Jump to content

Leonaidas

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Leonaidas

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 05.05.1990

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    https://www.instagram.com/king_leonaidas/

Profiili informatsioon

  • Sugu
    m
  • Interests
    Alati avatud uutele tutvustele ja pakkumistele üks kõik milles. Kui pakkumine huvitav siis lähen asjaga kaasa. Elu peab ju olema mitmekülgne ja huvitav. Ja kui keegi otsib kedagi kellega jõukas, jooksmas või ujumas käia siis anna endast märku. Hea trenni kaaslane annab alati trennis moti juurde ;)
  1. Olen 26 aastane noormees, Trenniga tegelenud põhimõteliselt terve elu. Treeningute eesmärk kasvatada lihast kuid selle juures hoian teatud taset ka vastupidavusel mida vajan tööl. Üldiselt käin trennis õhtuti peale 18:00 hetkel aga kuni 16 jaanuarini on puhkus ja käin nii kuidas mugav on. Otsin trennikaaslast kuna oleks hea kui keegi kõrvalt tehnikat kontrollib ja muidu ka seltsis segasem ja motiveerivam. Kui on kedagi kes tahab minuga koos trenni teha jõukas, et ise targemaks saada siis anna ka endast märku. Olen nõuga alati valmis aitama. Kui oled päris algaja siis võid ka kirjutada, äkki saame jutule või saan sulle kasvõi nii sama nõu anda. Kuid mulle endale oleks lihtsam kui inimene on juba trennilainel mitte a-la et uuest aastast hakkan trenn tegema ja uus aasta kestab kuni veebruarini. Oodatud trennikaaslane võib olla nii naine kui mees
  2. Vabatahtlikuks Tallinnas spordi valdkonnas.

    Tänud info eest
  3. Vabatahtlikuks Tallinnas spordi valdkonnas.

    Aga mingit ühtsed info jagamise süsteemis vist ei ole? Et peab igat võistlust ise eraldi jälgima ja pakkuma oma abi?
  4. Vabatahtlikuks Tallinnas spordi valdkonnas.

    Eks ma võtan siis aprillis või ennem sinuga ühendust
  5. Tere Vahepeal tekkib liiga palju vaba aega ja mõtsin seda ära kasutada kuskil vabatahtlikuna. Head on ikka hea teha ja uutest tutvustest ka kunagi puudust ei tule. Oskab keegi öelda mis võimalusi Tallinnas oleks vabatahtlikul spordi valdkonnas või kuhu üldse pöörduma peaks. Internetist väga ma midagi ei leidnud. Võib ka otse pakkumisi teha postkasti. Endast nii palju, et tegelen juba aastaid aktiivselt jõusaali, ujumise ja jooksmisega. Kunagi oli ka soov alustada kulturismiga aga töö on selline praegu, et võistlemine jääb veel tuleviku. Tegevusala ei pea olema kulturismiga seotud kuigi see ala isiklikult pakub palju huvi.
×