Jump to content

n2k

Kasutajad
  • Sisu loend

    182
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

n2k

  • Tase
    Kasutaja

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Stikeforce 2011 Kes võidab?

    ilmselt overeem kolistab kotti omale tiitli kui werdumil sõna öelda pole. Paljud tahavad emelianenkot aga mina ei tea kuidas tal vorm viimasel ajal.
  2. Toitumine enne ja pärast trenni

    Nojah, oleneb nii mitmest asjast, et ei saagi väga täpselt paika panna. kui lihasmassi kasvatad ja 3-4x nädalas jõusaalis siis miks mitte 2
  3. Toitumine enne ja pärast trenni

    Targad onud rääkisid, et ööpäevas 2g valku iga kg kohta ehk 80 kilone mees kes sööb 5 korda päevas umbes 32g iga toidukorraga.
  4. kaalust alla

    Minu viga jah, ei lugenud korralikult läbi :[ Ära siis karju kohe 13. aastasena pole lihtsalt luud ja lihased nii välja arenenud veel, et saaks rahmeldama jõmmis hakata raskustega. Kui soov siis pigem rohkem korduseid väikeste raskustega.
  5. kaalust alla

    Üle teema on sellest juttu. 5x päevas sööd ja hommikusöök on väga tähtis. Sööd vähem kaloreid kui kulutad ja sixpack tuleb. Üldiselt 13 aastaseid ei tohiks lubada veel jõusaali, noor oled. Nii noored tüdrukud ei vaata ilmselt su sixpacki ka et seda ilmtingimata vaja oleks. Küsi kehalise kasvatuse õpetajalt, ta oskab sind juhendada(loodetavasti) mida tegema peaks jõusaali asemel. Üldiselt on ÜKE koolides kurvastama panevalt väheseks jäänud
  6. Saun iga päev?

    See artikkel pani mõtlema, et miks ehitatakse spordihallides ja spordiklubides riietusruumi ka saun. On ju seal artiklis öeldud, et soovitatakse sauna umbes 2 tundi pärast pingutust alles minna. Ei usu, et keegi viitsib riietusruumis 2 tundi oodata ja siis alles saunamõnusid nautima sukelduda. Kas tahtlik klientide ohustamine?
  7. Kiivika toitumiskava

    hommikul : 5 munavalget + 2 munakollast õhtul : 5 munavalget ainult nii loen mina välja ja loogiline tundub ka.
  8. Kommenteerige kava

    Kõht taastub suhteliselt kiiresti, seega mõtlesin, et teen esmasp. ja kolmap. viisakalt ja reedel annan vatti. Tänud kõigile muidugi näpunäidete eest
  9. Kommenteerige kava

    Kas tõesti pole midagi valesti? Või on nii palju valesti, et keegi ei vaevugi kommenteerima.
  10. Kava 13-aastasele

    Natuke vara jõusaalis käia. Ma soovitan sul kuhugi trenni minna. Kui spetsiifilisemalt tahad, siis näiteks ujumistrenn on väga hea üldise treeningu mõttes. Kahju, et tänapäeva lapsed ainult arvuti taga aega veedavad. Nooruses ei tohiks ka jõusaali minna, pigem üldpõhi alla teha mõne muu trenniga. Tulevikus on seda palju raskem teha. Praegu võib jutt liiga ülistav olla, aga tulevikus tuletad veel sõnu meelde ja oled väga tänulik, et nii varakult trenni läksid. Ma käisin väiksena(7-13a) ujumistrennis ja siiamaani kahetsen, et sealt ära tulin.
  11. Tere! Koostasin ise ühe kava mida järgima tahaks hakata ja paluks mõnel teadjamal inimesel kommenteerida mis valesti, mida võiks muuta jne. Esimene päev(Esmaspäev) Rind, Biitseps, Triitseps, Kõhulihased Esimene seeria on alati soojendusseeria - Venitusharjutused Rinnale: - Kätekõverdused 1x20 - Lamades surumine 4x8-10 - Risti tõmme trenažööril 4x8-10 - Istudes lendamine ettepoole 3x8-10 Triitsepsile: - Prantsuse surumine lamades kangiga 4x6-8 - Seistes ploki alla surumine 4x8-10 Biitsepsile: - Seistes küünarvarte kõverdamine 4x6-8 - Istudes sama asi üle pingi 4x8-10 Kõhulihastele: - Kõhupingil keretõsted 3x20 - Jalgade tõsted rippes 3xmax Teine päev(Kolmapäev) Selg, Õlg, Kõhulihased - Venitusharjutused Seljale: - Kangi surumine kukla raha istudes 4x15 - Kangi tõmbamine ette istudes(kitsa haardega) 4x15 - Kere tõstmine pingil 3x10 Õlale: - Lendamine püsti hantlitega 3x8-10 - Lendamine trenažööril 3x8-10 Kõhulihastele: - Keretõsted kõhupingil 3x20 Kolmas päev(Reede) Jalad, kõhulihased - Venitusharjutused Jalgadele: - Jalapress 4x15 - Kükkimine kangiga 3x8-10 - Trenažööril istudes jalgade kõverdamine 3x8-10 - Trenažööril kõhuli jalgade kõverdamine 3x8-10 - Pöiale tõus kangiga turjal 3x8-10 - Sääremasinal 3x8-10 Kõhulihastele: - Rippes jalgade tõstmine 3x20
  12. Mul oli sama jama, aga ei käinud jooksmas. 3 nädalat järjest kõht valutas, hooti käisid tugevamad valud läbi. Käisin ka arsti juures kuna valud muutusid peaaegu väljakannatamatuks. Arsti juures ei osatud ka midagi öelda, ütlesid ainult, et nende arust on kõik korras. Tegin antibiootikumide kuuri ja valu läks ära. Tuli välja, et põletik oli kuidagi sisse pugenud.
  13. probleem rasvaprotsendiga

    50% süsivesikuid on meeletu? Ju siis tõesti tuleb süsivesikuid maha võtta ja rasvu juurde lisada. Praegu on rasva osakaal 18,5%. Soovitatakse kuni 30% aga seda juba alakaalus vaevlevatele.
  14. probleem rasvaprotsendiga

    Miks valku nii palju? Sa peaksid 8-9 korda päevas sööma, et sellist valgukogust omastada. Süsivesikuid võid lisada ehk, kui sa 5 korda nädalas trenni teed. Miks rasva lisada kui ta rasva % alla tahab saada?
×