Jump to content

savi_

Kasutajad
  • Sisu loend

    770
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by savi_


  1. Aga mida annab thumbs up või down konkreetsele postituse teinud kasutajale? Kuskile nupule lihtsalt "vajutamisrõõmu" pärast vajutamine tundub mõttetum kui lihtsalt kiita. Ja kuna arvamused on alati subjektiivsed, siis kardan, et see süsteem annaks peagi ka tagasilöögi - neid värvikaid kujusid meil siin ikka jagub. Kes ja kui palju kellele "positiivset" anda saab. Jne.


  2. Oeh. Oleksid võinud inimesi säästa viimase pildiga. :huh:

    Mulle tundub, et see jalapress on kergem. TYASKis küll sellist raskust sa peale ei ladunud, kuigi seal on ka üpris kerge jalapress.

    Tore vaadata ju kuidas kirp kasvab mühinal. Fitshopis poleks viimane kord äärepealt äragi tundnud. Aga mind hakkasid need mustad põlvesidemed huvitama - kus selliseid jagatakse?


  3. Ennast veel kaalunud pole, aga mul oli umbes sarnane teema. Ränk palavik vahemikus 38.7 - 39.8 püsis terve nädala ja taandus alles nädala lõpuks. Õnneks on mandlid opereeritud - need probleeme ei valmistanud. Aga voodist välja eriti ei saanud. 1.25Mg Paratsetamooli, siis kannatas 4h inimese asju ajada ehk siis süüa ja teleka ees vegeteerida.. edaspidi olid vaid meeletud värinad ja ülihalb enesetunne. Diagnoos? Ei pandud - viirus? Vereproov puhas ja kopsupilt samuti.

    Eile üritasin ka natuke trenni teha... kiire ülakeha trenn ja sõudeergomeetril võimalikult rahulikult 1km . Kui pesema sain tahtis pilt vägisi eest ära minna... läks üsna mitu head minutit pingil enne kui jalad kandma hakkasid.


  4. Tsiteerides Ailet :"Õpitud abitus!" + teadmatus

    Neid vägilasi on meil vähe kes neid lisandeid reaalselt vajavad et viimast piiri ületada.. valdav enamus on harrastussportlased, kes ei viitsi/ei saa/ei soovi kõigepealt oma toitumist laiemas mõistes korda teha või kellel on tekkinud seisak normaalses arengus.

    Pigem võiks selle ca 500-2000+ EEK kuus tervislikumasse TOITUMISSE investeerida - see on palju lõbusam ja kasulikum, aga vajab tahtejõudu.

    Soovin inimestele kainet mõistust. Teie ostud on teiste inimeste töö ja teenistus. Keda toidate ja miks? :)

×