Jump to content

MatiUne

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

MatiUne

  • Tase
    Algaja
  1. Mis te sellest arvate?

    kõhnad jaapanlased elavad ka ju kaua... popsivad riisi näost sisse nii et silmad pilukil...
  2. ..jätkub...

    mina arvan eelnevaga just vastupidi - lihase kasvuks teatavasti suuremad raskused ja vähem kordusi... kõhulihas on lihas nagu lihas ikka, seega ehk hoopis harvemini - max 2 korda nädalas... Ehk treenid liiga sageli - ei lase kõhulihastel taastuda ja kasvada???? ehk on targemaid nõuandjaid...
  3. Metaan

    majapidamisgaas koosneb suuresti metaanist ja kõhutuul samuti...
  4. rinnalihas

    Mina küll ei ütleks et rinda ja biitsa koos ei tohi teha. Võid ju teha küll rind, biits ja triits ülel päeval, kuid paljud eelistavad selga ja biitsa koos teha samadel põhjustel nagu rind ja triits, so. koos rinnaga saab triits koormuse, koos seljaga biits. Aga võib ju ka eraldi teha - täiesti katsetamise asi.
  5. surumine rinnalt??

    Kitsa haardega surumine koormab palju tripcepsit, vähem rinda, laia haardega rohkem rinda... Miks sa tahad kitsa haardega suruda, on mingi põhjus ka? Praegu on poest veel saada "jõu, tervise, ilu anatoomia" raamat mida tasuks kindlasti osta, või lasta endale sünnaks kinkida... Igal harjutusesel on ikka oma tehnika, ja sellest kinnipidamine on väga tähtis, tähtis on ka see et sa saaks aru mis harjutus kuhu mõjub üldse!!!
  6. www.toidutare.ee - seal on kaloriarvuti, aga selleks pead end enne tasuta registreerima...
  7. Kava

    Harjutused ikka järjest jah - teed ühe seeria ühte harjutust ära, siis puhkad 1-2 minutit, teed uue seeria jne kuni aitab, siis puhkad 2-4 minutit ja võtad uue harjutuse, harjutused võta lähestiku lihastele, mitte et peale biitsa teed säärt. Ringtreening on rohkem rasvapõletuseks. Ja kordused hoia alla 10 igal juhul, kui tahad liha juurde kasvatada, rohkemaga töötad rohkem reljeefile ja rasvapõletusele ning vastupidavusele, aga lihast sellega juurde ei tule. Võta raamat "kulturism kõigile" ette ja aja näpuga alustuseks järge, hiljem kui on kogemusi võid muud ka katsetada. Raamatukogudes on muidu veel kirjandust... ja muidugi siin artiklites ka muidugi, ainult otsi ja anna tuld...
  8. Kava

    6 - 8 kordust ja umbes 3-5 seeriat massi kasvatamiseks peaks ehk sobima, kui jõudu tahad siis 1-6 kordust.
  9. Kava

    to Driver1.. Kui abi tahad, siis täpsusta: vanus, sugu, eesmärgid, kaal mida iganes. Pole ju mõtet küsida näiteks - kas mulle kukekomm meeldib.. Aga ehk - võta Oti kava algajatele tööriista alt baasiks ja anna tuld, alusta 2-st seeriast, mõne nädala pärast pane seeria juurde. ja nii edasi - õpi ennast tundma, kui tunned et jääb väheks - lisa seeria või harjutus. Kui trenn läheb üle 1,5 tunni - hakka jagama. ja nii edasi ja nii edasi... kuid ära üle pinguta... meie kandis lõõbitakse - teed, mis sa teed, aga vaata et sa p....e ei keera..
  10. Taimne valk

    NB! vastus on ju Fredi postituses olemas - loe hoolega veel kord ja kui ei aita, siis veel kord...
  11. Taimne valk

    Austerservik on väga maitsev söögiseen ja tarvitamiseks kõlbulik ilma kupatamata. Austerservik sisaldab asendamatuid aminohappeid, vitamiine, kasulikke mineraalaineid ning mikroelemente. Rasvasisaldus ei ole üle 3%, kalorsus 34 kcal/100g. Seega võib kindlalt väita, et austerservik on väga hea dieettoiduaine. Lisaks on leitud, et seenes sisalduvad polüsahariidid on vähivastase toimega ning pärsivad vananemist.
  12. Vaja abi

    Tere Naks, minu arust sa tahad kaht vastandikku asja - rasvast lahti saada ja lihast kasvatada. Olen ka sama probleemiga maadelnud, kuid mulle tundub, et mõlemat korraga siiski ei saa. Kui tahad lihast - pead kõvasti sööma, siis rasv ei kao suurt kuhugi. Kui aga piirad söömist - siis jälle ei kasva lihas, küll aga tuleb jõudu siiski juurde. Minu soovitus oleks, ma ei tea küll kas kõige õigem, aga minu puhul toimib - kasuta tsükleid, nii umbes kuu aega rohkem kordusi kergema raskusega, rohkem aeroobset ja vähem süsivesikuid ja rasvasid. Siis jälle raskemad raskused suuremate koormustega ja suurema kaloraasiga. Katseta ja tee järeldused ise, muide mõõdulint on hea vahend - peegel petab...
  13. Lihasmass lihtsalt?

    Kuule puupea - mis ajast teadmised inimest halvemaks teinud on? Uhh kuidas ärritavad need wannabe 6 klassi haridusega tolkamid kes oma komplekse elavad teiste eeliste peal välja. Loeks nüüd järjekorras ja uuesti läbi, päris naljakas tundub. Aga jah mõnel võib ka onamine eelistus olla mida pole vaja halvustada jah - igaüks teab mis teeb. .... ei saanud kohe õelutsemata jätta.
  14. Mitu küsimust

    koduselt? nagu kirjutasid. Mis vahendid kodus on? Kõik sõltub tingimustest...
  15. ??

    Mul mure hoopis selline - kui olen ühe lihasgrupi läbitöötanud ja läinud järgmise juurde, siis tundub et eelmised lihased said vähe, nagu ei olekski treeninud. Tekib küsimus kas vähe ei saanud. Kuidas aru saada millal on paras?
×