Jump to content

elari

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

elari

  • Tase
    Algaja
  1. Soovitage allavõtmisnippe

    Oled alakaaluline ja peaksid hoopis juurde võtma
  2. argpüks

    Käin Revalis. Kui soovid kampa lüüa, anna teada. 3 x nädalas, õhtuti kell pool 6.
  3. paksuks saada vaja

    Meelike, hakka koos minuga 3 x nädalas jõusaalis käima, saad rasva asemel lihast, jõudu, kiirust ja vastupidavust juurde ning ongi probleem lahendatud Käin ise Revalis, seal on päris palju tüdrukuid ennast jämedamaks ajamas.
  4. Lootsin, et äkki mõni spordiarst on ka foorumis tegev Sellepärast postitasingi. Mida arvate kreemist Voltaren? Tablettidest Ibumax? Külmakotist? Kuidas säärekonti venitada? Ma kujutan ette, et vältida tuleks harjutusi, mis jalga põrutavad? Lampjalga pole, aga käin üsna "kõva" jalaga, nagu jõehobu.
  5. Tere, vahvad kulturistid! Olen 24-aastane tudeng, õpin TTÜ-s, rauda väänan Revalis. Osad teist kindlasti teavad, mis on sääre luuümbrise põletik. Mul lõi ka see paar kuud tagasi välja, viimasel ajal on aina hullemaks läinud ja igaks juhuks olen loobunud kõikidest jala harjutustest. Olen küsinud nõu mitmete treenerite käest, aga asjalikku nõu pole saanud. Üks TTÜ jõusaali treener ütles, et tuleks teha külmi kompresse koguaeg, teine ütles, et jalga tuleks koguaeg soojas hoida Kurat seda teab, kumba uskuda. Ja arstid pole kuulnudki sellest. Oskate äkki teie soovitada, mida ette võtta? Kuidas ravida? Kuidas jalga hoida? Teate äkki mõnda harjutust? Kreemi? Muud vahendit?
  6. Vend Vähi treeningkava

    Kõhtu natuke palju ei ole või? Ja rinda on rohkem kui selga. Tasakaal ei peaks valitsema?
  7. higistamine ja treenitus

    Higistamine ju sõltub ainevahetusest ja üleüldsiest vastupidavusest?
  8. Õlaprobleemid

    Mul sama häda juba 2 kuud, ammu mõtlesin, et peaks foorumist abi küsima.
  9. Valk+glükoos+kreatiin

    Kui sa järgmine kord suvatseksid oma probleemi eesti keeles lahti seletada, oleks ju päris vahva
  10. Valk ja suguelu

    Jutt kisub ikka täiega rappa ära jälle
  11. Valk ja suguelu

    Mul tekkis selline kõsimus: kui karmi trenni ja asjatundliku valgutarbimise korral kasvab lihas niiet mühiseb, siis kehtib antud nähtus ka ühe teistsuguse "lihase" korral? Mis te kostate, kui valgukuuri ajal intensiivselt seksida, kas ka armumuskel kasvab või ei?
  12. piim

    Ma joon samapalju, ning ka sheigid teen piimaga (2,5%). Piim on hea!
  13. Käin Revalis, nelja päeva kava, toitun korralikult jne. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Nimelt on mul mõlemal jala säärel luuümbrisepõletik (kindlasti nii mõnigi teab, mis see on). Viimase kahe kuuga on asi nii hulluks läinud, et ei saa isegi enam soojendusjooksu teha, rääkimata aeroobsest treeningust. Ainuke asi, mida teha kannatab, on velotrenazhooril sõita. On kellelgi kogemusi antud paranähtusega? Kuidas seda ravida (paluks mitte anda soovitusi stiilis "Sa pead jalgu puhkama koguaeg!")? Milliseid harjutusi soojenduseks teha? Milliseid harjutusi aeroobse ja rasvapõletuse treeninguks teha? Päikest, Elari
  14. Selg valus

    Mul olid ka seljahädad, aga kui hakkasin korralikult sooja tegema, rohkem võimlema ja vältisin harjutusi, mis selga koormasid liigselt, läks kõik korda.
  15. Jõusaal

    Ei oskagi sellisele asjalikule sõnavõtule midagi kommentaariks kirjutada Kui tahad musklit, vääna rauda, mitte lusikat.
×