Jump to content

T

Kasutajad
  • Sisu loend

    145
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

T

  • Tase
    Kasutaja
  1. tellimine

    sõltub. mul on tekkind küll hunnik jamasid ja enam ei jända. näit oli siuke juhtum et nad seal usas kirjutasid arve sellise loetamatu käekirjaga ja ilma koma kohata et umbes näit 30,90 dollarist sai 3090 dollarit. ja siis tahtis postitöötaja sellelt 3090 makse . 3090 daala on eesti rahas ikka tiba rohkem kui sendikopikas. no see käekiri oli ikka nii null et polnd lihtsalt seda (,) komat seal vahel, ma vaatasin et pakk hoopis jaapanist tulnd ja tegemist hieroglüüfidega.
  2. nitrotech

    no niivõrd kuivõrd ) saaks kasumit ka oleks täitsa lahe aga paraku sellest võib vist ainult unistada.
  3. artic club

    noo kui sa tallinnat silmas pead siis teil seal on jah hunnik normaalseid klubisid aga tartus on teine teema.
  4. nitrotech

    to mister. kas sinna maksud ka otsa arvutasid. liitusime ju EU - ga ja USA pole EU liige ehk kõik mis kallim kui õõvist 343 eeki sinna läheb vähemalt käibemaks kui mitte veel mingi maks otsa. käibekas 18%. enne läks käibemaks otsa siis kui toode kallim kui 1000 eeki. to coleman2. sain su maili kätte ja vastasin. et mul lõppeb trenn ca 14.00 ja alates 15.00 oleksin valmis. maila mis arvad.
  5. nitrotech

    ja no kel tõesti rahakott ei kannata siis võib ju sõbra/treeningkaaslasega kahe peale osta. ega see mingi 60% möga pole. toodet kulub vähe.
  6. nitrotech

    kui puraka all nitrotechi mõtled siis on veel alles jah. aga tõsiselt äkki mailad mulle. tallinn - tartu vahemaa ei ole ju nii pikk. äkki õnnestub midagi välja nuputada. toode on tehase poolt kinni pitseeritud ehk ei ole avatud. säilib kuni november 2005 ehk aegunud ka ei ole. ma ütlen sellist pakkumist teist ei tule. kui kusagilt välismaalt tellima hakkad siis veel näed pöörist rahakotis.
  7. artic club

    a kusjuures tõstavad ja pesevad
  8. nitrotech

    aa okay sry. coleman2 tõesti päris huvitav pilt. varsti annabki colemani mõõdu välja. kui vanus alla 21 soovitaks võistlema minna. sellist juuniorit igapäev ei näe.
  9. nitrotech

    mis sel nitrotechil vanusega seost on? kui mõtled et mingi ei tea mis usa hormoone täis toode siis paned 100% puusse. nitrotechi müüakse ka euroopas ja euronormid on kõigile teada. mis sa mõtled et kui toode oleks vigane lollus siis ma siin Oti foorumis pakuksin seda või? selliseid asju pakutaske teistes kohtades. seal kus metaanigi.
  10. artic club

    mina käin tartu articus ja olen üliamalt rahul. klubi on lahti iga päev hommikust õhtuni ka pühade ajal nagu õige klubi olema peab. mitte nii et mingid krdi suveajad ja siis kogu kaader korraga saalis et korralikult trenni teha ei saa. minu jaoks on see kõva argument. ja argumendid maksavad.
  11. nitrotech

    aga kas lähiajal tartu pole asja. või on sul ehk mõni tuttav kes tartus elab. aga maila mulle kui mõni idee tekib : t6t6nn@hot.ee
  12. nitrotech

    celltech müüdud nitrotech veel müüa. ei ole ta midagi mingi tavaline ultrafilteeritud vadak. hoian praegu pakki käes. loen mõned märksõnad - Ingredients: 97 % whey protein isolate, micronized creatine monohydrate, glutamine blend jnejne. Contains Synthepro, Nitroxen, Insulogen jne. see rivi on ikka meeletult pikk. Supports insulin sensivity, promotes nitrix oxide jne sama info on saadaval ka www.muslcetech.com hind 640. teist võimalust enam ei tule. või kui keegi teab kust saab odavamalt andke mulle ka teada.
  13. nitrotech

    noo nagu sai juba kirjutatud. ehk siis tooted mida müün : muscletech celltech 1,8kg pakend -hind 730 EEK ja muscletech nitrotech 900g pakend hind no 640 ja sellest allapoole enam hindasid ei lase. sellest tuleb mu halvim äri üldse. välismaa webipoodides võivad hinnad ju madalamd olla aga toote eestisse saamine läheb koos maksudega päris kalliks. näit bodybuilding.com - ist tuleb praktiliselt sama celltech 924 eeki + maksud. ja nitrotech tuleb 646 + maksud. sellist võimalust teist ei tule. kaup on tartus.
  14. nitrotech

    eeh tahaks näha milline töö tagab sulle päevapealt rulli. ja pealegi ongi raha vaja selleks et minema kobida. laenu on võetud ja mobla on ka loosis. hetkel on vaja muskli asemel gashi. ma ei pea ennast nii tegijaks et väita kas mingi toode on parem või halvem. seda teevad minu eest jay cutler ja dexter jackson. näit nitrotech on usas top 50 müüdavama proteiini seas top 10 sees. vaatamata sellele et hind on pea 2 korda kõrgem. vaevalt rahvas nii loll on et tavalise jahu eest 2x kõrgemat hinda maksab. midagi peab seal ikka olema. ja seda ''midagit'' olen ise kogenud ma saan aru et takistuseks on hind. teen - 100 eeki mõlema purgi pealt. ausalt öeldes olen pisut hämmingus. näit 1.8 kg celltech 730 eeki teeb 900g hinnaks 365 eeki. see ei saa juu kallis olla. ma arvan et kui ma müüksin 10 kg koti vene valku 100 eegi eest. kus pole isegi 50% valku sees siis oleks vist siuke nõudlus niiet maa must.
  15. Vajan abi

    ott vajab abi mehed. andke nüüd tuld. ise kahjuks ei oska aidata.
×