Jump to content

toome

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

toome

  • Tase
    Vaatleja
  1. 1 või 2 korda?

    Vbandundust, 3 korda
  2. 1 või 2 korda?

    Kahe nädala jooksul 2 korda.
  3. Kaalust alla

    Kui see on nii, nagu räägid, saad!!
  4. proteiini toidu kõrvale

    Kui õhtuti liitri jojurtit jood saad sealt liiha palju lihtsüsivesikuid mis aja jooksul hakkab välimuses tunda andma-lähed pekiseks.
  5. Reval-Sport

    Kohe kui ilm läks külmemaks läks vesi tulikuumaks,keha kannatas veel ära aga pea ja nägu keesid päris pehmeks.Mõtlesin,et ootan kui kuukaart läbi saab ja kui asi ei parane poole kuuga lähen minema.Ei paranenud,läksin Raval Sporti,ei kahetse.Reval Spordis on imelised nupud just nagu tuhande aasta kauguselt tulevukust millega on võimalik vee temperatuuri reguleerida.Nahk on näole tagasi kasvanud.
  6. Artiklis treeningjärgne toitumineII kirjutatakse,et valgujook ei tohi olla liialt konsentreeritud.Välja on toodud vagu,süsivesikute jm.pulbrite kogused mis tuleks segada 2l.vees,on öeldud,et üks selline jook juua enne trenni ja trenni ajal,teine kohe vahetult peale trenni. Kuidas on seda mõeldud,kui ma juba enne trenni ja trenni ajal joon ära 2l.vedelikku kuhu mul see 2l.veel kohe peale trenni peaks mahtuma,isegi tühja kõhu peale 2l.korraga ära juua ei ole just kõige kergem?
  7. Biitseps

    Asi on selline : näiteks. kui jääb treeningpaus sisse, siis trenniga uuesti alustades jäävad jalad, rind ja triitseps väheste seeriatega väga valusaks - samas nad kasvavad hästi. Biitsepsile aga võin paari nädala jooksul rahulikult 10 seeriat peale panna ja võiks rohkemgi aga biitseps ei kasva, sama lugu on säärtega.
×