Jump to content

pacman

Kasutajad
  • Content count

467
  • Last visited

Everything posted by pacman

1. Kuidas magate?

1. Vanus? 20 M 2. Milline eluviis? istuv-füüsiline...päeval kool, õhtul trenn 3. Pikalt tavaliselt magad? 6-8 tundi 4. Oled selle tundide arvuga rahul? Ei 5. Kaua sooviksid magada? ca. 9 h 6. Ümbritsev kodukeskkond? linnaline 7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? helid, liigne mõtlemine, tegemata teod/tööd 8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? värske voodipesu, jahe õhk ning pimedus 9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? liigne mõtlemine, pinged ja unepuudus 10. Milline oled unisena? loid ja unine 11. Milles töövõime langust unisena täheldad? keskendumine ja füüsilise vastupidavuse kahanemine 12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? mediteerimisest
  2. Thyroid

Miks...???? Kilpnäärme alatalitus?? Kui ei siis ainevahetuskiiruse ja immuunsüsteemi tugevndamiseks on ka teisi ja palju ohutumaid meetoteid.
  3. Mina tegelen hetkel...

Joon Borjomi ja valmistun koju sõitma.
  4. neegrid ja kingaviks

Selles mõttes on sul õigus, et neeger ei ole eesti keeles halvustav sõna. Aga proovi sa seda neile endile seletada. Kord välismaal peale sõna neeger ütlemist saatsid mind väga vihased pilgud. Kõla on lihtsalt selline.
  5. neegrid ja kingaviks

http://www.postimees.ee/?id=30248 Ja kui sa tahad, et keegi sulle tõsiseltvõetavalt vastaks, siis sõnasta end õigesti. Kingaviksi võid sa enesele enne võistlusi peale määrida. Muideks Ott kunagi taolises teemas kirjutas, et ta aitas määrida üht täiesti süsimusta meest.
  6. Marek Kalmus ja Hollywood?

Ma ei tea, igatähes otsingust avades neid filmitreileri teemasi tuleb mul selline veateade: Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken. Ma vaatasin, et väidetav venelaste kõne vb ehmatas ära. Aga väga hea siis kui ikkagi varsti filmi näha saab:)
  7. Marek Kalmus ja Hollywood?

Vähe väljaspool teemat, aga küsiksin, et mis sai meie kulturistide filmist? Foorumis teemad blokitud jne.. kas nii kergelt antigi alla?
  8. Tervislik toit a la teleturg

Statoili hot dog pärast kõvemat pidutsemist(Y)
  9. Kas nii on hea?

Ei ole hea. Mitte midagi ei saa sinu treeningust aru. Kõht, rind, õlg, õlg, selg, biits, rind ja õlg.??????
  10. Hea seks õige toiduga

Naer, õunapirukat kellelegi:D?
  11. Jõusaali tolad...

Jalad üks harjutus tehtud, enam ei jõua, biitsa 5-6 harjutust otsa. Peale trenni riietusruumis: "Kuradi kõva trenn oli, mul jalad ja biitseps nii valusad"
  12. Euro 2008 Austria - Switzerland

Oleks Inglismaa EM-le pääsenud oleks raudselt nende poolt, hetkel aga kas Holland või Portugal.
  13. Jõusaal Tartus

Njah, minul viskas seal juba kuu ajase käimise peale üle. Küll ei saa jalgpallurite pärast trenni, küll ei saa korvpallurite pärast. Informatsioon igasuguste saalipiirangute kohta oli väga puudulik, aga muidu suht rahuldav ja avar saal.
  14. Ennusta ja võida

Lol, võistlus on lõppenud!
  15. Oh veel midagi humoorikat

Algul ei saanud ise ka pointile pihta, siis aga vaatasin pealkirja, päääris hea:D
  16. nibud

Iga kord peale valgurikka toote söömist soovitaks nibud kriitilise pilguga üle vaadata ja millegi kahtlase avastamisel konsulteerida arstiga
  17. Ennusta ja võida

Esimest korda ennustusmängus "näkkas". Super koht tegelikult! Edit: Aga auhind?
  18. Minu arust on tähelepanu liialt keskendunud ebaõnnestumisele, mitte sellele, et üks MEES on Euroopa neljas.
  19. Ennusta ja võida

4 koht.
  20. 16 aastaselt surusin 85 kg, see oli ka esimene trenniaasta:)
  21. Mida soovitate hommikuks süüa?

Täna hommik oli selline: keetsin tatra ca.200 g, sisse tükeldasin 6 muna, 180 g purustatud tuunikala ja segasin kõik kokku. Korraga ära ei söönud, kuid kõht sai piisavalt täis.
  22. Jah, fitness.ee-s õnneks palju normaalsemad tegelased koos:)
  23. Marek Kalmuse vastuartikkel tekitas ühes kohas suht suure arutelu, kuhu ma juhuslikult peale sattusin: http://kaalukad.ee/foorum/viewtopic.php?t=...2777f9f2336ac3c
  24. Eesti otsib superstaari!

Täpselt, nagu näha on Kristi hääl vaid üksik ulgumine kõrbes, kuna enamusele meeldivad nad mõlemad. Samuti ka mulle:)