem tunnetada.
  8. 5x5

    trüki pealehel otsingusse 5x5 ja voilaaa..
  9. Mesi

    ärgem unustagem et mesi on lihtsuhkur mitte liitsuhkur, ja kaalujälgijatele magusaisu peletamiseks väga hea.. samas sisaldab mesi palju vajalikke vitamiine!
  10. 2 K duell - kes keda ?

    kiivikas
  11. Soolapekk ja Vodka

    täpselt.. tarkmees oskab viina juua nii et ei niidaks päris maha.aga see soolapekk on leivaga muide täitsa maitsev.
  12. Minu treeningava

    seda kas lihased taastuvad ära või mitte, saad sa ise mingi ajaga teada... kui lihas pole järgmiseks trenniks taastunud siis ei jõua suurt midagi teha .
  13. Surumine

    eks otsigu siis ise sulle parem kava
  14. Surumine

    on see instruktor siis ikka tõsiseltvõetav kui jõutõmme paha harjutus on? (loomulikult peab olema ka õige tehnika).ja kui ta sealt ainult selle välja praakis siis tee alaseljale muud harjutust.mingit algajate surumis kava ma küll ei tea.. tee seda aga väiksemate raskustega algul. ja surumisel nagunii on algues väiksed raskused.
  15. Surumine

    leesmani kava surumise osa ongi alguses väga kerge .. 6. ja 7. nädal on juba väga raske. arendab ilusti kõiki lihaseid .Ja see pole ainult 4 päevane kava(4 päeva nädalas).. kunagi kui kaido jagas seda kava siis küsis kas 3 või 4 päeva nädals treenime .
×