Jump to content

ozwald

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ozwald

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 07.06.1987

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Kohila
  • Interests
    Jõusaal,bmx
  1. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    Jah,ka mul oli selline teema et ma ei jõudnud ennast üle 5 korra üles rebida,kuid pikka aja jooksul ja trenni tehes tõmban tavaliselt miinimum 15 kukla taha ja siis 20 ette!!! Keegi pole maininud palju ta kuklataha tõmbab,huvitav oleks teada..??
  2. Kaua organism seedib?

    Nu mis arvate näiteks kohupiimast???
  3. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    No ütleme,et ei ole proovinud palju maksimum on aga tõmban tavaliselt 20 ja kaalun 70kg!!! Aga selline küsimus oleks küll,et millised lihased vatti saavad kui kukla taha tõmmata???
  4. Kaua organism seedib?

    Millist materjali inimese organism kõige kauem seedib?? Ja ka veel selline asi,et enne trenni on kõht tühi siis mida oleks hea süüa,et mitte saalis otsi anda??
  5. Õhtusöök

    No,krt!Seksist loobumine on sama hea nagu proteiini viinaga juua...
  6. Õhtusöök

    Tänane miljonimängu küsimus oleks,et mitu kalorit seksides kaotab...??
  7. kehakaal

    Nagu kõiki teisigi,huvitab ka mind teiste nn arvamus,et kas kehakaal ja pikkus ja muu jama on korras!!! Krdi raske on tegelikult ilma pildita õelda kas ikka kõik on nii nagu peab!!! Asi on nii et olen teinud trenni kuskil 1,2 aastat ja kehakaaluks on 70 kg... pikkust on 177 cm! Sõõn ka muidu sellist asja nagu Muscel Mass3,oli vist 55% valgukonsentraat?! Esimesel katsel lükkasin 60 kg rinnalt ja peale kilost purki proteiini ja poolteist kuud trenni läks 90 kg! Niisiis selline jutt,aga kas on see normaalne,enda arust nagu on kõik korras,ka tuttavad ütlevad,et olen kõvasti kosunud ja oma voldid lihasteks muutnud,kuid ikkagi on mul endal mingi arusaamatus... Tegelikult sooviks küll natuke rohkem kaaluda,kuid ei oska selle kohapealt midagi ette võtta...naistele võid sa ju nalja teha et sa kaalud 69 kg...aga,see selleks:D Äkki on mõni mees kellega saaks selle teemaga pikemalt vestelda,kellel on endal sama teema olnud...??
  8. Hommikusöök!!!

    Endal isiklikult on selline asi et suudan hommikuti ainult teatud asju süüa,muidu hakkab seest keerama!!! Aga äkki oskate aidata või õelda mida ise hommikuti sõõte,eriti kui tegeleda aktiivselt bodybuildinguga?!?! Vanaema kaerahelbepuder on ka muidugi hea,kuid arvan et on ka midagi paremat.....äkki mingid segud või lihtsalt kiluvõileiba ?? PS! Ja,et kõht ikka 2 tunni pärast tühjaks ei läheks TÄNAN
×