Jump to content

Tonydata

Kasutajad
  • Sisu loend

    35
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tonydata

  • Tase
    Algaja
  1. HIIT, intervalltreening

    Rasvapõletus toimub madalas pulsitsoonis, oma kogemusest võik väita ,et õige toitumine ja jõusaal teevad mõlemad ülesanded ära. Kui tahad aeroobset teha siis aeroobne peab olema igal juhul madala pulsiga, vastasel juhul tõstad küll vastupidavust aga pekk ei kao kiiresti kuhugi.
  2. MyFitnessi kampaania

    Küsisin ka mina ja öeldi ,et saab küll uue hinna aga jääb mõistmatuks ,et seda pean nüüd ise küsima minema? Järjekordne turundusämber koliseb mis hirmus, sest olemasolevale kliendile oleks viisakas kas enne kampaania algust või samal ajal sellist võimalust pakkuda mitte ,et klient loeb reklaami ja esimese hooga mõistab ,et on jälle "mütsi" pähe saanud. Turunduse ja klienditeeninduse vallas on neil ägedalt arenguruumi veel. Kahju ,et keegi pole suutnud korralikku suurt klubi Viimsis avada. Haaberstis ei mahu need enam üksteise kõrval ära ja vaevlevad kliendipuuduses aga linna teises otsas on sellise teenuse tarbijaid tuhandeid kellel aga pole eriti kuhugi minna. Loodetavasti tuleb sinnagi kunagi spordiklubisid kes oma kliendist lugu peavad .
  3. MyFitnessi kampaania

    Tigedaks teeb see MyFitnessi kampaania, uutele liitujatele 1,5 kuud tasuta treeninguid ja kuumakse täispaketi puhul 899 EEK, ise nagu viimane idioot olen maksnud aastase lepingu puhul 1299 kuus Miks mina kui korralik püsiklient olen nüüd kehvem? Arvatavasti tuleb lõpetada selle klubiga kuna sellist karjuvat ülekohut ei ole mõtet kannatada Mida sellisest käitumisest arvate?
  4. Alkohol

    Mõnikord peab lihtsalt "rihma maha võtma", jah hommikul on s... olla ja tavaliselt trennist ei tule ka järgmine päev midagi välja, kuid pinged ja stressi võtab küll maha (juhul kui muidugi segase peaga lollusi ei teinud ).
  5. Nats jama värk!!

    Soovitan AXA Strawberry müslit. Magusa isu saab sellest täis ja kasulik hommikusöök pealekauba (ca 400 kcal/100g), Ise söön juba paar kuud ja pekiring pole oluliselt suurenenud.
  6. kalmaar

    Pea igas poes saadaval n. Selver. Pirita Selveris näppisin ise seda pakki kuid mis juhtub siis kui seda kraami kilodega sisse ajama hakata???
  7. raha?

    2000 lisandid + 600 saal , toit - ei taha mõeldagi...
  8. Biitseps

    2x nädalas mõistliku raskusega e. mitte viimasega mida jõuad vaevu venitada ja 4x8-10 iga harjutus ning tulemus ei lase kaua oodata. Be cool, drive safe!
  9. WDGP

    Andke nõu kui hetkel kasutasin Whey3 + Glutamiin + Satur 8 siis kas üle minnes WDGP-le peaks kaks viimast ära jätma ning kas WDGPst saab prote, glutamiini ja krea normaalsetes kogustes kätte?
  10. Uued pildid?

    Aru-ma-ei-või mis asja te nüüd siin avalikult kisute? Siiski täiskasvanud mehed, kui midagi teineteisele öelda on siis ei maksa seda kõigi ees teha. Teeme parem kõvasti trenni, naudime kevadet ja olgem positiivsed! Be cool, drive safe!
  11. Paus treeningutes

    Kuna haigestumisega (praegu on ju tore viiruste jms tuule-tripperite hooaeg) oli pea 2 nädalane paus treeningutes siis langesid jõunäitajad pea 20%, kaal samas -4kg. Kuidas on teiste kogemused?
  12. uuriks!

    Whey3 - väga hea, normaalne maitse, lahustub hästi.
  13. Foorumis oli just poleemika Pump-i, NOX-i, Satur8 jne ümber. Tahaks siiski kuulda ka profi arvamust nendest asjadest. Eesmärk on siiski stabiilselt lihasmassi ja jõudu suurendada mitte hetkelist rahulolu punnis lihasest või hetkelisest lisajõust. Kas tegelikult on neist asjadest kasu või peaks jääma kuldreegli juurde: õige treening tsükkel, õige toitumine (ja juurde proteiin, glutamiin ja kreatiin)?
  14. Proteiin

    Peale Whey 3 Evolutionit tundus No1 maitse eriti jubedana seega jään Whey peale edasi olgugi ,et 2x kallim .
  15. selline toitumine, kas täidab eesmärgid

    Kas nii tiheda trenniga ära ei kurna? Õige toitumine on küll tähtis kuid ise ei suuda küll nii täpselt jälgida ja kaloreid-valke-rasvu arvutada, päris kaalujälgijaks ka ei tahaks muutuda ja peale söömise tuleb tööd ka teha, sest vist ilma viimaseta ei teki ka esimest...?
×