Jump to content

whiteheadsmatter

Kasutajad
  • Sisu loend

    40
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

7 Neutraalne

whiteheadsmatter

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.01.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    f
  1. Vegani teekond suuremaks saamiseks

    Kvaliteetne elu on sellel, kes toitub mitmekesiselt. Vegan või mitte, see on teisejärguline. Tõenäosus, et vegan tarbib piisavas koguses vajalikke toitaineid on subjektiivne. Vegan toit võib potentsiialselt olla tervislik, lihasööja menüü ei koosne ilmtingimata burgeritest ja friikatest. Mingi eriti polaarne maailm inimesel. Minu jaoks on arusaamatu, mille jaoks autor tõstis selle teema? Arusaadavalt inimeste nõuanded ega isiklik kogemus veganlusega teda ei huvita, mingid haledad repliigid tulevad vastu. No okei. Avastasid enda jaoks uue toitumiskava. Congrats. Millega meie saame aidata?
  2. Vegani teekond suuremaks saamiseks

    @ricca no ma lootsin, et see keskmine inimene suudab aru saada, et sõna juurikad on suhteliselt descriptive kogu vegan toitumiskavale, mitte et peaks literally kõik võtma . olen teemaga väga hästi kursis, eks rohkem kui googles olevad tabelid sellel teemal ja jep.. see mitu gr proteiini ühes aastate viisi säilivas kikehernekonservis või karbis kasvatatud seente toiteväärtus on on suhteliselt.. “standartne” ja umbkaudne nagu “standart BMA ja keskmine kaloraaz”, mis kõigil liiga erinev. Nii ja naa võetav kasvõi jällegi juurikate päritolumaast sõltuvalt. Ma mäletan isegi minu lapsepõlves kõik juurikad maitsesid ja lõhnasid absull teistmoodi kui tänapäeval. Ei ole neis enam niipalju vitamiini ja toitaineid, eriti purgis või külmutatud.. tere taevas. Meil pole magu nagu lehmal 20m pikkuse seedetraktiga, et kõik need väärilised ained sisse jõuaks imenduda. Veganism on tore Indias või Tais, kuuma päikese all kus kõik kasvab ja kus su keha on päevad läbi lebo rezhiimis. Mitte Eestis, kus on oma 10kuud aastas talv, taevas üks suur hall pilv ja samal ajal sina, nagu tütarlaps, pead moodsa Spordi ja dieedi kõrvalt omama piisavat rasva %, et keha soojas hoida ja igakuiselt stressivabalt menstrueerida, ja lisaks sellele närvirakud ja normaalne ajutegevus tuleb ka millegi arvelt sponseerida. Ma muidugi ei tea, mis sinu jaosk “progress” on, esialselt jah keha toonus muutub, kõigile kohe tundub nagu oleks mingi hull progress käimas. Idk, hakka siis vähemalt muna ja piima tarvitama ja gainerid sulle abiks. Või käi kuskil haiglas ja räägi arstidega, kuidas nad veganismi oma kogemusest suhtuvad. vegan.ee lehel on liiga palju inimesi, kelle füüsiline tervis on jätnud jälgi nende vaimsele. Ja ma siin lugesin välja sojatooted. Modifitseeritud toode meil tänapäeval. Tasty. Eriti see veel, et soja pm peseb kogu kaltsiumi ja vitamiin d sinu kehast - tõestatud fakt jällegi arstide poolt. Seda seetõttu, et oma ehituse poolest on soja “molekulil” komme kopeerida Kaltsiumi ehitust, seega soja ei lase su kehal vajalikel toitainetel isegi imenduda. Aga need soja tarbimisest tekitatud hormonaalsed benefitid sinu kehale, need jäidki mainimata. Eriti kui sinu toitumiskava on niigii juba algusest peale liiga tibi. Me ju kõik mõtlesime omal ajal, et Google ja kõik, mis ameerika bloggerid teevad ongi tõde.
  3. Vegani teekond suuremaks saamiseks

    Ma olin 12a vegan/vegetarian ja kõik need erikategooriad mida olla annab. Käisin jõusaalis ja mitte midagi ei kasvanud v.a gainer 3x päevas (ikkagi piimaga). Nüüdsest söön lõhe, tuunat. Lihas kasvab nii ja naa, aga ühe kapsa peal seal küll mingit valgukogust kätte ei saa. Sa 1) ei jõua seda vajalikku kogust juurikaid päevas õgida nii palju ja mis kõige tähtsam, need meie frozen ja muu poola juurikad mis meieni jõuavad on oma toiteväärtuselt samahead, kui eviani vesi.
  4. Caroline videoblogi

    Eesti bikinistidel pole tuharaid ja jalad tselluliidised, aga kõigil instagrammis Elite PRO staatus elusaavutusena.. (mille sel aastal anti välja kinniste silmadega pm kõigile federationi promomise nimel lol). ilusad proportsioonid ja peps, edu ettevalmistamisel!
  5. World Fitness Championships 2017

