Jump to content

okas25

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

okas25

  • Tase
    Algaja
  1. Intermittent fasting

    IF-i tõlget ma ei oskakski teha. Kuidas te tõlgiks seda?
  2. Intermittent fasting

    (naasesime põhiteemasse)
  3. Intermittent fasting

    Hah-hah Mul ei ole mõtet vist küsida, taas et mis see veel on ja mis on selle eesmärk. Saan aru, et sisemas tunnistad, et sa polnud päris professionaalne, aga kõrge ego keelab seda tunnistades välja ütlema. Ok fine. Aga sel juhul teeks ettepaneku kõikidele, et tunnistame siis kõik võrdselt end trolliks ja eksijateks, et oleks sõbralikult võrdne nö. Ja ütleme, et saime valdkonnale olulise uue liikme juurde! Ja oleme esimese arutluse kogemuse saanud valdkonnas, mis on väetis edaspidisteks arendusarutlusteks. Kas on soovi põhiteemasse naasta kellelgi või pole? Võime ka teraapilisel eesmärgil trollivalt jätkata, kuna olgem ausad, siis arutlus ja vaba suhtlus on üsna võõrad siin Põhja koreas:) Kas siin saidil on muidu steroidi president kusagil või mis sa selle nimega mõtlesid? (just trolling... ignore) N, kas muidu blogi sooviksid teha siia ja anda soovitusi treeningmetoodikas, lisada vormipilte jne?
  4. Intermittent fasting

    Teeme nii, härr psühhiaater. Kuidas muidu trollivaid linke lugeda funktsionaalselt, keegi teab? (just trolling...ei ole vaja vastata )
  5. Intermittent fasting

    Harva sinuga nõustun, kuid seekord olen päri. Ütleksin et valdkonnas parim pädevus (ing k). Arvan, et parima pädevusega isikud on valdkonnale pigem kasuks kui kahjuks ja ei maksa neid rumalaks pidada ega kiusata, või mis te arvate? Arvan, et enamik siin teemas tunnistab, et eksis, enamik trollis, aga targemaks said paljudes asjades rohkelt isikuid, näiteks Ralf sai arstiteaduse osas targemaks jne. Õppimine on intelligentne ja inimlik. Kas keegi tõstatab teema algataja teema aktiivseks nüüd?
  6. Intermittent fasting

    Mis see on ja mis on selle eesmärk? Kas selle eesmärk on tunnistada, et eksisid? Sel juhul peaks see asi sisaldama tõestust, et Aspergeri sündroomiga isikuid ei vaja ravi ega preparaate, mida soovitasid. Kui see tekst sisaldub seal, siis too see välja siia arutlusse ja me usume et eksisid. Vastasel juhul on sinu link väärtusetu ja pole oma eksimust suutnud kaitsta ühegi argumendiga. Miks siis soovitasid preparaate jaravi diagnoosi teadmata ja seejärel ütlesid, et ravida ei saagi tegelikult? Kas siis tunnistad eksimust ja trollimist alustuseks ja läheme põhiteemasse? Kas sa soovitad internetis inimestele preparaate sageli ja nad järgivad sind koheselt küsimata kas sul on arsti paberid? Kui jah, siis mis tulemused on neil sinu farmakoloogiliste preparaatide soovitustega tulnud? Igatahes soovitan kõigil mõelda, et kas on intelligentne uustulnukale nõndamoodi preparaate soovitada ja suhtuda kiuslikult?
  7. Intermittent fasting

    Sa ei pea ütlema ju, et lähed pissile või out'i ja siis tagasi tulema nagu enamasti tullakse. Ole rahulik, stabiilne, anna oma arvamused ja kuula teiste omi, arulte, vaidle. Minu arvates oli antud juhul militaar-institutsioonil diagnoosi panek korrektne, kuna kõik sportlased/fitnessistid on minu avrates oma hobiga selgelt äärmuslikud. Jõusaal pole normaalne, olgem ausad, samuti kalorite lugemine, see ikka viitab häirele. Minu arvamus.
  8. Intermittent fasting

    miks siis preparaate ja ravi soovitasid?
  9. Intermittent fasting

    Iga arvamus on väärtuslik ja iga inimene omab õigust mõelda ja arvata. Võtame sinu arvamuse viisakalt kuulda ja teen ettepaneku, et keegi teeb postituse, mille sisuks on ainult teema algataja tekst. Nii tunnistame end kõik sõbralikeks trollideks ja asume (põhi)teemasse?
  10. Intermittent fasting

