Jump to content

andkemulle

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

andkemulle

  • Tase
    Algaja
  1. Surumiskava Kaidolt

    Tere! Sooviksin ka edasijõudnutele mõeldud 80% kava. Tänud!
  2. Marek Kalmus on ?

    1. kas keegi loeb seda vastust codeci mailile heaks käitumiseks? kui vanamutt sind bussis nügib, kas sa annad talle lõuga? "tema ise alustas"? kui ma ei eksi peaksid sellised kombed algkooli lõpuks kadunud olema. 2. "KERI ###### POJA, eks. Hoia oma suu kinni. Jõua pooltki niikaugele." keskmise täisjoond ossi intellekti annab välja küll. eriti kõrge? ei. keha poolest on mees tõesti kaugele jõudnud, keegi ei saa vastu vaielda, mõistuse poolest on täiesti selge, et mitte. miks te käitute nii, nagu esimene kompenseeriks teist. arusaadav, et tegelane nimega codec on imbetsill, aga nii käitutes langes Kalmus vähemalt samale tasemele.
  3. Soovitake antikataboolikut

    Hehe.. paraku see nii ei ole.. Uues trenni tsüklis tegin trenni pool aastat tavatoidu peal, siis hakkasin vaikselt kasutama ka toidulisandeid. Need on toidu lisandid! Ka mina söön värsket filled ja rohelist salatit, aga sellest paraku alati ei piisa! Muide väga huvitav selge näide küll, kui ma just räägin kuuks ajaks tavatoidule minemisest? Antikataboolikut oleks vaja sellepärast, et max lihast alles jääks. Ma saan täiesti aru, et ON VÕIMALIK praktiliselt kõik need ained, mida tarbin pulbri näol, saada kätte ka tavatoidust, kuid tihti oleksid need kogused tavatoitu müstilised. Rääkimata sellest, et nii mõnigi kord tuleb kokteil odavam! Ma kahjuks ei saa sinusugustest aru. Kui kanast võtta välja valk(jah, ma tean, et tegelikkuses see nii ei ole) ja seda tarbida, on see halvem kui lihtsalt kana süüa? Paraku mitte. Kuid praktika näitab seda, et räägitagu mis tahad, sinusugused ajavad oma ... edasi.
  4. Soovitake antikataboolikut

    Kindluse mõttes tahaks midagi ikkagi.. selles suhtes et ÜRITAN süüa korralikult, põhiline probleem selles, et alati ei jõua. Aeroobset mõtlen teha mingi 3-4 korda nädalas, vast tund aega korraga, kui jaksan. Kuu aega ei ole mingi pikk aeg, selles suhtes küll, aga hirm on suur.
  5. Soovitake antikataboolikut

    Tere! Olen nüüd korralikult juba päris kaua trenni teinud, toidulisandeid korralikult tarvitand ja kaalus korralikult juurde võtnud. Nüüd hakkas südamest kahju, sest aeroobset pole praktiliselt üldse teinud. Kavas on hakata jooksmas käima ja kreatiini, glutamiini ja üldse toidulisadega teha vähemalt kuu ajane vahe. Samas, et lihastest midagi alles jääks, tahaks kasutada mingit uut antikataboolikut. Muidu kavatsen nüüd vähemalt kuu aega süüa tavalist (aga mitte rämps-)toitu, aga paraku lihastele on rohkemat vaja. Niiet millist antikataboolset toidulisandit peale proteiinipulbri, glutamiini ja kreatiini, oskate soovitada(põhiline on just see, et toime oleks antikataboolne kuid toimeAINE erinev). Aitäh!
  6. Mida mõtles Dennis ?

    midagi SELLIST äkki?
  7. Mikrolaineahi

    Tähendab jah, siiski vee molekulid pannakse mikrolainetega võnkuma, see ajab toidu soojaks. Temperatuuriga võib kaasneda (no kaasneb ka arvatavasti) valgu struktuuri muutus. Näide on toores muna ja praemuna - temperatuur muudab munavalge valkude struktuuri tahkeks. Seda ma ei oska öelda, kas struktuurist sõltuvad ka näiteks nende imendumis vms omadused. Igatahes mikrolaineahjuga on see asi, et ei teata täpselt, kuidas mikrolained meid ja töödeldud toitu mõjutavad. Põhimõte on sama mis mobiilidel ju, räägitakse et need mobiilsidelained võivad tekitada vähki jne jne.
  8. Silk soymilk

