Jump to content

Eclyz

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Eclyz

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 08.08.1999

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Toiteväärtuste tabel

    Kuna ma ise enamasti oma toitu ei valmista, siis kui paljuga ma peaksin keedetud riisi koguse läbi jagama, et saada teada kui palju see kuivainena kaalus.
  2. Toiteväärtuste tabel

    Kas seal on kogus vaja sisestada toorainena või näiteks valmiskeedetult (näiteks riisi puhul)
  3. Toiteväärtuste tabel

    Tere! Küsimus on selline, et leidsin internetist mingisuguse toiteväärtuste tabeli, aga osad asjad erinevad kalorsuse poolest väga suurelt, näiteks kodujuust (Kui võrdlen tabelis olevat arvu ja paki peal olevat arvu). Lisaks on seal tavalise Coca Cola kalorsus väiksem kui Coca Cola Lighti oma, mis jääb täiesti ebaselgeks mulle. Tabeli leidsin siit - http://www.kergemaks.ee/upload_file/Toitev%C3%A4%C3%A4rtuste%20tabel.pdf Kas keegi oskab soovitada mingit korraliku tabelit?
  4. Kreatiin

    Küsimus siis ''Creatine tabs'' kreatiini kohta. Paki peal on kirjas, et võtta päevas 4 tabletti, kuid kas neil siis ei olegi mingit laadimisperioodi kus võtan rohkem?
  5. Õlad ja randmed

    Mis harjutus on traktor?
  6. Õlad ja randmed

    Mingeid ''rannalihaseid'' küll spetsiaalselt ei treeni. Treening kava jaotub nii: Esmaspäev:Rind Teisipäev:Käed Kolmapäev:Vaba Neljapäev:Selg Reede:Õlad Laupäev:Jalad Pühapäev:Vaba Kuidas oleks mõtekas siis treening kava ringi teha, et rohkem läheks koormust seljale ja õla tagumisele osale, mitte õlaesiosa?
  7. Õlad ja randmed

    Probleem on selline, et õlad on eespool kuidagi kui tavaliselt. Varem kui jõusaalis ei käinud, siis sellist probleemi polnud, nüüd on aga nii, et kui normaalasendis on õlad ees, selleks et korda saada pean hoidma neid füüsiliselt taga pool. Kas on kuidagi võimalik neid tagasi saada? Lisaks mis harjutustega saaks treenida rannet nii, et see jämedamaks läheks?
  8. Tekkis huvi tellida lähiajal proteiini omale. Vaatasin ringi erinevates eesti poodides (fitshopis ja workoutshopis) ning välismaa omades. Välismaalt leidsin sellise proteiini nagu Impact Whey Isolate. Küsimus tekkis selles, et miks on selle hind odavam kui näiteks eestist ostes ''Hera 80'' proteiin? Kas mulle jääb midagi märkamatuks, mis oleks selles proteiinis halvemat kui teistes?
  9. Probleem on selline, et hommikust söön veidi ennem kella kaheksat ning lõuna on kell 1. Kuna söögikordade vahe on natukene üle viie tunni, siis küsimus oleks mida vahepeal süüa. Kuna õpin koolis siis midagi suurt kaasa ei saa võtta, võimalus on ka saiakesi sisse süüa, aga neist ma tahaks hoiduda. Lisaks kui kell 1 on umbes lõuna ja trenn algab umbes 15.30, siis sinna vahele oleks ka mingit toitu vaja. Olen leidnud ka mingi suguseid proteiini batoone, aga ei tea kas neid tasuks võtta. Jõusaalis olen käinud umbes 3 kuud, selle ajaga olen juurde võtnud 6 kilo, natukene on tekkinud kõhule rasva, kuid tugevus on märgavatalt suurenenud, varem ei suutnud teha ühtegi lõuatõmmet, nüüd suudan teha umbes 8. Pikkus on 178, kehakaal 66kg, vanust 15. Hetkel joon peale trenni massilisajat, kuid tahaks varsti asendada seda proteiiniga, kas on mõtet? Lisaks kuidas hoiate silma peal kui palju täpselt valke ja süsivesikuid päevas tarbite, ise enamus aega veedan kodust eemal ning jälgimine pole lihtne, kuid enam vähem peaks toitumisega korras olema. Karastusjookidest, saiakestest, kommidest jne olen eemale hoidnud.
×