Jump to content

IndrekPuhm

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

IndrekPuhm

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 05.06.1981

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    https://www.facebook.com/Indrek-Puhm-road-to-aesthetics-1562092420675293

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Cedric`s posing routine and aesthetic look is another level for my eyes or should I say he looks like golden era bodybuilder. As I have seen his routine live all I can say he is the man!
  2. Kuido Jõgisalu FAST Team

    Arms day everyday
  3. Kuido Jõgisalu FAST Team

    Tänud veelkord Kuido külalislahkuse eest, trenn oli mõnus ja Pärnus toidud maitsvamad Kokkuvõttes vaid kiidusõnad, saal igati eeskujulik, seadmed head ja mis peamine väga tugev seltskond koos! Saan kinnitada, et on mida oodata, kui Kuido, Hans ja Ramil viimase kasuka maha võtavad siis vormid on meestel eeskujulikud.
  4. Kõrval tuba tervitab ja koputab vastu! Müts maha Ott, see on äge et live broadcasti pead!
  5. Tere, Olen kohe kohe pileteid broneerimas, kui veel kellelgi autos kohta pole, siis meie auto peal veel ehk kahele jaguks. Kui kellelgi huvi siis palun reageerida, kui ei siis Lahtis kohtume! Parimat Indrek
  6. Tere, Ott saatis täna osalevatele sportlastele majutuse osas kirja, loodan et kõik on endale toakaaslased leidnud. Kuna transport on ka kõigil enda korraldada, siis tekkis küsimus mida võiksime laiemalt arutada, kas ja kuidas keegi transporti plaanib korraldada? Oleme planeerinud Kaspariga autot jagada ja mugavaks liiklemiseks pakuksin välja veel 2 vaba kohta autos. Vajaduse korral on võimalik ka suurema autoga minna, kus oleks kokku ruumi 8le inimesel, millest 2 hõivatud. Olen saanud ka juba täpsema pakkumise laevapiletitele, seega kellel huvi siis palun ES siin või FB kaudu kontakti võtta. Osalejatele head ettevalmistust ja kutsun ka spordihuvilisi kaasa elama tulla! Keep it real! i!
  7. Kuna sooviti ka elektroonset regamist, siis kas ja millal lõplik registreerunute nimekiri üles pannakse selle baasilt ning millal lõplikud kategooriad selguvad. Ette tänades
  8. Kas korraldajatel on ka mõne hotelliga kokkuleppeid majutuse osas. Ehk kaugemalt tulijatel võimalik majutada ennast päev varem soodsamatel tingimustel?
×