    see www.milksucks.com kuulub PETAle, kes on mingid loomakaitsjad. Inimestest huvitavad neid loomad 1000 korda rohkem. PETA on täielikud tolgused, kes ei tea mitte midagi. Põhimõtteliselt mina laktoosi ei talu, võtab põhja alt. Sojapiima järgi ka nagu mingit vajadust ei ole, aga see selleks. Väga loll tegu oli seda PETA lehte kasutada, ausalt. Mingi leht, kus on ikka kirjas, et MILK KILLS ei saa lihtsalt midagi head endast kujutada. Neid huvitab ainult see, et lehmade tisse ei näpitaks. Muide need PETA hullud on üldse ühed toredad olevused, vaadake nende lehtedel ringi ja ongi tore olla teil terveks päevaks.
  9. Ma lisaksin midagi kaa.. ma ei tea ainult kui õige see on. Mul endal on ka natuke sama lugu. Põhimõtteliselt on mingisugune haigus (seisund?), et mingi lihas, mida tihti kasutad (pidevalt pinge all, mis siis et väikse pinge all) hakkab justkui kärbuma ja kasvada ei taha. Pideva pingutuse all ma mõtlen arvuti hiirega ringi sibamist, söömist (lusikaga siis antud juhul) ja igasugused muud sellised väikest pingutust nõudvad asjad, mida tehakse üldjuhul ainult ühe käega. Ma usun, et arvutil on sellega väga palju tegemist, arvan, et sa ka päris palju tegeled arvutiga? Kui asi väga hulluks läheb, võib tekkida selline seisund, et neid lihaseid enam mingi aeg liigutada ei saa või muutuvad väga nõrgaks, aga see taastub suhteliselt kiiresti. Kahjuks mul ei ole selle nö haiguse nimi praegu meeles. Üldiselt olen suhteliselt kindel, et ühe käe rohkem kasutamine on selle kogu värgi taga. See on õige küll, et lihas jõult sama hea kui teinegi, aga lihtsalt suurust on vähem.
  10. juurde w6tmine

    Tähendab ma natuke hijackin siin teemat. Mis oleks tegelikult selline keskmine aeg, mille jooksul saaks juurde võtta ~15 kg? Tähendab enamus ikkagi lihase arvelt (ja muuseas isegi peki arvelt on see juurdevõtmine ikka muidu tervislikult toitunud inimesel, kellel on korralik seedimine suhteliselt raske). Ütleme söögi poole pealt niipalju, et keha ei jääks kordagi ei valgu ega süsivesikute vaegusesse, ehk siis valke ja süsivesikuid tuleb PIDEVALT vähemalt nii palju kui keha tahab(reaalselt muidugi rohkem kui keha tahab). Kui kõik õigesti teha (kaasa arvatud toidulisandid), siis mis on selline miinimum aeg +15 kg saavutamiseks? Rääkige kasvõi enda kogemustest jne, palju olete mingi aja jooksul juurde võtnud..
  11. Lihasmassi kasvatamine

    Asi leidis lahenduse. Tore. Eks see ole jah teada v2rk, et vabaraskused rohkem massi jaoks sobivad. Masinad, selge see, just erilist vabadust ei anna, kyll aga pidasin kangi ja hantleid suhteliselt sama vabad olevat. Tegelikult eks need hantlid pisut vabamad ole kyll. Ise soovitaksin kangi-hantlite symbioosi. Vahva
  12. Lihasmassi kasvatamine

    hmm.. kas viimasest postitusest v6ib lugeda v2lja seda, et p6hjendust ei teata? Mina isiklikult ei ole kellegi poolt, ega kellegi vastu. Arvan lihtsalt, et kui nii ikka oma seisukohta kaitsta, v6iks olla sellele ka p6hjendus ja mina tahaks seda teada saada. Ise treenin nii kangi kui hantlitega ja ei kurda. Minumeelest lihtsalt oma asja peale ajada, ilma p6hjenduseta, nyyd kyll eriti l2bi ei l88. Miks sa ise seda j2rgid aru saamata, mis asja sisu on? V6i huvitab lihtsalt see, et tulemused on paremad ja kogu moos? Mind n2iteks huvitab ka sisu. R6hutan veelkord : ma olen erapooletu ja mind huvitab kangi mittesobivuse massitrenni p6hjendus
  13. Lihasmassi kasvatamine

    einoh.. isiklikult oleks rohkem huvitatud p6hjendusest, mitte lingist ja eeldan, et sellise tugeva vastasseisu t6ttu see ka olemas on. Mingile lingile, mis 2ra on unustatud, ja kus eeldatavasti sellest kirjutatud oli, ei saa nyyd kyll toetuda. Mitte, et ma kedagi maha teeks vms. P6hjendust sooviks. jutt k2ib loomulikult kangi suhtelisest sobimatusest massitreeningusse
  14. imemees

    no kurat... vaadake, kuidas poiss l6pus k2tek6verdusi teeb... julm!
  15. Kreatiin & kiirus

    kui kasutad kreatiin tsitraati siis niiv2ga massi ei tule, sest erinevalt monohydraadist see ei seo vett. kindlasti aitab ta lihast arendada ja seega ma arvan kyll, et kiirust saab juurde. arvan
×