Jump to content

Vinsanity

Kasutajad
  • Sisu loend

    69
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Vinsanity

  • Tase
    Värske olija
  1. Gold Whey maitse Rocky Road

    Tere! Kas kellegil on kogemusi selle konkreetse maitsevariandiga. Jubedalt huvitab, mida see Rocky Road endast kujutab, ei oska nagu nimest mingit seost ka ise leida. Tänud juba ette.
  2. mõned punktid ühtivad rohkem, mõned vähem.
  3. Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine

    usun, et ta mõtleski siinkohal air alerti. ise ei ole teinud konkreetset kuuri aga olen seal esinevaid harjutusi teinud (kangiga poolkükkist hüpped jne)
  4. Vajaks abi toidulisanditega

    Sellise raha eest saab proteiinipulbri soetatud küll. Mine siia amazon.ee online poodi ja valides lähtu printsiibist, mida kallim, seda parem. Kuna endal kogemusi siinsete toodetega ei ole, siis lähemalt räägivad ehk need kes siit neid tooteid ostnud. Kreatiiniga oleks targem vist veel oodata( arvestades su vanust ja treeningstaa?i)
  5. Alustaks...

    Kreatiiniga vast nii, et oleneb kui noor oled, 16+ vanusele see miskit häda ei tee kui ettenähtud kogustes tarbida, räägitakse, et sellest veel noorematele algajatele ei ole soovitatav. Proteiini võid küll tarbima hakata, kui tavatoidust märgatavalt valku puudu jääb. (mingi indeks oli vist 2 kuni 2,5 korrutada kehakaaluga = valgukogus päevas grammides?) Siis vaata edasi juba palju puudu jääb.
  6. Kava

    Ei hakka uut teemat tegema, seega küsin, et milliseid harjutusi säärele teed?
  7. Pump Tech

    Ka on sellistel toodetel niiöelda vaimse innustuse efekt suur. Taastavad väga kiiresti ja järgmine päev on järgmist lihasgruppi lausa lust treenida kuna eelmisel päeval treenitud lihased on ka töövalmis. Mõtlen siin nii Satur8 kui Pump-Techi. Tahe maksimaalselt trenni teha kasvas mul isiklikult neid aineid kasutades megalt. Jõunäitajaid parandas ka. Raharaiskamine või mitte? Kuidas kellelegi, igatahes kole palju maksavad küll.
  8. kohvi

    Vaata neid,kes päevast -päeva kohvikutes istuvad,need küll ju saledad ei ole. Eks nad üht-teist sinna kõrvale söövad ka
  9. Nõrkused/vaieldamatud lemmikud...

    Nagu paljudel meist - õlu. Magusavallast oleks halvaa (kus on muidugi hea kogus valku, kuid liiga palju rasva)
  10. Küsimus profesionaalidele.

    Nagu me teame ei tohi siin oma kogemustest nende toodetega rääkida. On ju mitmeid teemasid sellepärast ära kustutatud. Vaid pm-i kaudu on võimalik
  11. Toodet netist

    Tooteid bodybuilding.com-ist pole ostnud, aga ebay-st küll. Siin teemas rääkisin veidi kui keerukas see on: http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=3828
  12. MuscleTech Pump-Tech või Nitric Oxide Booster - NO

    Nitro-Tech erineb Satur8-sast ja Cell-Techist, Nitro on proteiinitoode, viimased on aga nn. kreatiinitooted. Mina soovitan isiklikult Satur8-t, natuke üle poole kuurist on tehtud ja lamades surumise max. on juurde tulnud 17,5-20 kg Väga rahul olen, ei jõua ära oodata kuuri lõppu, kus olen loogiliselt veel rohkem lükanud. Ei tee mingit reklaami Fitleri toodetele kuid minu silmis on nad end väga tõestanud ja olen väga rahul.
  13. MuscleTech Pump-Tech või Nitric Oxide Booster - NO

    Just, üskiku purgi tellimisel teeb postikulu Eestisse selle hinnavahe tasa. Mingise paarikümnekroonise kasu võib heal juhul saada, kuid mis mõttega Kui aga rohkem korraga tellida, tuleb tolliga jama, läheb ligi kolmandik koguväärtusest otsa, niiet samamoodi mõte kaob ära. Nii et ikkagi Fitler-ist tellida ja saad kiiresti juba panema hakata tooteid, ei pea nädalaid kaupa ootama Ameerikast
  14. MuscleTech Pump-Tech või Nitric Oxide Booster - NO

    Ebay`st ostes, mõtled?
  15. Hommikusöök

    Nojah, endal ka Nordic? pudrud siin vaheldumisi. Väga väärt kraam on, moosiga eriti, Siis veel hommikusöögiks üks kauss maisihelbeid jogurtiga ( tavaliselt tükeldan ka pool õuna sinna sisse vahelduseks ) + tass kohvi/teed ja paar kolm singi või juustuga teraleiba.
×