Jump to content

Deegan

Kasutajad
  • Sisu loend

    167
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Deegan

  • Tase
    Kasutaja
  1. Taipoksi trennid Rakveres

    Tere, ajapuuduse tõttu andin organiseerimise teisele isikule üle. Treenerite suhte saab selgust järgmine nädal, võtke ühendust numbril 5118303
  2. Taipoksi trennid Rakveres

    Treeningud hakkaksid toimuma siriuse klubis, nädalavahetustel saaks kasutada Kalevi spordisaali.
  3. Taipoksi trennid Rakveres

    Treeneriteks on arvatavasti Liblik ja tlna poksjorrid vaheldumisi. See sõltub kõik sellest kui suure pundi kokku saab. See et oled algaja see pole probleem!
  4. Taipoksi trennid Rakveres

    Sa oled 25 ja tunned ennast vanana? See ei ole küll probleemiks, pane oma number mulle posti. nädala lõpul suhtlen kõigi tahtjatega üle ja leiame treeningajale kompromissi.
  5. Taipoksi trennid Rakveres

    Taipoks Rakveres Plakat eelmisest aastat, koht ja kellajad võivad olla teised. Kellel huvi andke teada. Kui saab kindla kaadri kokku siis oleks hea soodne treenida, ühekoos võiks kellajad samuti läbi rääkida!
  6. kickpoks

    http://taipoks.ee/foorum/viewtopic.php?f=1&t=1519
  7. Võitluskunstid Rakveres

    http://taipoks.ee/foorum/viewtopic.php?f=1&t=1519
  8. Kuhu oleks veel MMA klubi vaja?

    Rakvere raudselt, tegijaid ja huvilisi rohkem kui vaja!
  9. Väike test :)

    Järjekordne USA ime, tegemist täiesti loogilise tuletisega ja kes selle probleemideta tuletab ei peaks küll ennast veel sarimõravina tundma...
  10. alcostop

    Naisel vahetuvad munarakud samuti kuskil 3 nädala tagant, milleks need päevad neil muidu on? Mõistagi et viljastamatta munarakk viiakse kehast välja. Kahtlane jutt sellel akadeemikul või paned sina millegiga nüüd puusse.
  11. Tahaks et vähem pistab.

    pistma hakkab tõmba õlad üles ja hinga ühtlaselt, kehalise õpetaja kunagine nõue pidas mul omal ajal paika
  12. Kodujuustu-paprika muffinid

    kes siin dieedi muffinitest rääkis
  13. Väriseb

    piimhape?
  14. Tysoni näitajad

    See sama jah
  15. Tysoni näitajad

    huvi on võtke väike raamat on Mike Tysonist. Seal taga kõik ta mõõtmed ja saavutused. Suured saavutused olid ikka enne kinni istumist tal ära. Kui ei eksi siis esimesed 20 matsi olid kõik knock outiga ja kõik lõpesid hiljemalt 2 raudis. Mäletan seda et mehel oli selline teooria, et kui oled proffipoksija ja tahad vastu pidada 1 raudi siis pead jaksama spurtima 1km. Kui tahad vastu pidada ideaalselt 5 roundi siis pead jaksma spurtima 5km, mille iga km tagant on 1minut pausi. Mike rääkis raamatus oli et tema üheks miinuseks oligi et tema seda ei suutnud ja tegigi alati võimalikult kiired matsid. Huvi on siis laenutage raamat, räägib lapsepõlvest ja muust huvitavast.
×