-
Content count
76 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout -Raix-
-
Rank
Värske olija
- Birthday 06/18/1987
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
-
väga hea tulemus ja väga hea uudis ju Õnne ja jõudu edaspidideks
-
Steroidisõbrad avasid oma portaali
-Raix- replied to Bonsuna's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
minuarust see uus lehekülg ei ütle kuskil, et seal registreerinud on steroidisõbrad. mina olen kah registreerinud seal ja ei kahetse, kuigi steroididega pole kokkupuudet sellist neutraalset keskkonda ongi vaja lausa naljakas lugeda siin neid viimaseid foorumeid juba -
tõesti väga kahtlane jutt
-
Oti Sepik ja Oti Vormi Leib - saadaval kõikides Prismades!
-Raix- replied to Indrek Viska's topic in Üldine
väga hea, lõpuks jõudis Jõgevale kah -
kes on proovind palun kommenteeriga, kuidas toimis. ei usu eriti ,et lausa nii nagu toote juhendis kirjas on
-
Tulemus 2 Mesomorph
-
ainult massilisajast nüüd küll ei aita, see on lihtsalt natuke abistav, aga sellele küll lootma ei saa jääda, et tarbin massilisajat ja muskel kasvab mühinal. toitumine peav korras olema, see on põhiline
-
eest surumine turvalisem kah töös peaks olema ikka samapalju lihaseid
-
Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud)
-Raix- replied to Indrek Viska's topic in Kulturism & Fitness
Ott 6. Natalia 4. -
TSITAAT(heihopsti @ 29 Apr 2009, 21:44) * Ühe käega hantliga konsentreeritult ja siis kui enam ei jaksa, siis aitad teise käega imeõrnalt, aga nii et käsi ikkagi üles liiguks. seda ta teeb juba ammu aga ikka ei lähe valusaks
-
seda ta teeb juba ammu (vabandust reostamise pärast. ei oskand kustutada)
-
teel lihtsalt rohkem harjutusi biitsale mäletad küll sul oli siis biits valus küll nagu ma mäletan mul sama lugu et ega ta eriti valusaks ei taha jääda
-
soovitaks ikka peale trenni võtta
-
igati tubli jõudu ja jaksu edaspidiseks