Jump to content

sangmaster

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sangmaster

  • Tase
    Vaatleja
  1. sangad

    ei ma ei ole muidu kuiv. tahtsin enne öelda, et sangad on ka siis, kui olen enda kohta kuiv. pmst, kui sisemine kõhulihas on ilusasti väljas ja kõhu peal rasv minimaalne minu kohta, siis sangad on ikka nii nagu nad on. loodan, et Ott ka mõne sõna ütleb, siis vaatan edasi, kuhupoole plaane seada. tänud igatahes vastamise vaeva eestki!
  2. sangad

    kunagi sai kõvasti tehtud küll neid parem küünarnukk vasaku põlve juurde jne kõhulihaseid. viimasel ajal pole eriti julgend neid teha. rõhku pannud sisemistele kõhulihastele. ja kerekallutusi pole kunagi teinud. paistab, et lahenduseks jääb siis "Extreme makeover" saatesse avaldus saata ja rasvaimu külgedelt teha lasta.
  3. sangad

    Ootaksin efektiivseid ettepanekuid sangade eemaldamise kohta nimelt asi selles, et ma ei tea kas olen eelnevalt midagi valesti trennis teinud või on see minu keha eripära lihtsalt aga mul on sangad. ka siis kui keha on suhteliselt kuiv. nüüd olen probleemi ees, et kas peaks lihtsalt rohkem kõhu külgmistele lihastele valu andma trennis või mitte? ise kardan, et sinna sanga alla on tekkinud paras lihas ja väiksemagi rasva lisandumisel kerele on "visuaalne efekt" jälle suurem. kui rohkem sellele piirkonnale trenni teen, kasvatan äkki lihast veelgi ja nii trambingi kogu aeg ringi sangad rippumas ? sest kogu aeg ei jaksa minusugune tegija kuiv olla. või pean lihtsalt leppima asjaoluga? niiet ootan ettepanekuid ja nõuandeid. a la "tee trenni rohkem ja söö vähem" postitused võivad olemata olla. Edu!
×