Jump to content

plax3

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

plax3

  • Tase
    Vaatleja
  1. Tere! kysimus O.Kiivikale. vast.võivad ka teised.Kui võtad kaalust alla ei jõua kunagi lihastega nii kiiresti järgi kui vaja.Kysimus;"Kuidas nahka pingu tada kõige kiiremini"?Kas selleks on mingeid kiireid eri meetoteid või toitaineid? Endal nahka jääb alati üle,kui kiiresti alla võtan. Kas võiks keegi rääkida välja ka eestimegaproteiini vigadest,kui on keegi kuulnud.mix ta ikkagi kehv on.Vastata võib megaproteiinist mailile plax3@hot.ee Ette tänades Plax.
  2. Proteiinid

    Tere! Millised proteiinid on parimad.Niiöelda hinna ja kvaliteedi suhtelt.Olen teinud trenni,kuid pole proteiine varem kasutanud.Nüüd sooviks teavet nende kohta. Mitte ainult posti teel tellitavate vaid ka poodide kohta,mis asuvad TARTUS JA TALLINNAS.
  3. TOIDULISAND

    KYSIXIN O.KIIVIKASELT TOODETE KOHTA NAGU MUSCLE MASS3 JA SEE TEINE KÕVEMALE TREENIJALE MÕELDUD 7NE.MÜÜAXE APTEEKIDES JA POPSPORTIDES. EI OLE ENNEM ÜHTEGI PROTEIINI LISANDIT KASUT.TEINUD NIISAMA TRENNI. KEHATÜÜP-PÜKNIK.KAS NEID ON MÕTET OSTA PUHTA LIHASMASSI JAOX JA KUI EI SIIS MIDA SOOVITAXITE TEIE SAMAS HINNA KLASSIS.200KR. LIHTSALT MASSI TULEB KERGELT JUURDE,AGA VAJA ON PUHAST LIHAST. KAS NEID TOHIB TARVITADA ÜLE 100GR PÄEVAS,MÕNES KOHAS EI SOOVITADA. ON VIST EESTI TOOTED. ETTE TÄNADES PLAX!
×