Jump to content

helenhi

Kasutajad
  • Sisu loend

    35
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    20

helenhi viimane päevavõit oli September 16 2017

helenhi's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

90 Tasub teda kuulata

helenhi

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.07.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    f
  1. Annaliisa fitnessi teekond

    Mulle tundub, et siin käib üksteisele ära panemine, kas Annaliisa blogi on selleks õige koht. Fitness ei olegi kõigile, kindlasti kohe mitte, aga kas seepärast peab kumbagi poolt halvustama, seda kes on kodus diivanil või seda kes treenib 6-7 x nädalas saalis? Kellele on tervislik, kellele mitte, sõltub kuidas läheneda. Igaüks elab, toimetab nii nagu soovib, peaasi, et ise rahul. Paha on lugeda.
  2. Spa&Sport CUP 2017

    Edu kõigile !!
  3. Põnevaid leide toidupoest.

    Talleggi toorvorstid poodides tagasi, kuigi seekord koos suvikõrvitsaga, aga maitse sama! Leid Selverist.
  4. "Foodporn"

    Sõin sama täna, vahel kodujuust. Kiidan heaks .
  5. "Foodporn"

    Eriti tihti ei küpseta, aga dieet teeb loovaks. Sõbrapäeva puhul üks dieedisõbralik ja maitsev õunakook. Vaja: 100g Farmi rasvata kohupiim 50g muna, 70g munavalge 20g Fast pancake mix 100g õuna 10g mandlilaaste Kaneeli ja suhkruasendajat Vahustasin muna, lisasin pancake mixi, kohupiima, kaneeli ja suhkruasendajat ning siis pool mandlitest ja õunast, teine pool läks koogi peale. Ahjus küpsetasin kuni kook kuldpruun. Terve kook kokku 22 sv, 13r, 40v.
  6. "Foodporn"

    Jälle omleti peal. Täidab ülihästi kõhtu. Seekord "pizza"omlett: 1 muna, 3 munavalget, spinat, tomat, paprika, sibul, pizzamaitseaine, cayenne. Peale kodujuustu ja kõrvale hapukurk, punapeet - kõhule pai.
  7. "Foodporn"

    Mis tuletas meelde, et võiksin ka ananassi pudrule panna.
  8. Alice missioonil: offseason!

    Kuuseis vist tõesti selline, haha! Minul ka kaalu number kõigub viimasel ajal ja ei taha soovitud suunas liikuda, missiis, et kcal sai madalamaks, ikka jonnib. Eks näis kas püüan nädala lõpuks eesmärgi kinni või tuleb veel langetada toitu .
  9. "Foodporn"

    Soe kanasalat kartuli ja "uputatud" munaga.
  10. "Foodporn"

    Vahelduse mõttes ka selline kooslus taldrikul, kui pole just ette prepitud kõik lõunad . Omlett suvikõrvitsa ja tilliga, punapeet, kodujuust jogurtiga.
  11. "Foodporn"

    Midagi eriti lihtsat süsikavaesema päeva puhul. Tuunikala tomatikastmes, brokkoli, muna, munavalge, tomat.
  12. "Foodporn"

    Ilus ju. (Ilu ikka vaataja silmades) !
  13. "Foodporn"

    Seemneleib 16% gouda juustuga, 1 muna ja munavalgete omlett broilerifilee singiga, kartul, köögiviljad, stevia ketšup .
  14. Vabatahtlikuks Tallinnas spordi valdkonnas.

    Hei! Näiteks on võimalik osaleda kulturismi ja fitnessi võistlustel vabatahtlikuna, seal on olemas oma vabatahtlike tiim. Eelmine aasta osalesin ise ka, et näha lavatagust elu ja niiöelda "sisseelamiseks", sest sel aastal võistlen juba ise. Abilised kuluvad alati ära . Järgmised võistlused on tulemas aprillis, siis võid uuesti ühendust võtta.
  15. Põnevaid leide toidupoest.

    Steviaga erinevaid tumedaid shokolaade müügil näiteks Solarise keskuses, seal tavaline 85% ja marjatükkidega, aga selle konkreetse kohvitäidisega leidsin Tallinki laevalt, niiet suhteliselt defitsiitne kaup vist, aga äkki leidub ka mõnes poes. Kodus paar on neid, tükkide kaupa saan jagada .
×