Jump to content

Rydelle

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Rydelle

  • Tase
    Vaatleja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Not Telling
  1. Jooksmine

    Aga millist kardiot siis tegema peaks, et tagumik olematu poleks? On mul seda üldse eriti vaja, kui olen tegelikult päris peenike? Äkki piisaks jõutreeningutest...
  2. Jooksmine

    Tere Ei tea, kas on selline teema kuskil olnud, kuid küsin ikkagi. Kas jooksmas käimine treenib ka mingil määral jalgu ja tuharaid? Lisanduvad tegelikult ka jõuharjutused, kuid kuidas on jooksmisega?
  3. Suveks trimmi

    Suht naljakas oli, Zeusipoeg. Aga mul vist toitumine niiväga korras ei ole, ei söö küll igapäevaselt mingeid burgereid ja friikaid (viimasel ajal enam ei tahagi neid), kuid natuke šokolaadi vms küll. Ja üldiselt ei jälgi, mida söön, hommikul võileib, koolis see, mida pakutakse ja siis kodus õhtusöök ja enne magamaminekut on enamasti keefir või jogurt vms. Ei ole sellist asja, et taldrikul on liha, salat, riis ja ma ei tea mis veel, vaid lihtsalt näiteks makaronid.
  4. Suveks trimmi

    Kas siis juhtub midagi, kui ma mõni nädal teengi näiteks ainult 3-4 korda? Vahel lihtsalt ei jõua või olen väsinud.
  5. Suveks trimmi

    No see kava pole vist tõesti nii raske, järjest annab ära teha küll.
  6. Suveks trimmi

    Aga no kas siis ka tõesti ei piisa sellest iga päev 15-minutilisest kavast, kui ma käin kaks korda nädalas tantsutrennis, mis on mõlemad korrad vähemalt talveperioodil üks tund? Seal teeme ka vahepeal jõudu ju ja isegi kui lihtsalt tantsime, siis vahepeal annavad lihased tunda ka, et nagu treeniks kohe. Ja lisaks hakkame ju jooksmas käima, mis tähendab, et siis on mõni päev trenn kaks tundi ühe tunni asemel. Tegelikult on ju see ka mingigi sport, kui ma viis korda nädalas koolist bussiga koju tulen ehk kõnnin umbes 1,5 kilomeetrit. Vähemalt ma arvan. + Vahel isegi juhtub, et teen neid harjutusi kauem, kui 20 minutit. + Kehalise kasvatuse tund koolis, mis on kaks korda nädalas ja kus me igakord vähemalt jookseme.
  7. Suveks trimmi

    No ei mõtlegi tegelikult, et ainult suveks, lihtsalt kui ma seda kuupäeva paika ei pane, siis ma muutun veel laisemaks ja ei teegi. Muidugi tahaks edaspidi ka ju selliseks jääda, mitte ainult suveks.
  8. Suveks trimmi

    Tere! Kuna igalpool suunatakse siia foorumisse, siis kirjutan siia. Olen kohe-kohe 15-aastaseks saav neiu, kellel on soov oma keha treenida. Põhiliselt tahaks muidugi, et oleks kõhulihaseid paista (mitte sixpack) ja tagumik oleks ka ilusam, kuid ka käsi ja jalgu tuleb treenida. Käin kaks korda nädalas tantsutrennis, mõlemad korrad on trenn tund aega. Kui ilmad soojemaks lähevad, pidime hakkama ka jooksmas käima. Lisaks teen kodus ise jõuharjutusi mõne plaadi järgi. Alustasin kuskil sügisel, oktoobris või novembris, nii harjutustega kodus kui ka tantsimisega. Paar kuud tegin ühetunniseid kavasid, kuid nüüd on selline laiskusemoment, sest palju on õppida, loovtöö, eksam. Teen hetkel umbes 15-minutilist kava umbes 3-4 korda nädalas, mis sisaldab harjutusi tervele kehale. Kavatsen hakata tegema ikka rohkem ja üks päev peab vist siis puhkuseks ka jääma. Muidu olen peenike, kaalust nii väga ei suuda juurde võtta, aga midagi ikka. Veel tahaks lihaste arvelt ka kaalust juurde võtta, hetkel kaalungi umbes 46-48 (vahel harva ka 49) ja olen 165 cm pikk. Viimasel ajal olen hakanud lihtsalt rohkem sööma, varem sõin vaid hommikul, siis koolis natuke, kui toit ei maitsenud ja siis pärast veel kodus kommi. Nüüd olen hakanud koolis normaalselt sööma ja kodus ka, kuid kommi söön ma ikka, aga mitte palju. Üritan vältida rohkem rämpstoitu, kuid päris tervislikult ma toituda ei oskagi. Kas 15-minutilisest treeningust + tantsutrennist piisab, et saada keha ilusaks, kui teha näiteks harjutusi 6 korda nädalas ja üks päev puhata? Kas näiteks suveks oleks võimalik siis trimmi saada niimoodi? Kas neid tuleks siis teha peaaegu iga päev? Kas toituda tuleb väga tervislikult või piisab sellest, kui ma lihtsalt ei söö kommi, üleüldse rämpstoitu ega joo karastusjooke?
×