Jump to content

Laurii

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Laurii

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 18.08.1991

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Seljaprobleemid

    Tere, Oskab keegi nõu anda seoses kiropraktikutega? Kas valida pikaajalise kogusemusega litsentseeritud (DC) kiropraktik, või siis suhteliselt alles tööd alustanud kiropraktik. Seljaga tõsisem häda, halb rüht olnud umbes 10 aastat ja üks lüli teistest vähe liiga väljas(vaevalt et nii asi olema peaks). Jõusaali treeningutega tegeleda ei saa kuna selg hakkab valutama, isegi lahja trenniga, tööl samamoodi tekib pidev valu. Kui kellelgi on kogemusi/ideid siis laske tulla
  2. Palju kuluks üliõpilasel söögi peale?

    Tänan vastuste eest. 10 eurone eelarve on samuti varuga koostatud, et saaks piisavalt liha, muna ja piimatooteid ja ei jääks ka kõrvalvaatajaks, kui väljas olles midagi süüa sooviks korra päevas. Umbes 6.3 eur toidule ja 3,7 väljas söömine. Rohelist väga mitmekülgselt ei ole harjunud just sööma ja eks jah eelarve pane mõningased piirid peale. Turu peale pole mõelnudki, kuna selline võimalus hetkel puudub. Palju umbes kanafilee ja kohupiima kilo turul maksta võib? Hea on hindadega kursis olla ja erinevaid võimalusi arvestada, alla aasta veel võimalik raha kõrvale panna.
  3. Tervist. Sooviks siis kuulda arvamust, palju kulub üliõpilasel raha söögi peale, kes tahab regulaarselt jõusaalis käija ja lihast kasvatada. Olen 23/kaal 75kg ja ei ela hetkel Eestis, ning seepärast tahaks umbes arvamusi teada sellel teemal. Ise arvutasin umbes,et läheks 10 eurot päevas,kui teha söök ise ja süüa väljas mingi snäkk korra päevas. Mida arvate?
×