Jump to content

Agnes1h

Kasutajad
  • Sisu loend

    183
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Agnes1h

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 25.07.1981

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Tallinn
  1. Riided: Gasp ja BetterBodies

    Just käisin seal ja juba kaubamärkide nimistust seda ei leidnud... Eks ma siis läen kaen uuesti...
  2. Riided: Gasp ja BetterBodies

    Kas keegi teab, kus müüakse Better Bodiese tooteid? Leidsin M&F Hersist just sellised püksid, mida osta tahaks ...aga ei tea, kust otsima peaks minema...
  3. veebi mitte kasutajasõbralikkus

    ok, tänud! proovin minu pärast võib selle tehnilise kirjavahetuse nüüd foorumist ära kustutada! Asi lahendatud. Ma ei teadnud adminni meili, et kohe otse kirjutada.
  4. veebi mitte kasutajasõbralikkus

    Niih... midagi hakkab ehk selguma. Mul on tehtud linnuke sinna kasti, et kui lisan teema (või kommenteerin teemat), siis selle postituse vastused tulevad mulle e-postile. Teavitused e-postiga: "Automaatjälgimine - lisa teemad, kuhu postitad, automaatselt jälgimisnimekirja" NB!!! Küll aga olen täpsustanud KOHE selle valiku all, et "ÄRA TEAVITA" - "kui lubasid automaatjälgimise, vali, kas soovid teavitusi e-postiga". Vabandan pisut tormaka süüdistuse pärast, kuid ometigi, milline valik siis õige on? Ja see on ju ka vastuoluline, kui ühe ja sama asja kohta saan valikut niimoodi vastuolus teha. Oh, seletasin seda nüüd ise ka ehk pisut segaselt, kuid adminn ehk saab aru...
  5. Väga kummaline meetod fitnessi poolt oma infot levitada, et mind lihtsalt ise lisatakse listi, kust hakkab tulema päevapostituste sisu, kui ma seda tellinud pole. Ja ma ei suuda leida foorumist minu seadeid, et seda maha keerata. Palun täpselt juhendit fitnessilt, kust seda teha? Üleüldse on fitness veeb ja foorum arutult keeruline ja mitte kasutajasõbralik. Kunagi rääkisin sellest ka ühe itimehega, kellele seda kurtsin. Juhuslikult tuli välja, et tal olid mingid seosed ka ise kunagi selle veebi tegemisel ja abistamisel. Ta väitis, et oli püüdnud selgeks teha, et asi on mõttetult keerukas, kuid musklivennad ei jätnud oma jonni ja ei saanud sellest aru. Kas tõesti?! Ja igal juhul palun seda infot, kuidas seda seadistust maha saada!
  6. tervis ja elustiil

    Miks naljatilk?! Tead, kui tõsiselt nad seda asja võtavad. Enne kui sa neid lähedalt rääkimas pole näinud, ei tea sa seda! Kusjuures see tõsidus ajab suisa naerma aeg-ajalt! Vbl mõtlesidki seda? Ei, ega ma tglt üldse ei mõnita ega halvusta aga see ankeet on lihtsalt osa nende müügistrateegia lähenemisest potentsiaalsele kliendile. Toodetel endal pole ilmselt väga häda midagi, kuid see müügivõrguvärk vist eriti eestlasele ei sobi eriti, ma arvan. Olen isegi tarbinud ühte-kahte HL toodet. Mul üks tuttav tegeles HL-ga kunagi. Jaa, ma tean igasugu neid kuulujutte ka ja erinevaid hinnanguid! Ma ise ei kurtnud asja üle. Mõjub küll aga ikka õige toit parim aga talviseks vitamiinikuuriks käib vast küll. Tegemist on ilmselt just Herbalife´iga, sest nii nad on lähenenud asjale.
  7. Appi, allavõtmise asemel hoopis juurde...

    Õhtul süsivesik, kui soov kaalus alla, pole nagu vist parim. Mina sööks nt kodujuustu. Ja kui su trennid väga õhtusse jäävad, siis ei tohi pärast trenni end liiga näljutada. Lihas vajab ju toitu, et mitte iseennast ei hakkaks "sööma". Aga üldiselt, vaadates su postituste vähest aru, võib arvata, et oled siin uus. Loe parem seda foorumit ja artikleid siin kõvasti! Saad kõvasti targemaks!
  8. Kaal ei lange - mis valesti?

