Jump to content

LiisA-L

Kasutajad
  • Sisu loend

    43
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    3

Postitused posted by LiisA-L


  1. 8 tundi tagasi, sigritd ütles:

    Kogu võistlust jälgides jäi minule hoopis silma kehvasti paigaldatud rinnaimplantaatide jada pea igal pool. Naisena pole ma endiselt suutnud mõista, miks ei ole standard võistelda naturaalselt. Minu rõõmuks leidsin ka kaks naist, kes (tundus nii) võistlesid naturaalselt. Kindlasti oli neid veelgi, aga nemad jõudsid top10 ja top6.

    Ma olen kursis, et kõik peab olema proportsioonis - aga samahästi võiks need kunstrinnad ära taanandada, kui kõik on ühiskonna vaikiva surve tõttu sunnitud need endale paigaldama. Tegelikult on ju nii, et igasugune iluideaal on õpitud. Võiks hakata proportsiooni ümber hindama. Vähestel (tipp)spordiga naistel jääb suur rind alles ja see ongi loomulik ja proportsioonis ülejäänud keha rasvaprotsendiga. 

    Selle teemaga seostub alati naljakas küsimus, et mis harjutusega korvi suurust treenib siis?

     

    Mul on kahju seda öelda, aga mida aeg edasi, seda rohkem tundub, et tegemist ongi ilukirurgia promoga. 

    Kunstrind võib veel ilus olla, aga need süstitud huuled..


  2. Ma tundsin end sinu postitusest ära! Mul on veel nii, et kui oma toitu ei kaalu, söön üle. Ühesõnaga ma ei oska olla ilma, et kõike oma toitu ära ei kaalu ja kaloraaži välja ei arvuta. Oli aegu, mil vältisin ka paljusid üritusi, sest seal sai süüa. Elu jääb nii elamata, sõbrad kaovad jne. 

    Natukene aitab see, kui oma häiret teadvustada ja õppidagi sellega elama. Aga ma ka ei kujuta ette, et sellest ortoreksiast üle saaksin..

    • Upvote 1

  3. On 4.2.2017 at 11:30, Reinart ütles:

    rupskifännidele :D Haabersti Rimi

    image.jpegimage.jpeg

     

     

     

     

    Ei ole siin mingeid rupskeid! Juba vanad eestlased teadsid, et vägeva looma (või inimese) südant süües saab endale tema väe! Niisiis kõik südant otsima, sest olgem ausad, lisaks valgule saab sealt muidki kasulikke mineraale.. :D

     


  4. No minu kogemus on, et mida kallim riie ja tuntum bränd, seda mugavam selles trenni teha. Adidase ja Nike riided lasevad nahal hingata ning nendega saab nii suvel kui ka talvel siseruumides trenni tehtud. Samas kiirmoe kettide spordirõivaid ikka jalapäeval (kui kõige rohkem higistamist) selga ei pane.


  5. Ootaks isegi arvamusi selle artikli kohta. Mingid kaalu alandavad tabletid/joogid/pulbrid võivad tõesti kahtlase väärtusega olla ning needki kuuluvad ju toidulisandite alla. Tean ühte perekonda, kus pereisa suri maovähki ning lähedased kahtlustasid, et see võis olla mingist eritoidust, mida ta kaalulangetamise eesmärgil tarbima hakkas..


  6. Mina teen sellist kana, et võtab magusaisu ka ära, kuigi suhkrut ei ole lisatud :D Retsept siis järgmine: Vaja läheb apelsini, mett, sinepit ja kanafileed. Kana tuleb lõigata tükkideks. Valmistada marinaad, kuhu kuuluvad ühe apelsini koor, üks spl mett ja kaks spl teralist sinepit. Maitse järgi soola ja pipart. Kanatükid jätta paariks tunniks marinaadiga külmkappi. Seejärel võta kana marinaadist välja ja pane umbes 20-minutiks ahju. 

     

    Teine retsept on kana sinepi ja juustuga. Sega kokku 1-2 spl sinepit ja veidi riivjuustu, lisa ka tilk piima, soola ja pipart. Saadud kaste pane tükeldatud kanale peale ja seejärel 20-minutiks ahju. Kui kasutada Juku juustu, saab väga valgurikka kana..

     

    Kui vajalikke komponente pole, siis muna ja täisterajahu ikka on, seega saab kana paneerida..

     

    Ja siis katsetasin veel sellist retsepti: http://retseptid.err.ee/K%C3%B6%C3%B6gikodanikud/703baa37-7871-42df-894f-21d7cd46b7ff Kellele India toidud meeldivad, siis kindlasti soovitan! Parajalt vürtsikas, sobib hästi riisiga.. :)

     

    Ei kujuta ettegi, et suudaks lihtsalt praetud kanafileed enam süüa :D

×