Jump to content

flywire

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

flywire

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kõhurasv

    Hei, Olen 19 aastane noormees. Nüüd viimasel ajal ülikoolis on trennid tahaplaanile jäänud ning rohkem hakanud alkoholi tarbima, täna sain aru, et see on vale kui märkasin et kõht ette tekkinud. Oskab ehk keegi nõu anda, nö "parimaks" viisiks kuidas kõhurasva põletada? Jooksmisega tegeleda ei saa, kuna alaselg on haige. Kõike muud saan ilusti teha ja uuest aastast hakkab uus trenni hooaeg!
  2. Tagasi trenni

    Tervist, Kaks aastat tagasi alustasin jõusaalist käimist ja siin foorumis ringi tuhkimist, elu oludel pidin lõpetama jõusaalis käimise(ei saanud traumat ega midagi, rahu). Nüüd tuli ikka see isu tagasi, et trenni teha, end paremini tunda ning ka ilusam välja näha (miks ka mitte?!?). Kuid kui vanasti mul pärast trenni pesus/saunas olles lihased värisesid ja oli tunda nende kasvu?!?!, siis nüüd ei tunne ma mitte midagi. Trennis teen rahulikult ja korrektselt harjutusi, raskused on suuremad ja suudan lõpuni kannatada, pärast harjutuse sooritamist on lihases väike väsimus sees kuid õhtul/hommikul ei tunne ma midagi... Kas lihas ei kasva või ta lihtsalt "roostes" ja vajab natuke rohkem trenni tegemist, et tulemust oleks tunda/näha? Toitumine on enam-vähem korras. Lisainfona siis, olen 18 aastat vana, 70 kg ja ligikaud 187 cm pikk (pikk, kõhnemavõitu).
  3. Trenn torudel

    Tervist. Olen 17-aastane noormees ja elan Pirital. Metsas on hea koht trenni tegemiseks, torud jne. Kuna ilm ka lubab juba siis üritan jõusaalist välja ronida, loodusesse. Ja probleem on selles, et oleks vaja sellist toredat, ilusat kava, mis hõlmaks kogu keha lihased, mitte ainult ntks käed.. Eelmine aasta kasutasin programmi MadBarz telefonis, oli üpris mõnus ja arengut veidi tunda. Tahaksin teie, kui proffesionaalide tagasisidet, et kas peaksin jätkama sealt mingit kava eelmisest aastast või oskate ehk teie mõnda soovitada? Muscle-up'i kahjuks ei jaksa veel, kuid motivatsioon selleks on olemas. Pealthaardega suudan tõmmata oma 10 korda ära.
×