    See pole häbiasi tunnistada, et eksisid nagu enamus
  11. Intermittent fasting

    Numm, sa pole eesti spordi valdkonnaga eriti kursis vist, oled hetkel nagu intervjuud tulnud välislähetusena siia tegema teadmata siinset olukorda? Kas oled vaadanud filmi The Interview kus ameeriklastest ajakirjanikud läksid erandkorras Põhja-Koreasse intervjuud tegema? Seal filmis ajakirjanikud ka polnud kursis kohaliku eluga jne. Seal P-Koreas näiteks arvas kogu rahvas, et Kim ei käi üldse WC-s, kuna ta ei vaja toitu nagu jumaladki. Kogu rahvas arvas siiralt nii ja kui nüüd vaba maailma ameerika ajakirjanik tuli muud väitma, siis see oli shokk. Seetõttu võiksid proovida suhtuda nö nagu Põhja-Korea'sse siinsesse foorumisse. Ära ole liiga entusiastlik oma arvamustes jne. Väljenda neutraalsemalt seisukohta. Jne.
  12. Intermittent fasting

    Ühtse tõe kogus on nagu aktsiagraafik, et võib langeda lausa nulli ühel päeval. Mida aeg edasi, seda rohkem populaar-teadused nagu treening/toitumine kaugenevad tõest, kuna aina rohkem huvipooli lisandub populaar-valdkondadesse. Poliitika, äri, mood- kõik mõjutavad aina rohkem. Näiteks osad kirjutavad psühholoogia raamatu ja promovad seda nagu piiblit, ainsat tõde, kuna nad autorina teenivad selle raamatu müügiga kasumit. Olgu siis selles piiblis mistahes moodne teaduskauge jutt. Eestis on puudus suhtlemis kogemusest. Kui keegi Fred arvab teisiti, siis pannakse talle diagnoos peale, saadetakse asumisele ja arutlus lõppeb ja jääb mulje ühtsest ainutõest. Et tekiks see kogemus, peaks enne enne looma vastava sõnaõigusliku õiguskorra, kus inimestel on õigus arvamusi avaldada ja teistel võimalus nende arvamuste rohkusega harjuda ja argumenteerima õppida. Vaatan siinse N-i postitusi Paleo-foorumis ja seal on täiesti normaalne vestlus, kellelegi ei soovitata preparaate ega trollita: http://www.rawpaleodietforum.com/profile/?area=showposts;u=67400 Spordivaldkonnas ja eriti eesti omas on rohkelt valeinfot. Näiteks alles hiljuti on hakatud seda väljatooma. Kalmus näiteks hiljuti ilusti andis seisukoha BAV-i kohta. Imre BAV-i ja metoodikate kohta enam ei norita jne. Kindlasti siin teemas kõik tunnistavad end trolliks ja ka seda ,et võiks siis proovida arutlust arendada? Tundub nagu Põhiseaduslikud eeldused on nüüdsest selleks olemas:)
  13. Intermittent fasting

    +1 Toitumine ja treening on tõesti asjad, mida kasulikum enda peal katsetada ja õpida. Ühtset tõde ei leidu.
  14. SKG transformation journey

    Enamik inimesi maakeral kasutavad steroide ja hormoone. Mõned lisaks ka insuliini. Normaalne.
  15. On olemas teadud mõõtmismeetodid, mis oskavad mõõta raske metallisid. Võin nimetada standard meetodi nime hiljem. Tean ise, et tööstus lisab ka kogematta rauda, mis ei seedu aga mida magnet tõmbab. Võin siia tuua hiljem video kuidas saate testida oma preparaatide tööstus raua taset magnetiga. Spordi preparaatide tehnoloogia lihtsalt lisab natuke tööstus mürke ja huvitav on alati uurida et kui palju neid siis on.
×