Jump to content

pioneer

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

pioneer

  • Tase
    Vaatleja
  1. valu peas

    tere, et siis tundsin täna head minekut ja tegin positiivse kaldega lendamist maksimumraskusega, kõik ilus, kuni kolmanda seeria keskel kuskil lõi peast selline pehme valu läbi, mis pigutuse kasvades muidugi teravnes. puhates kadus, jätkates tuli tagasi. lõpuks oli tõesti valu väga terav ja isegi vist nagu lõi näo õhetama ja süda läks pahaks. lõpetasin. nüüd püsib kaela-kukla piirkonnas ja meelekohtades selline tukslev valu. et kindlasti pole see midagi harukordset, aga mis see täpselt on? veresoon? kunagi on sarnane asi juhtunud lamades surumisel, siis ei andnud mingi 2 nädalat valutult teha, kuni vaikselt taandus. tol korral ei hakanud juurdlema, nüüd mõtlesin, et uurin, ehk kogenumad teavad, millega täpselt tegu ja mida kuidas edasi? tahaks ülehomme saali minna jälle. muidu et, ei ole koolipoiss, ei ole algaja, aga ei tegele päris kulturistlikel eesmärkidel kah:) tänan, kes vastab! p edit: hehh, leidsingi nüüd, et ka varem täpselt sama episood esinenud:) http://forums.fitness.ee/index.php?showtop...amp;#entry23522
  2. Seeriatega väsin ruttu ära

    hei! ma teen rinnalt surumisel 4 x 10 seeriaid. raskustega balansseerin tunde järgi - vahel panen 2.5 - 5 kg järgmisele seeriale juurde, vahel võtan maha. seeriate vahel pean pause ca 2 min. aga noh, jõudu tuleb! ja lihast kah! püramiidi pole ma kunagi proovinud. ja tegelt tunnengi, et on väike loogikavastasus siin - kui 1. seeria teha 10 X raskus ja 2, 3, 4 seeria punnida sama raskust sama arv kordi, siis järelikult kuskil esimeste seeriate juures peab olema jäänud ju varu!!!? või on lihas 2 min piisavalt puhanud, et sama raskust proovida - kuigi, loomulikult, iga seeria kordused tulevad rohkema pingutusega! seega, loogiliselt võttes peaks püramiid olema ainuõige süsteem, tegelt?
  3. kodus

    Hei! Kui see on SEE "pink", siis on tegemist korraliku multi-vahendiga: http://www.kettler.net/articles/2004032213...0260/index.html Oli kunagi ka endal plaan midagi sellist soetada, kuid... Käin siiani ikkagi saalis, sest kodus trenni tegemine on nagu kodust kontori tegeminegi - tahaks nendel kahel kohal vahe sees hoida:) Kodune trennimine kipub üksinda nüridaks minema, puudu jääb sotsiaalsusest. Muidugi mitte, et saalis mulisemas ja TV vahtimas käiks. Lihtsalt, et näed, mida ja kuidas teised teevad, vahetad kogemusi, tekib tuttavaid, jpm. Lisaks võib saalitrennis pärast vee ja saunaga ohjeldamatult priisata:) Pingi puhul pead alati ka kangi ja raskused veel lisaks soetama - see maksab veel pea teise pingi hinna juurde. Kuid kui need pole Su jaoks argumendid, siis korraliku multi abil annab palju korda saata - harjutused ikka samad, mis saaliski:)
  4. äkiline valuhoog

    Eile, sooritades pos kaldpingil lendamist, punnitasin natsa rohkem, tegin ka suurema tempoga kui muidu, mistõttu kaelale sai osaks tavapärasest märksa suurem pinge. Äkki lõi pähe tugev valu. See sai alguse umbes kuskilt kõrva tagant, kaela ja kukla piirkonnas ja levis kiiresti pähe. Valu tugevnes iga südamelöögiga ja seejärel, normaalse hingamisrütmi taastudes, vaibus vaikselt. Tegin ettevaatlikult prooviks veel paar seeriat plokitõmmet rinnale ja paar seeriat reiepingil - olulist valu enam ei tekkinud, kuid selline kergelt valulik tukslemine jäi pähe püsima, süda oli paha. Saunas oli samuti ebamugav olla. (Täpselt sama juhtus mul rinnalt surudes ka u aasta tagasi - siis ei saanud enam mitu nädalat tavaliste suurte raskustega treenida - valu oli kohe peas tagasi.) Millest selline valu võis tekkida? Kas kaela võimalikust valest asendist ja ülepingest? Tuttava käest kuulsin, et tegu võis olla isegi mõne väikse veresoone lõhkemisega. Ei tahaks seda uskuda, sest siis peaks valu ju püsiv olema? Ja kas oleks nüüd õige näiteks nädalake vahet pidada? Praegu saan pead ja kaela liigutada, pöörata, painutada jne sama valutult nagu ennegi, kuid jah, mingi selline tuikamine on kaela ja kukla piirkonnas alles. Palun andke nõu, kel kogemusi, teadmisi. Thx.
  5. vormi säilitamine

    Tere! Olen oma treeningutega jõudnud enam-vähem koormusteni ja väljanägemiseni, millest kaugemale minekuks puudub tõsisem huvi. Noh, on selline jõuline, sportlik, sitke lihas. Küll aga olen väga huvitatud saavutatu säilitamisest. Siiani oli treening jagatud 2 tsükliks - 4-5 trenni nädalas, a 1,5 tundi. Ka aega hakkab nappima - päeviti käin tööl ja tegelen lisaks õpingutega + muud hobid, ja tunnen, et vahel on raske end sundida 4-5 õhtul nädalas saali. Nüüd on plaan, et piirdudagi 2 trenniga nädalas - 1 lihasrühm saaks siis kõva koormuse vaid korra nädalas. Muidugi on see parem, kui mitte midagi, kuid kas sellest piisab, et säilitada ka saavutatud toonust ja lihase reljeefsust, massi? Või teha harjutuste arvu vähendamise arvelt kava ümber, nõnda, et kõikidele rühmadele anda koormust 2 korda nädalas? Väikse kaoga lepiksin, kuid väga suurt taandarengut ei taha kuidagi lubada. Kuid äkki on see paratamatu?! On kellegil kogemusi, kasulikke näpunäiteid, äkki isegi mingi konkreetne kava?
×