Jaaniuzz
Kasutajad-
Content count
75 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Jaaniuzz
-
Rank
Värske olija
- Birthday 06/14/1988
-
nõustun holgeriga, triitseps tugevam. kuigi raskused peaaegu samad, prantsuse surumisel ja siis seistes kangi tõste biitsepsile. aga keha aitab seal rohkem kaasa kui prantsuse surumisel. Nii et jah, triitseps suurem ja tugevam.
-
Treeningkava, toitumiskava või mitte kumbagit?
Jaaniuzz replied to Marsielanik's topic in Küsi Spetsialistidelt
ei taha teha treenereid maha ega midagi, nende poolt koostatud kavad on kindlasti väga head. aga loen välja, et sul rahaga kiita pole, et ei saa kuskil spordiklubis väga käija jne. siis mina sinu asemel loeks erinevaid artikkleid toitumisest ja treeningust ja tuula siin foorumis, kindlasti saad aimu toitumisest ja treeningutest. koostad ise mingisuguse kava, kas siis kellegi teise baasil ja endale mugavamakks/sobivamaks tehtuna ja hakka aga trenniga pihta. ja rasva kaotus + lihasmassi tõus/hoidmine on kindlasti võimalik õige toitumise korral. Kui tahtmine suur, siis leiad enamus infot internetist ja piisab nendest kavadest mis on netis saadaval. See on minu nägemus, ei ole ilmtingimata vaja kulutada suuri summasid erinevatele kavadele. -
ma ei ole päris spetsialist. aga mina treeniks küll sellise vahega õlgu, omalgi areng veidi maha jäänud ja hakkan sarnast skeemi kasutama, teisip. ja reede õlad, aga üks trenn lihtsalt natuke kergem kui teine, kahte rasket õlatrenni ei julge teha, ei taastu äkki ära. kuidas muidu kava jaotatud on, et mis lihased mis päeval? siis saab paremini aru su kavast.
-
Janar Rückenberg - Team FAST "2016 suvi..."
Jaaniuzz replied to Janar Rückenberg's topic in Fast Team - Valmistu koos minuga
Nõustun Janariga selles psühholoogia osas. Kehalistes katsetes on kõhulihastega minul sama teema, kõik on peas kinni, mõtlen juba ette, et pean tegema vähemalt 85x 2min. jooksul, ja tulebki 85 või 86. Üritan küll vahest mitte lugeda oma kordusi ja teen lihtsalt mõtetes lugemist (1 ja 1 ja 1 jne.), et mulle endale ei jääks meelde mitu teinud olen, nii tuleb hulga paremini välja. See Sinu lugemise süsteem annab päris palju vaimselt juurde. Jõudu ja jaksu treeningutel! -
mina nii palju harjutusi ei teeks. läheb liiale. jõutõmme väsitab juba suht ära. pigem asenda millegiga. oleneb ka sinu eesmärkidest ja trenni intensiivsusest.
-
lisa õla päevale jalg ka, kasvõi kükk ainult, küki kohta palju teemasid, aitab väga hästi massi kasvatada ja üleüldist jõudu. ise kaalusin 67kg kui hakkasin saalis käima, ei pannud kükile alguses suurt rõhku, hiljem panustasin ja nüüd üks lemmik harjutusi. aasta saab kohe mõõda (suvel olen kergemat kodust trenni teinud) ja kaal on 75kg ja pilt on suht hea. ,nii et lisa kükk kavasse. toitumine vaata ka üle, et saaksid igast toidukorrast vähemalt 30g valku + rasvad ja süsivesikud kätte. söö vähemalt 3 põhi toidukorda + "vahepalad". enne und on on hea kohupiima/kodujuustu süüa. pärast trenni eelistan mina taastusjooki (valk+süsivesikud) kuna ei suuda pärast rasket trenni kohe sööma hakata. rohkem lisandeid ei olegi vaja hobikorras treenijale.
-
Nõustun täielikult su viimase lausega, aga aitüma selgitamast. Magan rahulikult edasi ja tuleb rohkem rõhku panna tavatoidule tulemustega olen siiani rahul
-
Selge, sain pildi selgemaks. aga paljast leutsiini tuleb soodsam võtta kui bcaa'd. kas oleks tark mõte, et valgu sünteesi suurendada?
-
te suudate asja ikka nii pulkadeks võtta, et ma ei saanud lõpuks midagi enam aru Holger, kas mina kui suht võhik, sain siis õigesti aru, et kui ma teen intensiivselt trenni, sealjuures toitun peaaegu ideaalselt. tarbin maksimaalselt valku (2g/kg kohta)+rasvad+süsikad, siis ei ole vahet kas ma võtan lisaks BCAA'd või ei võta, kuna mu keha ei oska sellega niikuinii midagi peale hakata, kuna minu valgu "norm" on täis ja vajalikud amino happed kätte saadud? a ja vahepeal mainiti et bcaa on tablettidena kallim kui pulbrina, siis ma ei leia et see oleks nii, 360 tabletti 36.- suhe oli vist 2:1:1.
-
Olen lugenud, et soovitatakse joosta 60 min asemel 2x30 min. (väikese pausiga siis), pidi tõhusam olema. 30 jutti joosta ja siis koju minna on jooksmiseks vist vähe. oleneb mis tempoga muidugi jooksed. aga nende mõõtude järgi mis andnud oled, ei tohiks sul küll eriti rasva olla. suhteliselt pikka kasvu oled ka ja kaal on ka täiesti ok. jätka tervisliku toitumisega ja tee aeroobset, intervalle ja ma usun et vorm paraneb ilusti.
-
Kah hea variant aga leidsin mingid vanad teemad, uuri neid: http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...itega+jooksmine ja http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...smine&st=20 sealt lugedes saan aru, et ei ole mõistlik hantlitega joosta (kergetega ega rasketega).
-
ostsin ka täna just 1.5kg hantlid et nendega joosta, kuidas küünarliigestele ja mujale hantlitega jooksmine mõjub? biits on vist koguaeg siis pinges kuni jooksen? õlg vast saab kah korraliku koormuse? veste pole ise siiani kohanud, pole nii hoolega otsinud ka. leiuta ise mingisugune variant, õmble pusa sisse taskud ja pane liiva täis
-
toidulisandite teema all on kleepekana pandud eraldi pikk teema KREATIIN, ma usun, et sealt leiad enamus vastused oma küsimustele.
-
Olen tellinud ka ühe ämbri seda mass whey'd. küll stronger'ist kuna mass.fi ei too enam Eestisse minuarust. Hind on neil üsna hea. Maitse oli hea (maasika). Segunemiseks pidi üsna pikalt sheikima. Aga selle raha eest on seda valku küll. Pigem telli ikka valk mitte massilisaja.
-
Aga ära söö, joo hoopis. tee blenderis omale jogurti kohupiima segu. kui liiga tahke siis lisa piima juurde ja muudkui kalla. Peaks hambaid säästma ja vähe asjalikum ports tuleb ka kui massilisajaga, mina ei ole ka neist massilisajatest lugu pidanud, parem osta selle asemel mõni korralik valk ja sega ise sinna suhkrut juurde kui soovi on. Aga mina panustaksin jogurtile ja kohupiimale vahepaladena.