    Mina olen aru saanud, et see rasvapõletuspulss, on nagu ta on. Trenni ajal võib see tõesti mõjuda, kuid pärast enam mitte. Siit veebist infot kogudes, sain ma aru, et selleks, et keha rasva kulutaks, on parim viis viia keha trenni ajaks nö stressireziimi - nt HIIT treening. See põletab kaloreid kuni ca 24 h pärast treeninguid. Olen ka aru saanud, et kui Sa teed pidevalt ja sageli seda "imelist rasvapõletusreziimi", siis lõpuks harjub keha selle treeningkoormusega nii ära, et midagi ei kukku enam kaalus alla. Mina olen lugenud ka seda Fredi artiklit ja hoolimata sellest, et ta soovitab õhtul lõõgastuseks süsivesikuid süüa, olen mina aru saanud, et kaalu langetamise ajal see küll parim valik pole. Õhtul pigem valk ehk nt kodujuust. (remark: Muide, "Aasa" teraline kodujuust, mida Maxima toidupoeketis müüakse on megahea!!! ) Need on minu teadmised ja süntees just siit veebist infot kogudes. Kuigi jah, aeg-ajalt on siin ka palju vastuolulist võimalik leida aga mina usun sellesse, mida kirjutasin. Miks? Sest see tundub loogiline! Olen ise märganud, et mul kaal kukub nt siis kui tegelen jooksuga, mis võhmale võtab, kui et "munen" tundide kaupa nädalas madalal südamekoormusel trenakal. Ja see oli nii juba siis, kui ma midagi HIITist ega rasvapõletusreziimidest ei teadnud. Seega ei saa seda platseeboefekti alla liigitada.
  9. andke nõu aeroobikajalatsite valimisel

    Mina olen tarvitanud üldtreeningujalatseid ja mulle tundus lõpuks, et need olid liiga kobakad. Vbl sai valitud liiga lai mudel, mul kitsam jalg. Seda tasub kindlasti jälgida, kui valid! Aeroobikat oli minu meelest üldse paha neis teha, sest jalats oli kuidagi kõrge. Mõtlen seda osa, mis pahkluu lähistel, mitte talla paksust. Nagu takistas karglemist aeroobikas. Olen nüüd rahul ses mõttes madalama jooksutossuga, mis ka vähem kaalus. Aga tegelikult leidsin, et päris rahule jäin vaid siis kui lasin spetsiaalse spordijalatsi sisetalla vormida vastavalt minu jalale. Kahjuks ei tea ma, kus sellist sisetalda Eestis saab lasta teha, mõned spordipoed vbl omavad selle kohta infot... Ise lasin selle sisetalla teha Helsingis.
  10. Piimatoodetest ei saa kaltsiumi

    Minagi olen kuulnud seda, et piimatoodetest ei pidavat kaltsiumi saama erinevalt vastupidisest laialt levinud arvamusest. Ja seda põhjendati teadmisega, et ca omastamiseks on vaja magneesiumi. Kahjuks ma ei leia enam seda interneti lehe linki üles vaid google märksõna otsingu peale. Kui leian, siis saadan lingi.
  11. veredoonorlus

    Hahaa! See on küll omapärane lisand - sh raha eest! Nagu keegi rumal võikski arvata, et raha kedagi päästab, kui ollakse seksuaalselt aktiivsed. Ise olen korra doonor olnud. Andsin keskpäeva paiku verd ja pärast oli mul šokolaadist jms hoolimata väga IMELIK olla. Just "imelik", kirjeldaks ma. Nagu oleks pilves vms. Pärast oli vaimsele tööle (rahulik kontoritöö) võrdlemisi raske keskenduda. Rohkem ei taha seda tunnet kogeda. Kuigi samal päeval ei soovitata treenida, arvasin, et vaikne valsitrenn õhtul ei tapa. Ei tapnudki, kuid olin keskmisest nõrgem tantsutunnis. Minu meelest on seda kuradima palju, kui palju võetakse verd doonorluseks ühe korraga! Kui nad nii palju korraga ei võtaks, ei oleks ma end ehk nii imelikult tundnud ja võib-olla oleksin doonor ka edaspidi, aga nüüd siiski mitte. Üks mu sõber, kes on ratta sõitmisega tegelenud tõsisemalt, ütles, et oli kevadel verd andnud. Ta leidis, et see oli rikkunud kogu tema suvise rattahooaja! St kehvemad tulemused olid. Edaspidi ta kas verd ei anna või ei planeeri seda sellisele perioodile, kus see tulemusi võib rikkuda.
  12. linaseemneõli ja muud rasvad!

    Kui sa oled Tallinnas, siis... ja kui sa oled Balti jaamas trammipeatuses, seljaga Toompea poole, siis näedki, et otse üle tee on ühes madalas majas väike pood. See on aiandus- ja mesindustoodete pood. Seal müüakse linaseemne õli ja teisigi õlisid. Vähemalt minu ema käib sealt isale neid terviseõlisid toomas No see ei olnud suurem asi seletus aga täpselt nii mulle ema seletas. Kui natuke aega ringi vahtimiseks võtta, leiab poe kiirelt üles.
  13. Pealkirjata.

