Jump to content

pökk1

Kasutajad
  • Sisu loend

    41
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

pökk1

  • Tase
    Algaja
  1. kle ott, tõmba tagasi, oled nyyd rahul, kalmusele keerasid, nyyd aderile ja mulised ka siin. kas sa kujutad ette, kui paljud sulle hetkel peksa annaksid, et nyyd keera volüümi vaiksemaks.arvan, et sa ei taha pimedas tänavas kalmuse või aderiga kohtuda, see ei oleks hea.
  2. marozz ja ader on õiged mehed ja mis see vähk koguaeg ajab enda puhtuse jama, nagu ingel oleks , köik teavad sinu tegemistest.tahaks kolle ka näha laval juba, äkki nyyd julgete vastu hakata maffiale
  3. nalja sai, organiseerimine nagu ikka vene moodi, tyypilised venelased. mehed olid rõvedad, koledad, tagumikud punnis, plaastreid täis, seljad mädanesid, vormis vesised. aga naisi oli hea vaadata, välja arvatud viimased jurakad
  4. Kiivikas ja Bonsuna H&K ja vene portaalid

    mis otsid rumalaid vabandusi, kas on mötet, hea suhtumine ja mötetu mees oled sa tõesti oma mõtetu suhtumisega.ytle ära, et ei viitsi vormi teha.ja ära pärast jokkerit syydista, et tema pärast, filmi pärast ei tulnud esimeseks. ego on sul nii masendavalt maas, tyypiline eestlane, võta venelastelt eeskuju.
  5. mõtetu, mida te siin alate, häbi teil olgu ja püksi tulgu.saage aru, rääbakad olete, nii nõrgalt esinete.uut presidenti teil vaja, siis hakkavad muutused.töötage yks korralik mees ja minge välja mitte 100 kehvikuga.mujal maailmas on selliste eesti kulturistide kehadega võrkpallurid, te ei ole kulturistid, saage sellest aru ja tulge pilvedelt alla, olete tervise sportlased ehk pensinäärid.
  6. Venelased

    ott, sama käib ka sinu kohta, ole aus
  7. Ott ja õpilased 14.04.06

    see ei ole mingi vabandus, sõida siis linna
  8. Ott ja õpilased 14.04.06

    mis sa siin niisama paugud, tule siis välja, vaatame üle
  9. ylbort:kas sa oled end kunagi kuivaks ajanud, vaata palju sinust järgi jääb, siis kommi siin midagi. Enne oli see tüüp ka paraja sea välimusega, võiks isegi õelda täis söönud siga, vähemalt tüüp näeb vaeva ja tuleb lavale.Meeste ees müts maha, mitte ärge laimake.
  10. Mida mõtles Dennis ?

    millega need eestlased kül tegelevad, see on ikka eriline võrkpallur.
  11. Estimaa on liiga väike kalmus, võta veitsa vaiksemaks
  12. oi kalmus palju õnne,jälle suutsid endale tähelepanu saada,enne mötle ka,kui siia igasugu jama kirjutad,mida vähem teatakse,seda parem meile kõigile.
  13. Täielik jama,Kalmus on liiale läinud, nagu naine karjub siin
  14. Kõige seksikam mees Eestis???

    no ott vöi kalmus peaks olema
  15. Pidu.

    sellepärast te ei kasvagi,sest jooma peab,ma alaty enne sööki joon 250ml veini
×