    Nii tublid
  6. World Fitness Championships 2017

    See ju Kristina Tokareva? Bodyfitnessst on seal kaugel, suht juicy ja naiselik vorm + xlad, mis igayhe nutma panevad Timeal on niisama looduse poolt ilusad proportsioonid + hea esitlus ja treenerid.
  7. Koertenxitustel on piisavalt txukoeri, kes oma eksterjxxri jxrgi ei vxxri paremat hinnet, kui ‘hea/ok’. Aga kuskil suvalises kaugel kurksi-nuias vxhese konkurentsi ja standardiga nxitustel paar korda esimeseks saadud ja hop-hei on tshampionitiitlid kaelas isegi neil. Viiekordse maailmameistri kxrval mxnes suurlinnas aga konkurentsi nad vist ikka vastu ei pea.. ja ometigi on need kehvema tasemega koerteomanikud palju xnnelikumad selle yhe karika yle kuskil ja kunagi, kui mina oma 5x maailmavxitjaga nt. Sest ma realistlikult tean, et me ei ole mitte kunagi yhel “tasemel” ja mind huvitab pigem mxne suurema haiga konkureerimine. Siuke allegooriline nxide.. Fitmodel eesti tasemel on txepoolest just see 98%, mis me laval nxgime - kuivaks nxlginud ektomorfsed koduperenaised. Teoreetiliselt vxib igasuguseid asju xelda, aga kui nad sulle seljaga vastu seisvad on ju kohe nxha, kes mida treenib.
  8. Ma kardan, et siis ei tule enam keegi vxistlema, sissemaksu osalejatelt ei tule (on seal yldse?), vaatajaid (sugulased/sxbrad) ei tule ja Eesti karikavxistlused hakkavad toimuma kord 4 aasta jooksul. Bodyfitnessi konkursandid oleks vxinud panna bikiinifitnessi kategooriasse ja enamus bikiniste oleks pidanud yle viima “wellness” vxi “fitmodel” seeriasse, kus nende tegelik koht on. Aga nyyd on nad kxik uhked “eesti meistrid bikiinifitnessis” ja ohtralt motivatsiooni teistele “hakkajatele”, kes ronivad kevadel uhkelt lavale..
  9. Tahtsin just sama lisada, vaatasin LIVE’i, et kas see on mingi baltimaade eripxra, et keegi tagumikku yldse ei treeni, jalad olid suht lodised kxigil, osd olid niisama nxljutanud ja hop - lavale! Helena, Reet ja veel mingi vene tsikk - a mis ylejxxnud seal tegid? ? See vxistlejate tase oli lausa hullem, kui Riga Pearl
  10. HelenaMangFitness.com

    These are not your lucky bikinis, jxrgmine kord vxistle punastega. Nendega olid vxga vau ja efektne. Hmm. Rohelistega jxi mulje, et selg on vesine vxi miskit on viltu. Kahju kyll, elasime kxik kaasa ja lootsime, et top6 siiski tuleb. Not fair! Eks ta ole subjektiivne ala ja yks kaotus ei ole veel pxhjus kxed maha lasta. Chin up and keep going towards your goal
  11. HelenaMangFitness.com

    Kyll sellel '237' on mingi txhelepanuvajadus laval perset ja oma harja vehkida (sorry). Sinu esinemine oli nii professionaalne ja elegantne. Vormist ei hakka rxxkima.. Aga palju xnne! Jaksu ja jxudu edaspidises
  12. Arnold Classic Europe 22-25 September 2017

    Ma arvan, et seal probleem selle 5D mega push-upiga. Polsterdus on paksem kyljest, kunstrind hoiab vormi aga iseenesest, seetxttu ronisid rinnad osadel kaenla alla.. Helenal oli mingi punase korviga bikini, nxgi normaalne vxlja. 220 on suht norm.
  13. Arnold Classic Europe 22-25 September 2017

    No txpselt samamoodi nagu 'rasedad' meessoost bodybuilderid top3s - kasvuhormooni ei vxta, siis toppi ei saa . Kxik on raha. Mina ei saa aru, et mis loogikaga see inimene yldse kuskile top3 tuli? Tsikk on puhta rasvane. Meie Helenal olid treenitud xlad, peps ja jalad. Kas ma ei saa midagi aru?
  14. Arnold Classic Europe 22-25 September 2017

    Meditsiinilisest vaatepunktist see rinna rasvkude naisel kaob vanusega, silikoon lagundab seda aga veel kiiremini. Niiet, kui hxsti sa seda ei paigaldaks, egas palju ei aita. Aga see juba teine teema.
  15. Arnold Classic Europe 22-25 September 2017

    See on nagu Olympiamxngud - vaata riigi suurust, vaata palju inimesi selle spordialaga tegelevad, omaette nendest tuhandetest valitakse vxlja parimatest parimad.. Loogiline, et sellistel vxistlustel vxidavad just nemad. Eestis tegeleb txsiselt* selle erialaga yks Helena pm, ega see Riga Cup vxit ei ole mingi suur saavutus bikiini-maailmas, et end suurte riigide tasemega vxrrelda. No pun intended. Kuigi minuarvates.. 166+ ja 172+ oli palju paremaid ( txsi kyll jxlle venelannasid ), kes oleks vxinud TOP6-sse jxuda. Jxi mulje, et bikiinis hakatakse jxlle uusi standardeid looma - vxhem lihast, pehmem, naiselikum. Ehk need "kogenud" bikiinitarid peavad varsti bodyfitnessisse liikuma oma muskulatuuriga P.S! Parim etteaste oli Bikini Mastersi tsikkidel. Poseerimine, etteaste, naiselikkus, enesekindlus -
×