Jump to content

ergon

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ergon

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 06.09.1972

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://www.hot.ee

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tallinn
  1. Normaalne pulss BodyPumpis?

    Kõik eelpool toodud põhjusi arvestades hakkasin pool aastat tagasi rohkem tähelepanu pöörama areoobsele treeningule. Täna moodustab areoobne treening 55% treeningutest ja pulss on alanenud ca 15 lööki minutis. Tegin eelmise aasta oktoobris koormustesti kus alustasin 115 kw ja 130 pulsiga, siis nädal tagasi alustasin 130 kw ja 115 pulsiga. BTW tavaliselt on süda see mis kõige vähem koormust saab ja tegelik südame treening on pikaajaline (2 tundi) madala pulsiga (115 -135) trenn.
  2. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Sul on õigus, T1C on analoogsidega ja sellega saab näiteks ujudes pulssi jälgida. Digitaalülekanne aga vees ei õnnestu. Tavaliselt spinningusaalid on 15 kuni 20 ratast ja need asuvad suht kõrvuti. Samas kui saal täis siis valikut ei ole. Eelpool toodud põhjustel sai abikaasale sünnipäevaks t4C kingitud kuna selles on ka treenerifunktsioon peale vältimaks nö ületreeningut.
  3. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Ma ei proovinud kella spetsifikatsioone lahti seletada aga paljudel rühmatreeningutel( alates 5 inimest ja rohkem) näitab Polari odavam mudel jama. aastaid tagasi polari M62 kasutades oli see igatreeningune probleem, nii spordisaalis kui rahvajooksudel. Eile spinningus trennis oli 6 inimest kellest 2 kandsid Polarit ja õiget pulsinäitu nad kõrvuti ratastel ei saanud. Suunto T6C ei ole sellist probleemi esinenud.
  4. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Tahaks kõikidele kellostjatele ära mainida, et mainitud hinnavahemikku jäävate kelladega on väikesed segadused. Nimelt on kellal pulsivöölt näidu lugemine raskendatud juhul kui läheduses on veel sarnaseid kelli. Nimelt loeb kell, siis mitut pulssi korraga ja tulemuseks on vale pulsilugem. Kallimatel kelladel see probleem puudub kuna kella ja vöö vaheline side on kordumatu.
  5. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Kasutasin aastaid Polari kella aga nüüd olen 2 aastat Suunto kasutaja. Parimat kella on raske leida. Odavate Polaritega on raske või peaaegu võimatu ainult enda pulssi lugeda näiteks rühmatreeningutes või rahvajooksudel. Loeb mitut vöörihma korraga. Kallimatega puudub kogemus. Soovitan soojalt Suutno T6C koos treeningtarkvaraga.
  6. Mida edasi? Bodypump`ist Jõusaali?

    Olen ka aastaid asendanud saali rühmatreeningutega ja olen täiesti rahul. 2 korda nädalas Body pump, 2 korda spinning ja 1 kord body combat ja ma ei saaks öelda, et lihas ei areneks. peale saali BP ei soovita, sest siis ei jaksa seda korralikult teha. BP saab korralike raskustega teha ja oma klubis tellisin ka 10 kg kettad, et ei peaks väiksematega sebima. Kang jääb lühikeseks. Oluline on see, et oled oma treeningutega rahul ja kinldasti areng seisma ei jää.
  7. Pühade ajal mõni jõusaal avatud?

    www.scalafitness.ee
  8. Ütlemaks midagi peab teadma millest jutt. Kas jutt käib veregrupidieedist (veregruppe on 4) http://et.wikipedia.org/wiki/Veregrupidieet või räägime me varjatud toidutalumatusest http://www.role.ee/web/ ?????
  9. Hetke toitumine

    Viimaseid tsekke ei ole vaadanud aga kg hind peaks olema 20 - 30 krooni kilo. Võrreldes muu söödavaga on see odav. Ostad suurema portsu ja paneb pimedasse valmima ja küpseid hoiad külmikus.
  10. Tallinna jõusaalid

    Sparta pole ju kesklinnas enam. Ise tegin just liitumise Scalas ja aastaks on see suht soodne. Arvestades sellega, et ära jäid autokulud ja säästsin iga trenni pealt ühe tunni kuna ei pea autoga tipptunni ajal läbi kesklinna seiklema. Täna kott õlale ja 10 minutit soojendust ning olengi trennis.
  11. Tallinna jõusaalid

    Scala Fitness, Tartu maantee 43 www.scalafitness.ee
  12. Kus saalis käite treenimas?

    alates 01.10.09 4 korda nädalas Scala Fitness klubis.
  13. Täna siis perearsti juurest tagasi koos tulemustega ja kõik on kõige paremas korras. Aru ma ei taipa. HMG on 143 ja ferritiin 351. Kas raua varud saavad nii ruttu väheneda ja hmg tõusta? Jooksutrennidega olen tagasihoidlikum olnud.
  14. kõik teised näidud olid korras veres, v.ä langustrendiga Mg. Spordiarsti jutt oli sama nagu Oldmanil: kõrged rauavarud võivad viidata mitmele haigusele ja soovitas perearsti poole pöörduda. Hemoglobiin mulle muret ei valmistagi. Leidsin proovide tulemused aastast 2006 ja 2004. Seal see näitaja sama. Eks ma perearsti poole pöördungi aga millistele haigusetele see ferritiin viitab?
×