Jump to content

inside14

Vanad Olijad
  • Sisu loend

    1 470
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Postitused posted by inside14


  1.  

    On 9.1.2018 at 21:27, ReinoL ütles:

    Arvutasin välja, et koos trenniga peaks tulema kokku natukene üle 2400 kalori ja ilma trennipäevata kuskil 1700-1800 kalorit, on see normaalne?

    Ma ei tea küll kuidas sina need numbrid arvutasid aga...

     

    Sinu kaalu ja pikkuse juures (teadmata sinu vanust, igapäevast aktiivsust ja rasvaprotsenti), kasutades Dr. Fred Hatfield baasainevahetuse valemit, on sul juba keskmine BAV ca 2800kcal.

    Sinna juurde treening(teadmata täpselt sinu treeningut, intensiivsust, kestust jne) ning see number kasvab. Võimalik, et sinu igapäevane kalorikulu on ca 3500kcal(või enam) ja treeningvabal päeval ca 3000kcal(või enam) ning täiesti vabal päeval, kui ei ole tööl/koolis ega trennis, siis vb alles 2500kcal kanti. Sa oled suure massiga, sa kulutadki palju! Aga see kõik on oletatav ja teoreetiline, kui puudub suuremosa infost!

     

    Minu point on lihtsalt selles... võimalik, et "cutid" hetkel liiga suure koguse kaloreid maha. Jah, sa kindlasti langetad kaalu sellega, iseasi kui kauaks ja kuidas nii äkiline muutus mõjub. Alati on targem alustada vaikselt "mängimist" kaloritega, keskmiselt 300-500kcal korraga.

    Tuleb proovida. Hea kui saab enda numbreid jälgida nt  1-2 nädala tagant(kaal, rasvaprotsent) ja pidada päevikut. Siis tead täpselt millise toitumise juures muutused toimuvad. Suure kehakaalu ja rasvaprotsendiga on kindlasti esmased nädalad heade tulemusetega. Aga muidugi kõige olulisem on enestunne ja peegelpilt!


  2. Hommikuse jooksu puhul olen proovinud seda. Algul tundus küll raske nii aga seal võis muid faktoreid ka olla ning tõesti see on harjutamise asi. Mingi perioodi proovisin ning lõpuks harjusin ära ja pärast jooksu ikka väga hea tunne. Kuid jagan seda arvamust, et jõusaali ma ei suuda tühjalik ikka minna. Traditsiooniliselt 1h enne ikka olen korralikult söönud. On olnud olukordasid kus on jäänud suurem vahe erinevatel põhjustel ning siis tunnen küll, et pole kõige tugevam olla ja keskendumine hajus.


  3. Ei osanud seda teemat kuskile foorumi paigutada. Mõtlesin, et äkki müüdimurdmise alla sobiks. Ehk siis kas tuleb ümber lükkeid või kaasa noogutusi. Juhtusin lugema teemat kus räägib meeste ja naiste omavahelisest meeldivusest, kuidas see tekib, mis mõjutab meid. Tihti tänavapildis vaatad paare kes nagu väliselt ei klapi kuidagi. Miski nagu oleks kõrvalvaatajale, minule, valesti. Küll on naine võrratult ilus ja mees lodev või kiitsakas. Samas ka vastupidi. Loomulikult nende enda kokku sattumise tee on kindlasti tundeline ja ei sõltu välimusest ja nii kitsarinnaliselt ei peaks keegi käitumagi. Hakkas asi natuke rohkem huvitam ja surfasin väheke ringi. Leidsin artikli kus räägib hormoonide mõjust meie valikule. Olgu, artikle on pärist küll kohast mis ei tundu eriti usaldusväärne allikas kuid mõtteid sellegi poolest loob. Artikel. Mida arvad sina, millised muljed?

    Pluss mulle jäi silma lõik "Et karvasus viitab vähesele testosteroonitasemele.." vastab see tõele? Olen alati vastupidist arvanud.


  4. Väike kokkuvõte ja hinnangud. Siin

    Sealses hinnagus arvatakse, et esimese koha pärast hakkavad võitlema Jay ja Phil. Minu arust on Philil rindkere parem ja käed, kuid tal on õlad kitsamad kui Jayl ning Jayl on selg ja jalad paremad. Super vormis on iseenesest mõlemad, eks vaatab mis saab.

×