    Miks sa end veel niimoodi piinad? Miks sa arsti juures asja kontrollida ei lase?
  14. Planet Sport

    Kullake, see siin on fitness foorum. Kõige targem on sul ikka planeti enda veebist või infotelefonilt leida/küsida vastus. Tõenäosus, et saad sealt kõige adekvaatsemat infot on seal suurim.
  15. Täielikult naiste teema

    ALGTEEMAST Tänud vastuste eest. Seda ma arvasingi, et seal peab olema mingi hormooni mõju. Möönan, et mu sõnastus oli veidi kehv. Point oli selles, et liigutamisisu suureneb just päevade eel ja ajal. HORMOONTABLETTIDEST Mis hormoontablettidesse puutub, siis ma olen neid ise viis aastat tarvitanud vanuses 16-21 ja tean, mida need "kaasa toovad" ja "ära viivad". Ma ei jõua ära kahetseda, et neid tarvitasin. Olin ju noor plika, kes allus kergelt poiss-sõbra survele, et tema kondoomiga ei tee ja günekoloogi heldusele neid lahkesti kirjutada. Nüüd, kui ma neid enam ei tarvita, võib öelda, et "ärkasin ellu". Hormoontablettidega oled nagu tuim tükk, kel kogu aeg on rütm sama. Nüüd ilma tablettideta tajun ma naise tsüklilisust palju paremini. Ma ei oskagi seda eriti sõnadesse panna aga lihtsalt saab tajuda, et oled naine! Olin ma ju alustanud nende võtmist alles siis kui olin veel peaaegu laps. Ei teadnud ma midagi naiseks olemisest ega naise tsüklilisusest. Kõik see, mis käib loodusega kaasas. Laiema tunnetuse leidmine võttis aega u 1,5 aastat pärast seda kui lõpetasin nende tarvitamise! Mingi 3-4 kuulise pausiga ei osanud ma mingeid muutusi märgata. Ka mees/mehed märkavad muutusi, eriti voodis. Ma ei soovitaks ühelegi mehele suruda oma naisele hormoontablette peale, et kondoomi vältida. Naine, kes ei kasuta tablette on palju rohkem (seksuaalne) naine ja kondoom ei kaalu neid pos. külgi ülesse. Samuti on vajalik ju hormoontablettide marke vahetada pika tarvitamise peale või teha pause. (Nüüd vist ei soovitata enam pause teha?!) Pause tegin ka mina vahel harvemini, kui oli tekkinud vajadus selleks. Viimane kord pärast tablettide ära jätmist vaevlesin ma ca 1 a tsüsti käes! Muidu on kaks korda ähvardanud günekoloogid noa alla saata… Suur hormonaalne muutus võib kergemini tsüste kaasa tuua. Need pillid pole teps mitte nii "ohutud", kui seksuaalkasvatuse haridus ja günekoloogid väidavad. Ammu on juba räägitud nende ohtlikkusest liig pikal tarvitamisel, et need ka vähki võivad soodustada. Ma arvan, et sellest on igaüks lugenud meediast. Mul on arstist sõbranna, kellega oleme ka sellel teemal rääkinud. Kahjuks ei ole ma nii hea mäluga, et siia üles lugeda kõik tema poolt manitud negatiivsed mõjud, mis veel hormoontablettide kasutamisega kaasnevad, kuid üks, mis mul meeles on, on kasvav koormus nt neerudele. Paratamatult pole see ju keha jaoks päris normaalne olukord, kui ta selliseid lisaaineid saab. Ta on rääkinud hormoontablettide teemast ka günekoloogidega ja kui arst arstiga räägib, siis lõpuks nõustuvad günekoloogidki, et need pole nii "süütud", nagu ühiskonnale mulje jääb. Aga noore inimese (naise) keha kannatab ju alguses päris palju. Muidugi, kui on valida abordi ja hormoontablettide vahel, siis ilmselt on parem viimane variant. Abortide suur arv on kindlasti veenev argument hormoontablettide propageerimiseks günekoloogide poolt. Samas, ma ei suuda leida ühtegi head põhjust, miks peaks neid hormoontablette kasutama, kui inimesed oskavad ka kondoomi kasutada. Ma saan aru, kui keegi peab neid kasutama muudel tervislikel põhjustel, kui nt raseduse vältimine. Minu meelest ei leevenda need tabletid päevade ajal esinevat valu kah mitte eriti… Nii et… igal asjal on mitu poolt…
×