Jump to content

h3rr

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

h3rr

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 22.05.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Makrod ja kaaluseisak

    Kaalu langus või tõus pole väga seotud sellest, mis makrode suhe on. Tähtis on kalorite hulk. Toidukogustega pead mängima.
  2. Tagasiside toitumiskavale

    Tundub päris mõistlik. Kui liigud eesmärgi poole, siis pole vaja midagi muuta. Ainult need Fast Weight Loser tabletid on minu arvates raharaisk.
  3. Tagasi peale pikka pikka pausi

    Blogide alla peaks pigem see teema minema
  4. Kaalust alla jõusaalis

    Kui tahad jõusaalis midagi teha, siis soovitaks sulle Starting strength või stronglifts-i, alguses alustad tühja kangiga harjutusi ja vaikselt liigud sealt edasi. Ei tohiks midagi hirmuäratavat olla. Kuna praegu algaja, siis lihast tuleb isegi siis juurde, kui kaloritega kergelt miinustes. Lisaks suurem lihasmass põletab pikali olles ka rohkem kaloreid.
  5. Ühesõnaga triitseps :)

    Mine vaata bonsuna foorumist Tanni-blogi, sealt saad kõvasti ideid triitsepsi treenimiseks
  6. Sooviks nõu jõusaali treeningu alustamisel

    Ei ole 2 vabalt valitud harjutust pärast kükki. Workout A: Squat, Bench Press, Barbell Row Workout B: Squat, Overhead Press, Deadlift 5x5 tähendab jah, et teed ühe raskusega 5 seeriat ja igas 5 kordust. Selle 5x5 alla ei arvestata soojendust. Raskused suurenevad iga trenniga, nii et kui täpselt järgid, siis kuus läheb kükile 30kg juurde.
  7. Sooviks nõu jõusaali treeningu alustamisel

    http://www.stronglifts.com See on pmst ainult jõu arendamiseks
  8. Mida juurde lisada?

    Ei kujuta ette, mis leheküljelt sa selle leidsid, aga see, mida siin välja tood pole nüüd küll Ripptoe SS. Originaalne kava on selline: Workout A: 3x5 Squat 3x5 Bench Press 1x5 Deadlift Workout B: 3x5 Squat 3x5 Press 5x3 Power cleans
×